Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben ıslak kek yapcam önce dinlene dinlene bi temizlik yapmayı planlıyorum
keşke birlikte kek çay saati yapabilsek kızlar
Allah'tan kek sevmiyorum
Ben ıslak kek yapcam önce dinlene dinlene bi temizlik yapmayı planlıyorum
keşke birlikte kek çay saati yapabilsek kızlar
Çok güzel anlattın kizz bende var bı anormallik galiba niye hiç canım çekmedi benim

Canım seni çok iyi anlıyorum çok zor karar benim iki doktorda ne zorluklar çektiğimi biliyor kararı bana bıraktılar bende içim rahat etsin diye yaptırdım. Ama Allah korusun kötü sonuç gelir diye düşünmek istemiyorum. Olumlu tarafından bakalım. Ben daha önceki iki kaybımda genetikleri temizdi ama neoldu gene kaybettim. Yani şöyle bak olaya nasipte varsa o bebek herşekilde gelecek yoksa bir sebep çıkacak. İnşallah nasipte bebeklerimizi sağlıkla doğurmak vardır

Burda Konya'da olan bir benmiyim
Daha geçen gün patates furyası vardı allahın patatesini hiç bu kadar canımın çektiğini hatırlamıyorum
Birde nasip olursa sen gelecen oda doğumdan önce gel baya belki görüşürüz kız eğer konya merkeze geleceksen

Aynen canım benimde hep temiz çıkmıştı. Neden oldu Ozaman dediğimde sadece şansızlık dediler . İnş sağlıkla alırız kucağımıza sürekli ağlamak istiyorum. 2 hafta zehir gibi geçecek o bitecek ayrıntılı stresi. Allahım sesimizi duysun bizede sağlıklı evlat nasip etsin inş

Allah'tan kek sevmiyorum

Çok güzel anlattın kizz bende var bı anormallik galiba niye hiç canım çekmedi benim

Burda Konya'da olan bir benmiyim

Birde nasip olursa sen gelecen oda doğumdan önce gel baya belki görüşürüz kız eğer konya merkeze geleceksen
Evet nisan sonunda gelmeyi planlıyorum Görüşürüz tabii bir kişi daha var ama pek aktif değil onu da alırız yanımıza:)))))
Canım olumsuz bir ihtimal mi var? Niçin zehir olacağını düşündüğünü tam anlamadım

Valla süper olur burdan yetisemezsem konuya sen geldinde özel mesajdan yaz bana mutlaka

Önceki yaşadıklarım sanırım. Oyüzden şuanki durumlarda gerdi beni açıkcası

Canım 70 çeşit kromozom hastalığı mı varmış da tek tek hepsine bakıyorlar.
Biraz abartı geldi bana bu rakam.

Ben zaten detaylı ultrasonda tüm genetik hastalıkların göründüğünü söylemedim, down sendromu ayan beyan görğnüyo dedim.

Farklı genetik hastalıkların doğurduğu bazı rahatsızlıklar oluyo, damarda kalpte falan, onlar görünüyor detaylıda.
Müdahale anne karnında veya doğar doğmaz olabiliyor.

Arkadaşa demek istediğim şey fetal DNA sonucuyla tek müdahale var o da gebeliği sonlandırmak.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…