Erken vermisler , bana burda vermediler 41+2 de kendi sancim gelmisti. 40.haftada istersen veririz suni sanci ama yeride iyi bebekde rahat gozukuyor dedi hastanede doktorBenim 40+5 ti ilki ikincisi 40+4 tüikinciside 6 cm açılma olmuş ben bi hava alam diye koridora doğru yürüyom nereye gidiyon yat dediler
Benimde ilk hamileligimde bacaklarim oyle catlamisti ki . Hic kisa giyinemiyordum evdeGöstermiyorum da çatlaklar başladı bendebacakta popişte çıktı karnımda çıkmasa bari
Ülkenin stresinden bencekızlar bu sene kimi duysam 33 ile 36. hafta arası doğum yapmış oluyor anan dikkat edelim dengeler bozuldu millette
36 olsa baya iyi 33 u birak daha erken doganlar yaşıyor durumu iyi oluyor duyuyorum Allah büyükkızlar bu sene kimi duysam 33 ile 36. hafta arası doğum yapmış oluyor anan dikkat edelim dengeler bozuldu millette
Benim kızım sakin vuruyor ama akşam uyanıkken yatarken iki tık kalkmaya yakın saymıyorum artık saymam mi lazım çok vurmuyor öyle bazen akşamları bir bilen bilgilendirsin beniYok ya yerleri dar diye hareketlidir oğluşum yoksa çok sakin bir bebek olucak
Canım benim de kızım sakin vuruşlarda. Düzenli hissediyorum ama öyle güm güm vurmalar her seferinde olmuyor. Kendini hissettiriyor, mesela sonra 2 3 saat sessiz veya ben anlamıyorum.36 olsa baya iyi 33 u birak daha erken doganlar yaşıyor durumu iyi oluyor duyuyorum Allah büyük
Benim kızım sakin vuruyor ama akşam uyanıkken yatarken iki tık kalkmaya yakın saymıyorum artık saymam mi lazım çok vurmuyor öyle bazen akşamları bir bilen bilgilendirsin beni
Yok daha değil. 28den sonra sayılacak. Doktorun söyler zaten.36 olsa baya iyi 33 u birak daha erken doganlar yaşıyor durumu iyi oluyor duyuyorum Allah büyük
Benim kızım sakin vuruyor ama akşam uyanıkken yatarken iki tık kalkmaya yakın saymıyorum artık saymam mi lazım çok vurmuyor öyle bazen akşamları bir bilen bilgilendirsin beni
Bana hareketlerine dikkat et dedi sadece say felan demedi şiddeti şöyle olcak felan demedi hareketlilik var mı yok mu ona dikkat et dedi36 olsa baya iyi 33 u birak daha erken doganlar yaşıyor durumu iyi oluyor duyuyorum Allah büyük
Bitirdin mi eksikleri
Bitti bitti. Kargolar da bitti. Kendime alıyorum artık. Kitaplara zam gelecekmiş. Eksik 3 5 kitabım vardı onları aldımBitirdin mi eksikleriDarısı başıma
Zaten reçeteli ilaç hepsi. Gerek var mı stok yapmaya?Kızlar kullandımız vitaminlerin fiyatı baya artıcakmışeşim bari doğumdan sonra 1 ayıda kapsayacak şekilde ben sana stok yapayım dedi üstüne abarttı bebekte hangi vitaminler kullanılıyosa ondanda alayım ben dedi stokçuluğa devam . Benim daha ıvır zıvır herşey duruyo bugün yarın diye diye ilk baktımız fiyattan baya artış oldu şimdi . Birde babyjorn alanınız var mı . Anne yanı olacakta chicco nun 4 in 1 var ilerde mama sandalyesi olarakta kullanılıyormuş baya hoşuma gitti ama çok kararsız kaldım
Yok benimki reçeteli değil regnesis max kullanıyorum ben .d vitamini de ocean ınki .bi Demir ilacı sanırım oda ferro sanol reçeteliydi sankiZaten reçeteli ilaç hepsi. Gerek var mı stok yapmaya?
Anladım o zaman mantıklı stok yapman. Benim kullandiklarim reçeteli hep.Yok benimki reçeteli değil regnesis max kullanıyorum ben .d vitamini de ocean ınki .
Odası tam olmadığı için, almadım ben perde veya başka bir şey daha. 6.aydan sonra bakicam onlara.Çocuk odasına nasılnperde yapmayı düşünüyorsunuzbizim perde çok güzel ama mobilya ya uymayacak onun için yeniden perde arayışına girdim . Mobilya siparişini verdik 25 güne çıkıcak .bide mobilya gelmeden duvar kağıdını halledicez . Bir an önce bitsede rahatlama otursam
Kız 1 karamla tüm günü geçiriyorsan seni takdir ettim.ne kadar çabuk bitiyor dimi ya lak diye her gün 1 tane onu yiyorum başka tatlı yemiyorum vallaama tadı damağımda hep allahım ne kdar güzel bişeymiş yarabbim aynenn hamilelikten önce yarım yerdim bunalırdım şimdiii çerezzz tek lokmalıkkk
G gumus82 kızlar ben evde badana var diye anneme geldim. Çocukta ilk 3 gün tık yoktu, resmen alışık oldugu ortamı aradı. Öyle hisliler ki, ben kendim strese girdim kasıldım biraz, düzenim bozulunca o da girdi bence. Hareketsizlik varsa önce kendi psikolojimize bir göz atmak lazım. Sonra müzik açtım, dışarı çıktım kendimi motive ettim. Resmen hareketler geri geldi. Cidden no stres yes mutlu çocukCanım benim de kızım sakin vuruşlarda. Düzenli hissediyorum ama öyle güm güm vurmalar her seferinde olmuyor. Kendini hissettiriyor, mesela sonra 2 3 saat sessiz veya ben anlamıyorum.
Doktorum her bebegin farklı olacağını, hissetme oldugu sürece derecesinin önemli olmadıgını, bebegin pozisyonuna göre çok değişebileceğini ve rahat olmam gerektigini söyledi.
Yani hepimizin hissettiği bebek hareketi sayısı ve gücü aynı olmayabilir. Bu cok normalmiş, bebegimiz de farklı, biz de farklıyız. Kıyas yapmak sadece psikolojiyi bozuyor emin ol
valla çok doğru o kadar akıllı ki bıdıklar 2-3 gündür çok mutluyum nedense yaşam enerjisi doldum kuduuruk gibi dolanıyorum o da tam kuduruk öncesinde yorgun mutsuzdum ne hareket ne bişey ölü balık gibiydi yavrumKız 1 karamla tüm günü geçiriyorsan seni takdir ettim.bu karamı da sende görüp dadandım, dediğin kadar varmış yani. Şu şeker testlerinizde bişey çıkmasın umudum sizsiniz dejavuh
G gumus82 kızlar ben evde badana var diye anneme geldim. Çocukta ilk 3 gün tık yoktu, resmen alışık oldugu ortamı aradı. Öyle hisliler ki, ben kendim strese girdim kasıldım biraz, düzenim bozulunca o da girdi bence. Hareketsizlik varsa önce kendi psikolojimize bir göz atmak lazım. Sonra müzik açtım, dışarı çıktım kendimi motive ettim. Resmen hareketler geri geldi. Cidden no stres yes mutlu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?