2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Benim de aynısı oldu. Açlık kan şekeri, insülin baktırdı. Yemek yedim 2 saat sonra tokluk ölçtük. Normal çıktı yüklemeye gerek görmedi :) çok mutlu oldum

Çok sık tuvalete gidiyorsun mecbur o kadar su içince dışarı çıkıcaksam bi süre içmiyorum tuvalete vs gidip öyle çıkıyorum

ben düz gri fon beyaz tül alıcam çünkü duvarlar yıldızlı halısı yıldızlı perdeyi de yıldızlı gri alcaktım arkadaşlar biraz abartma dedi aklsdjsaljd eşim de çocuk astrolog olacak diyor
düz gri fon ve tül güzel durur canımm.bide fona aksesuar takarsın süper durur .

Ben de aynı dediğin gibi yapıyorum gerginsem, yorgunsam o zaman alıyorum. Doktoruma kalsa hiç vermeyecekti bana kalsa her gün içebilirim tadı da çok hoşuma gidiyor gazoz gibi
Ben pregnacare,d3 ve aspirin kullanıyorum. Magnezyumu kendi zorumla söyledim doktora yoksa vermeyecekti. Yarın kontrolüm var 24. Haftadan sonra kan tahlili istiycem demişti muhtemelen yarın ister ona göre başlayacağımız birşeyler olabilir.
Su günde 3 lt yi buluyor genelde az içtiğim zaman çok nadir az dediğimde 2 lt civarı
Bütün tezlerimi çürüttün
Tuvaleti mümkünse sırtıma bağlayacağım dışarı çıkınca çok fena oluyor suyu bol içiyorum ama eskiden de çok içerdim onun için zorlanmıyorum. Gece bile uyanıyorum wc için peşine 1 bardak su içiyorum sonra yine geliyor tabi bildiğin kısır döngü en azından 2 lt ye tamamla.
Ya bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca? hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
Etki ediyor merak etme ben ilk gebeliğimde dediğin gibi kullanmıştım hiç sıkıntı olmadı ama çok fazla eksikliği olanlarda daha hızlı etki etmesi için öyle söylüyor doktorlar.
Şeker yüklemesini bana da konuşuruz dedi bakalım yarın ne diyecek. İlk gebelikte yaptırmıştım onun için mi bilmiyorum

Ya bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca? hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
C vitamini ile aldında daha etkili oluyomuş canım .benim kız kardeşimin demirini böyle yükseltti .ama bende suyla içiyorum .portakal suyu yapamazsan limonu suya sıkıp onlada içebilirsin

Bakalım doktorum bu ay birşey vericekmi son aylarda kullanırım doğumda ve emzirme döneminde zorluk çekmemek için. Normalde de ilaç düşmanıyımdır. Vitaminler ilaç değil takviye ama kendimi geri alamıyorumm Kullanmama konusunda hayatım boyunca kullandığım ağrı kesici sayısı bile bellidir Rabbimde kullanmak zorunda bırakmasın

Keşke benim de açlık tokluk baksa sadece. Onlar da hiç sorun çıkmıyor.

Vitaminler seni hastalıktan da koruyor. Kotu bir şey değil yani. Konusun da versin. D vitamini falan zaten bizim düşük oluyor demir falan. Bebekler de iyice somurunce baya sıkıntı

28. haftadan sonra daha kısa aralıklarla mı kontrole gidiyoruz? burada mı okumuştum hatırlamadım 28den itibaren iki haftada bir 36dan itibaren de haftada bir diye

28. haftadan sonra daha kısa aralıklarla mı kontrole gidiyoruz? burada mı okumuştum hatırlamadım 28den itibaren iki haftada bir 36dan itibaren de haftada bir diye
Aynen öyle sanırım. Bakalım doktorlar ne diyecek? Ay ayda bin lira vermeyi pek göze alasim yok da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…