Kızlar bu bacak krampları için magnezyuma yüklenmektense yürüyüşü öneriyor benim doktorum. Hareketsizlikle artıyormuş ben çok sık kullanmıyorum magnezyumu ama her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum, bi de evdeki işlerim hiç bitmediği için evde de aktifim belki ondan 1-2 kere oldu sadece.
1 haftalik diyetisyen listemle yaptığım ölçümleri doktoruma attim bugun. Yuksek degerler var ama demek ki o kadar da yuksek degiller ki endokrinolojiye insüline gerek yok ayni beslenme duzeniyle devam edebiliriz bundan sonra da dedi. en az bi 3 4 ay daha tatli, hamurisi falan yok ama nalalim idare etcezz
Canım ben magnezyumu biraz da gergin olduğum günler içiyorum, ohh bi rahatlatıyor. Ben rahat, bebek relax her gün içmiyorum ben de, bu arada hayatımda ilk defa içiyorum magnezyum daha önce hiçbir dr vermemişti. Ne güzel bişeyi kaçırmışım, ağrı azaltıyor, gerginlik alıyor
Benim drda çok önermedi bu arada, haftada 2 içsen yeter dedi. Ağrım varsa kullanıyorum.
Çocuk odasına nasılnperde yapmayı düşünüyorsunuz bizim perde çok güzel ama mobilya ya uymayacak onun için yeniden perde arayışına girdim . Mobilya siparişini verdik 25 güne çıkıcak .bide mobilya gelmeden duvar kağıdını halledicez . Bir an önce bitsede rahatlama otursam
ben düz gri fon beyaz tül alıcam çünkü duvarlar yıldızlı halısı yıldızlı perdeyi de yıldızlı gri alcaktım arkadaşlar biraz abartma dedi aklsdjsaljd eşim de çocuk astrolog olacak diyor
1 haftalik diyetisyen listemle yaptığım ölçümleri doktoruma attim bugun. Yuksek degerler var ama demek ki o kadar da yuksek degiller ki endokrinolojiye insüline gerek yok ayni beslenme duzeniyle devam edebiliriz bundan sonra da dedi. en az bi 3 4 ay daha tatli, hamurisi falan yok ama nalalim idare etcezz
Zor gibi görünüyor ama sağlıklı beslenmek daha iyi oluyor. Siskinlikler az oluyor. Daha az kilo alınıyor. Doğumla birlikte kilolar nerdeyse hepsi gidiyor. Bardağın dolu tarafından bakınca hersey mükemmel.
Canım ben magnezyumu biraz da gergin olduğum günler içiyorum, ohh bi rahatlatıyor. Ben rahat, bebek relax her gün içmiyorum ben de, bu arada hayatımda ilk defa içiyorum magnezyum daha önce hiçbir dr vermemişti. Ne güzel bişeyi kaçırmışım, ağrı azaltıyor, gerginlik alıyor
Benim drda çok önermedi bu arada, haftada 2 içsen yeter dedi. Ağrım varsa kullanıyorum.
Benim agrilarim icin doktorum önerdi , saglik ocagina gidip yazdirdim cok fazla kullanma 2 gunde 1 yeter dedi ama agrilar cok artti gece saga sola dönerken dizlerim kasıklarim heryerim sizliyor sordum doktoruma gunde 2 tane bile
Alabilirsin cok agrin olunca dedi, bende her gun kullanmaya basladim bakalim insallah gecer agrilarim
Benim agrilarim icin doktorum önerdi , saglik ocagina gidip yazdirdim cok fazla kullanma 2 gunde 1 yeter dedi ama agrilar cok artti gece saga sola dönerken dizlerim kasıklarim heryerim sizliyor sordum doktoruma gunde 2 tane bile
Alabilirsin cok agrin olunca dedi, bende her gun kullanmaya basladim bakalim insallah gecer agrilarim
36 olsa baya iyi 33 u birak daha erken doganlar yaşıyor durumu iyi oluyor duyuyorum Allah büyük
Benim kızım sakin vuruyor ama akşam uyanıkken yatarken iki tık kalkmaya yakın saymıyorum artık saymam mi lazım çok vurmuyor öyle bazen akşamları bir bilen bilgilendirsin beni
27- 32 haftalar arası saymak gerekiyormuş diye biliyorum. 2 saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş ama bunların içinde hissetmediğimiz hareketleride oluyor. Bence hareketin çoğu azı önemli değil hareket ediyor olması önemli birde çokken azaldıysa önemli , 32 den sonra yerleri daraldığı için çok etmezlermiş diye biliyorum birde
Kızlar bu bacak krampları için magnezyuma yüklenmektense yürüyüşü öneriyor benim doktorum. Hareketsizlikle artıyormuş ben çok sık kullanmıyorum magnezyumu ama her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum, bi de evdeki işlerim hiç bitmediği için evde de aktifim belki ondan 1-2 kere oldu sadece.
Ya birtek ben miyim hiçbirşey kullanmayan? 2 aydır hiçbir takviye kullanmıyorum sizce hatamı yapıyorum doktorum en son demir vermişti demir değerlerim iyi diye onuda kullanmadım mide bulantısı yaptığı için