2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Zor gibi görünüyor ama sağlıklı beslenmek daha iyi oluyor. Siskinlikler az oluyor. Daha az kilo alınıyor. Doğumla birlikte kilolar nerdeyse hepsi gidiyor. Bardağın dolu tarafından bakınca hersey mükemmel.
evet evet aynen böyle avutuyorum kendimi zamanla alışılır keskin geçiş zorladı ama.

ya su içebilen arkadaşlar siz de günde yüz kere tuvalete gidiyo musunuz bende mi biraz fazla acaba. zorlaya zorlaya 1.2 bilemedin 1.5 litre su içebiliyorum onda da sanki tuvalete gitmekten oturamıyorum bütün gün. su dışında da pek sıvı alan biri değilim günde 1 tane kahve sadece..

Vitamin falan vermedi mi doktorun? Bebek somuruyor bizi şu an. Ben demir, multivitamin, magnezyum, OMEGA 3, d vitamini kullanıyorum.

Ben çok sık giremediğim için takip edemedim ama gördüğüm kadarıyla işe yarar faydalı şeyleri aldınız bi listeniz varsa benimle de paylaşır mısınız
Ben e bebekten almıştım listeyi. Defterimde de var ama orası çok karışık o yuzden bunu çektim.

5dk da bir

Günde 3l su içiyorum tuvalet artık rutinimin bir parçası olduğu için alıştım yazdım burayada hatta o kadar sıkıldım ki gitmekten gidip oturuyorum yarım saat takılıyorum tuvalette dizi izliyorum

Ya bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca? hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü

Ya bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca? hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
Portakalı alıp evde sıksana.

Daha çok etkisi oluyormus öyle içinde.
Ama ben de su ile iciyorum

Ay kuşum burası kuzey ülkesi olduğundan o kadar tatsız susuz meyveler geliyor ki. Yine de bi deneyeceğim ama.
O da sıkıntı kuşum ya. Bir dene bakalim. C vitamini ile almak daha etkiliymis.

Benim şöyle guzel, koyu renk, fotolarda güzel çıkacak, normalde de kullanabileceğim, kalın bir pijama takımı almam lazım. Bulamıyorum güzel bir şey. Kizlar sizin aldiginiz var mı bu tarz?

Aslında takviyeyi kendimiz için kullanıyoruz. Bebek depolarımızdan besleniyor ve bizim enerjimizi alıyor. Ben sadece regenesis max kullanıyorum şuan. İçinde bütün vitaminler var, emzirme bitene kadar da kullanacakmışım.

Artık besinlerden doğru dürüst vitamin ve mineral alamıyoruz, bu yüzden herkesin düzenli vitamin kullanması şart bağışıklık için

Hergün içmek zararlı mı yani
Demir beni feci karın ağrısı ishal yaptı bıraktım içmiyorum
Tuvalet e koltuk koysam daha iyi olur diyorum
Kargom geldi daha yeni.. ben bunu 62 beden aldım.. 0-3 ay için yazıyor…benim kız bunu okula başlayınca giyer artık bu ne?
Sakla giyer sonra tırnakların çok güzel

Yarın sabah doktora gidiyorum şükür artık cikinca birazda yürürüm kaç gündür çıkmıyorum böyle de kötü hissediyorum evde durunca da tüm gün oturan biri değilim ama bunaldım.guzel haberler yazmak dileğiyle..seker yüklemesi değil ısrarla açlık tokluk bakariz diyor doktorum önce doğru mu bilmiyorum tabi doktor ne derse o artik

Benim de belim çok fena, yaşlı nine gibiyim. Bu ara her gün alırım. Doktor versiyse iç canım, ağrılara faydası oluyor. Benim bacak ağrılarım magnezyum sonrası geçti
Canım bir arkadasım dogum sonrası hastanelik oldu neredeyse bitkinlikten, serumla falan vitamin verdiler. Doktoru hamilelikte vitaminlerin dibe vurmuş demiş. Çocuklar alıyor tüm vitaminimizi, ben de saç dökülmesi, bitkinlik vs yasamamak için drun verdiklerini içiyorum. Senin degerler çok mu yüksek çıktı, doktorun daha iyi karar verecektir degerlerine bakıp. Benim dr sadece demir tahlili yaptırdı, diğer degerlere bakmadan vitaminleri verdi mesela. Demirim düşük çıktı benim, iyi çıkana da veriyorlar mı o yüzden bilmiyorum.
Ah ben bu demiri kafama göre içiyorum. Yoksa bulantıdan içemiyorum c vitaminiyle tüm vitaminlerin emilimi daha etkili yanında 1 portakal, ya da mandalina yesen kâr. Bir de kırmızı biberde c vitamini yüksek aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…