Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzu evet yatmadan 2-3 saat önce kesilmeli bende tatlı yiyip yattım resmen sabahın köründe kalktım namaz vaktinden 2 saat önce uyandım

ben asla kesemiyorum 2 saat önce, n'apıcam bilemiyorum, yiyip yatsam bile yatağa aç giriyorum bazen içerideki her şeyi yiyo yaa

Erken müdahale dediği gebeliği sonlandırmak canım.
Genetik problemden ötürü başka bir erken müdahale çeşidi yok maalesef.

Ama 20’li haftalarda yapılacak olan detaylı ultrasonda çoktan bazı bulgular ile bazı hastalıklar için erken müdahale mümkün.

Yani tamamen sizin vereceğiniz bir karar.
Sıkıntı çıksa aldıracak mısınız?

Hayır sadece önceden bileyim, kendimi hazırlayayım diyorsan bile 20’li haftalardaki detaylı ultrasonda zaten ne varsa ayan beyan çıkacak.
Bu kadar erken öğrenmeye gerek yok diye diye düşünüyorum ben.

.

Kuzu evet yatmadan 2-3 saat önce kesilmeli bende tatlı yiyip yattım resmen sabahın köründe kalktım namaz vaktinden 2 saat önce uyandım
Ay sorma benim de uzun zamandır kek istiyordu yaptık eşimle geç oldu soğuması falan. Heralde o yaptı yedim yattım ay garip bi hismiș ilk defa oldu böyle. Bide uykumla karışık rüyamda garip şeyler yaşadım rollercoaster ın nickini gördüm durdum rüyamı da unuttum

ay hadi biraz kız popülasyonu

çok şükür çok sevindim her şeyin yolunda olmasına seninle günümüz aynı ben de bugün 15+2 yim

Sanırım haftalar geçtikçe kızlar erkekleri yakalayacak sayı olarak, belki geçer bile:))

Mayıs annelerinde de aynısı konusulmustu, erkek sayısı çok öndeyken kızlar öne geçmişti. Erkekler daha erken belli oluyor, kızlar biraz daha geç, onun etkisi sanirim

Çünkü 20.haftda gebeliği sonlandırmak yasal olarak mümkün değil.
Onun için erken dönemde tarama testleri var.

.

-C-A-N-A-N- nerelerdesin valla gruptaki yokluğun hissediliyor

Canım benim, çok teşekkür ederim.
Valla çok mutlu oldum mesajına.

Hastaneden çıkıp kayınvalideme geçtik, erkek torun müjdesini verdik.

Mis gibi bir hava vardı İstanbul’da, eşimle deniz kenarında kahvaltı yaptık.

Sonrasında anneme geçtik, kardeşlerim falan bütün akşam ordaydık.
Hiç fırsatım olmadı telefona bakmaya.

Uyandığımdan beri 30 sayfayı okuyup cevap yetiştirmeye çalışıyorum.

Arada gözden kaçırdıkların varsa affola. ❤

.

Çünkü 20.haftda gebeliği sonlandırmak yasal olarak mümkün değil.
Onun için erken dönemde tarama testleri var.

.

ben mesela down sendromundan korkmuyorum, çiçek gibi çocuklar
ama sma'dan çok korkuyorum Allah korusun onu gittiğimde sorucam bi taşıyıcılık var mı bizde, muhtemelen test yapılmıştır o tüp bebekte başta yaptırdığımız genetik test olabilir ama yine de sorucam, hepimizin çocuklarını Allah korusun

rüyanda garip şeyler gördüysen, beni görmen iyi olmuş anladığım kadarıyla ben unutturdum, öyle anladım değilse de bozma iki mutlu olayım çok acayip yan etkilerim vardır

Maşallah, sağlıkla gelsin canım

.

Kızlar siz günlük menunuzu nasıl ayarliyorsunuz ben aynı yiyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum süt süt ürünleri filan ama günde iki defa bı kahvaltı bide öğlen yemeği akşama yakın bir saate yediğim için artık akşam bişey yemiyorum bazen yatağa girince acligimi hissediyorum ama alışkanlık yapmasın diye o saate yemiyorum Zeren bu aylarda daha erken dimi her zamankinden çok yemeye gerek varmı yoksa sağlıklı beslenmek yeterlimi

Amiiiiin, gözünüz aydın.

.

bence bozma, sağlıklı bedlenmek en iyisi her ay 1 kilo alımı diyor doktorlar ben gündüz sağlıklı beslensem de akşamları cozutuyorum aç giriyorum resmen yatağa yesem bile 52 kiloyla başladığım yolculuğa 100 kiloyla devam etmezsem iyi

Ben 65 le başladım hayla 65 im en fazla 75 olsam iyi olurdu ama nerde kızımda 80ni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…