• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlginçmiş gerçekten 🤔 ben de plasenta previa olduğu halde gittiğim profesör 38. ya da 39. haftada yaparız demişti. Sende öyle bir risk de yok bence 41 e kadar yolu var 😅bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bence

Yok canım konu gebelik değil benim nörolojik rahatsızlığım 🙈 Ne kadar kalırsa seni o kadar zo3lar diyor ama ben rahatsız değilim şuan için. Hatta aşırı rahat geçiyor 🧿

Merhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
Canım gün boyu aklım sendeydi sürekli yazacağım fırsat bulamadım bir türlü her şey yolundadır inşallah dualarımız seninle ama lütfen doğum olursa da stres yapma ikiz bebekler için bu haftalara gelmek bile mucize zaten hepimiz için de bu riskler var olursa da sapasağlam kavuşacaksın bebeklerine inşallah 2 hafta daha sabrederler kızlar 🥰

Kuzu evet başlardaki konuşmalarını hatırlıyorum. İçimden şöyle geçirmiştim inşallah istediği gibi geçer hamileliği. Öyle pek bize gösterilen hatta dayatılan şekilde ilerlemiyor hamilelik. Biraz bünye biraz şans. Ama bence bu konuda da sosyal medya etkisinde yaşıyoruz halbuki hiç kolay süreçler değil.
Yok kuzum ya sosyal medya değil benimki hayırlısıyla normal doğum olursa kolay olsun diyeydi sonra kendimi şöyle teselli ettim eskiler spormu yapıyordu normal akışına bırakıp dogurdular diye bir teselli işte zaten akıbetim hiç belli değil sezeryan olabirim pozisyon almamış henüz birde erken doğma ihtimalide var artık sağlıkla gelsin de kendisi seçecek 😶

eras0201 eras0201 canım nasılsın ne zamandır sesin çıkmıyor her şey yolundadır inşallah
Canım gün doldurmaya çalışıyorum. Neyden korksan başına gelir misali dün itibariyle fena grip oldum. Tüm gün musluk gibi aktı burnum ama ben aman ayakta durmayayım rahim ağzım çok kısaldı aşağıya baskı çok basınç artmasın vs diye yatarken gün boyunca fena şekilde hep hapşırdım😢 Çok korktum bi sıkıntı olur diye. Bebeklerim de hastalığımdan etkilendi dün epey sakindiler. Bugüne biraz daha toparlamış olurum umarım. 33+1 olduk doktorum 34 ten önce doğurma diyor resmen gün gün bugün de geçti diye sayıyoruz eşimle🙈 Cuma son nstde de kızçemde bi tane yüksek sancı çıktı hayırlısı bakalım🙏 Sen nasılsın? Hastane işi halloldu mu?

Yok kuzum ya sosyal medya değil benimki hayırlısıyla normal doğum olursa kolay olsun diyeydi sonra kendimi şöyle teselli ettim eskiler spormu yapıyordu normal akışına bırakıp dogurdular diye bir teselli işte zaten akıbetim hiç belli değil sezeryan olabirim pozisyon almamış henüz birde erken doğma ihtimalide var artık sağlıkla gelsin de kendisi seçecek 😶
Tabi canım sağlıkla gelsin yeterki.

Uzun kollu içlikler var onlardan da ekleyebilirsin ☺️ benimkilerde o kadar. Bir de ben şey sorucam, nette felan hastane çantasını bavul tercih ediyor herkes, sizlerde öyle mi yapacaksınız yoksa normal el çantası mı?
Valize koydum canim bende battaniye falanda koydum kendim için anca alıyor zaten

Kızlar korse kullanacak mısınız doğumdan sonra ? Ne alsam diye düşünüyorum var mı tavsiyeniz? Bide kaç beden almalıyım? Normalde çok kilo alamdım ama pantolonu 42 beden giyiyorrum, bazen üst kısım rahat olsun, göbeğimi sıkmasın diye elbiseleri bluzu falan 44.alıyorum ama çok bol oluyor o da. Göbek gidince 40 beden mi olurum acaba nasıl olur sizce
Ayrem marka aldim canim bakalım denicem

Canım gün doldurmaya çalışıyorum. Neyden korksan başına gelir misali dün itibariyle fena grip oldum. Tüm gün musluk gibi aktı burnum ama ben aman ayakta durmayayım rahim ağzım çok kısaldı aşağıya baskı çok basınç artmasın vs diye yatarken gün boyunca fena şekilde hep hapşırdım😢 Çok korktum bi sıkıntı olur diye. Bebeklerim de hastalığımdan etkilendi dün epey sakindiler. Bugüne biraz daha toparlamış olurum umarım. 33+1 olduk doktorum 34 ten önce doğurma diyor resmen gün gün bugün de geçti diye sayıyoruz eşimle🙈 Cuma son nstde de kızçemde bi tane yüksek sancı çıktı hayırlısı bakalım🙏 Sen nasılsın? Hastane işi halloldu mu?
Ah canım geçmiş olsun hiç korkma şu an etrafımdaki herkes grip ve birçok arkadaşım da hamile hepsi grip salya sümük ben de boğaz enfeksiyonu alerji tarzı bir şey olmuştum geçen hafta o kadar çok öksürmüştüm ki resmen her öksürükte bebeği itiyormuşum ıkınıyormuşum gibi oluyordu artık kasıklarım sancılandı yani ama nst falan normal çıktı ben şey içtim iui geldi ıhlamur çayına kuru elma atıp bir dr ayva kabuğu soyup kaynattım üçünü bir ,şekerin de yok kestane balı varsa bi çay kaşığı da öyle koyup iyi gelmişti .Önceki sayfalarda vardı hastane işim iyice berbat bir hal almaya başladı maalesef 😞

Kızlar günaydın kaç sabahtir ellerim kollarım uyuşuk parmaklarimi yumruk yapamıyorum eklem yerleri acıyor.ilk başlarda önemsemedim fakat her sabah aynı.ustünede yatmiyorum ama parmaklarım bazende tüm kolum uyuşuk uyanıyorum.

Kızlar günaydın kaç sabahtir ellerim kollarım uyuşuk parmaklarimi yumruk yapamıyorum eklem yerleri acıyor.ilk başlarda önemsemedim fakat her sabah aynı.ustünede yatmiyorum ama parmaklarım bazende tüm kolum uyuşuk uyanıyorum.
Ödemden oluyordur canım. Bende de oluyor. Suyu ihmal etme.

Kızlar günaydın 🥰 rüyamda doğuruyordum😅 daha doğrusu kanamam olmuş sezaryene alıyorlar, spinal anestezi yapıyorlar ama bir türlü bacaklarım uyuşmuyormuş, diyorum uyuşmadı sakın başlamayın 😅doktorlar ciddiye almıyor ay valla çok değişikti 😀
Yarabbim, hepimiz kafamıza huniyi takmadan vakitlice, sağlıkla doğursak. Yemin ederim psikoloji diye bir şey kalmadı artık bilinçaltımız ne haldeyse rüyalarımızda bakın🤣🤣🤣🤣

Back
X