Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet evet bende hocaya sormuştum, şeytan hamile kadınlara çok vesvese veriyor allah korusun düşürmek için bu yüzden kesinlikle duasız uyumayın ve her gün bir kaç yaprakta olsa kur'an okuyun bebeğinize demişti, ben her yatsıdan sonra yasin okuyorum mesela zâten namaz kılıyorsan ne mutlu sana gerisi allah'tan korusun bizi inşallah

Ay ben hemde hergece yani normalde görüyorum kabusta bir gecede 3-4 rüyamı hatırlıyorum kendimin hiç böyle olmazdı

Yaaaaaaa mizgincuuukkkkkkk hahahahaha ne güzel gordün ama genede kızzz demekki sürprüzz olcakk öğrenmedenn ruya göstermediii

Ben bir defa yaşadım çok şükür bir daha olmadı canim. Gece uyumadan bebekle ilgili pek hayaller kuruyorum artık. Ve tabi dua edip yatıyorum.

Sadece down sendromu değil 70 çeşit kromozom genetik rahatsızlıklara bakıyorlar. Doktorum önerdi yaptırmaktan vazgeçtim ama Ankaradaki doktorum fa aynı şeyi söyleyince yaptıralım dedim ama hiç içimden gelmiyor. Araştırıp duruyorum sürekli çok canım sıkıldı. Stresten başka bişi değil. Hadi bişey çıktı napacaksınız sonlandıralımmı diyeceksiniz dedim bunu söylemek için çok erken dedi. Yorucu bir durum keşke sadece şuan bebek eşyaları yada heyecanını yaşamaktan başka bir durumum olmasa. Başa gelince herşey daha farklı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…