Su günde 3 lt yi buluyor genelde az içtiğim zaman çok nadir az dediğimde 2 lt civarıacaba suyu mu az içiyorsun? Ya da dediğin gibi bünyeyle de alakalı olabilir.
evet evet aynen böyle avutuyorum kendimiZor gibi görünüyor ama sağlıklı beslenmek daha iyi oluyor. Siskinlikler az oluyor. Daha az kilo alınıyor. Doğumla birlikte kilolar nerdeyse hepsi gidiyor. Bardağın dolu tarafından bakınca hersey mükemmel.
Vitamin falan vermedi mi doktorun? Bebek somuruyor bizi şu an. Ben demir, multivitamin, magnezyum, OMEGA 3, d vitamini kullanıyorum.Ya birtek ben miyim hiçbirşey kullanmayan? 2 aydır hiçbir takviye kullanmıyorum sizce hatamı yapıyorum doktorum en son demir vermişti demir değerlerim iyi diye onuda kullanmadım mide bulantısı yaptığı için
Ben e bebekten almıştım listeyi. Defterimde de var ama orası çok karışık o yuzden bunu çektim.Ben çok sık giremediğim için takip edemedim ama gördüğüm kadarıyla işe yarar faydalı şeyleri aldınız bi listeniz varsa benimle de paylaşır mısınız
ya su içebilen arkadaşlar siz de günde yüz kere tuvalete gidiyo musunuz bende mi biraz fazla acaba. zorlaya zorlaya 1.2 bilemedin 1.5 litre su içebiliyorum onda da sanki tuvalete gitmekten oturamıyorum bütün gün. su dışında da pek sıvı alan biri değilim günde 1 tane kahve sadece..
ya su içebilen arkadaşlar siz de günde yüz kere tuvalete gidiyo musunuz bende mi biraz fazla acaba. zorlaya zorlaya 1.2 bilemedin 1.5 litre su içebiliyorum onda da sanki tuvalete gitmekten oturamıyorum bütün gün. su dışında da pek sıvı alan biri değilim günde 1 tane kahve sadece..
Portakalı alıp evde sıksana.Ya bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca?hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
Daha çok etkisi oluyormus öyle içinde.Ya bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca?hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
Portakalı alıp evde sıksana.
Ay kuşum burası kuzey ülkesi olduğundan o kadar tatsız susuz meyveler geliyor ki. Yine de bi deneyeceğim ama.
Hahahahah cok küçükmüşKargom geldi daha yeni.. ben bunu 62 beden aldım.. 0-3 ay için yazıyor…benim kız bunu okula başlayınca giyer artık bu ne?
Ya birtek ben miyim hiçbirşey kullanmayan? 2 aydır hiçbir takviye kullanmıyorum sizce hatamı yapıyorum doktorum en son demir vermişti demir değerlerim iyi diye onuda kullanmadım mide bulantısı yaptığı için
Simdi nasilsin canim ? Ne dedi doktor agriya ? Birde neden ctg de baktilAr?Kızlar şeker testi için geldimbu suyu içmek midemi bulandırdı
Şimdi ağrı değerlerini ctgde ölçüyorlar 24 ile 28 arası inip çıkıyor
Hergün içmek zararlı mı yaniCanım ben magnezyumu biraz da gergin olduğum günler içiyorum, ohh bi rahatlatıyor. Ben rahat, bebek relaxher gün içmiyorum ben de, bu arada hayatımda ilk defa içiyorum magnezyum daha önce hiçbir dr vermemişti. Ne güzel bişeyi kaçırmışım, ağrı azaltıyor, gerginlik alıyor
Benim drda çok önermedi bu arada, haftada 2 içsen yeter dedi. Ağrım varsa kullanıyorum.
Demir beni feci karın ağrısı ishal yaptı bıraktım içmiyorumYa birtek ben miyim hiçbirşey kullanmayan? 2 aydır hiçbir takviye kullanmıyorum sizce hatamı yapıyorum doktorum en son demir vermişti demir değerlerim iyi diye onuda kullanmadım mide bulantısı yaptığı için
Tuvalet e koltuk koysam daha iyi olur diyorumya su içebilen arkadaşlar siz de günde yüz kere tuvalete gidiyo musunuz bende mi biraz fazla acaba. zorlaya zorlaya 1.2 bilemedin 1.5 litre su içebiliyorum onda da sanki tuvalete gitmekten oturamıyorum bütün gün. su dışında da pek sıvı alan biri değilim günde 1 tane kahve sadece..
Sakla giyer sonra tırnakların çok güzelKargom geldi daha yeni.. ben bunu 62 beden aldım.. 0-3 ay için yazıyor…benim kız bunu okula başlayınca giyer artık bu ne?
Benim de belim çok fena, yaşlı nine gibiyim. Bu ara her gün alırım. Doktor versiyse iç canım, ağrılara faydası oluyor. Benim bacak ağrılarım magnezyum sonrası geçtiBenim agrilarim icin doktorum önerdi , saglik ocagina gidip yazdirdim cok fazla kullanma 2 gunde 1 yeter dedi ama agrilar cok artti gece saga sola dönerken dizlerim kasıklarim heryerim sizliyor sordum doktoruma gunde 2 tane bile
Alabilirsin cok agrin olunca dedi, bende her gun kullanmaya basladim bakalim insallah gecer agrilarim
Canım bir arkadasım dogum sonrası hastanelik oldu neredeyse bitkinlikten, serumla falan vitamin verdiler. Doktoru hamilelikte vitaminlerin dibe vurmuş demiş. Çocuklar alıyor tüm vitaminimizi, ben de saç dökülmesi, bitkinlik vs yasamamak için drun verdiklerini içiyorum. Senin degerler çok mu yüksek çıktı, doktorun daha iyi karar verecektir degerlerine bakıp. Benim dr sadece demir tahlili yaptırdı, diğer degerlere bakmadan vitaminleri verdi mesela. Demirim düşük çıktı benim, iyi çıkana da veriyorlar mı o yüzden bilmiyorum.Ya birtek ben miyim hiçbirşey kullanmayan? 2 aydır hiçbir takviye kullanmıyorum sizce hatamı yapıyorum doktorum en son demir vermişti demir değerlerim iyi diye onuda kullanmadım mide bulantısı yaptığı için
Ah ben bu demiri kafama göre içiyorum. Yoksa bulantıdan içemiyorumYa bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca?hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?