- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Teşekkürlerr inceleyeceğim inşallahBen e bebekten almıştım listeyi. Defterimde de var ama orası çok karışık o yuzden bunu çektim.
Eki Görüntüle 2963822 Eki Görüntüle 2963823
Yarın sabah doktora gidiyorum şükür artık cikinca birazda yürürüm kaç gündür çıkmıyorum böyle de kötü hissediyorum evde durunca da tüm gün oturan biri değilim ama bunaldım.guzel haberler yazmak dileğiyle..seker yüklemesi değil ısrarla açlık tokluk bakariz diyor doktorum önce doğru mu bilmiyorum tabi doktor ne derse o artik
Çok sık tuvalete gidiyorsun mecbur o kadar su içinceya su içebilen arkadaşlar siz de günde yüz kere tuvalete gidiyo musunuz bende mi biraz fazla acaba. zorlaya zorlaya 1.2 bilemedin 1.5 litre su içebiliyorum onda da sanki tuvalete gitmekten oturamıyorum bütün gün. su dışında da pek sıvı alan biri değilim günde 1 tane kahve sadece..
ben düz gri fon beyaz tül alıcam çünkü duvarlar yıldızlı halısı yıldızlı perdeyi de yıldızlı gri alcaktım arkadaşlar biraz abartma dedi aklsdjsaljd eşim de çocuk astrolog olacak diyor
Ben de aynı dediğin gibi yapıyorum gerginsem, yorgunsam o zaman alıyorum. Doktoruma kalsa hiç vermeyecektiCanım ben magnezyumu biraz da gergin olduğum günler içiyorum, ohh bi rahatlatıyor. Ben rahat, bebek relaxher gün içmiyorum ben de, bu arada hayatımda ilk defa içiyorum magnezyum daha önce hiçbir dr vermemişti. Ne güzel bişeyi kaçırmışım, ağrı azaltıyor, gerginlik alıyor
Benim drda çok önermedi bu arada, haftada 2 içsen yeter dedi. Ağrım varsa kullanıyorum.
Ben pregnacare,d3 ve aspirin kullanıyorum. Magnezyumu kendi zorumla söyledim doktora yoksa vermeyecekti. Yarın kontrolüm var 24. Haftadan sonra kan tahlili istiycem demişti muhtemelen yarın ister ona göre başlayacağımız birşeyler olabilir.Ya birtek ben miyim hiçbirşey kullanmayan? 2 aydır hiçbir takviye kullanmıyorum sizce hatamı yapıyorum doktorum en son demir vermişti demir değerlerim iyi diye onuda kullanmadım mide bulantısı yaptığı için
Bütün tezlerimi çürüttünSu günde 3 lt yi buluyor genelde az içtiğim zaman çok nadir az dediğimde 2 lt civarı
Tuvaleti mümkünse sırtıma bağlayacağım dışarı çıkınca çok fena oluyorya su içebilen arkadaşlar siz de günde yüz kere tuvalete gidiyo musunuz bende mi biraz fazla acaba. zorlaya zorlaya 1.2 bilemedin 1.5 litre su içebiliyorum onda da sanki tuvalete gitmekten oturamıyorum bütün gün. su dışında da pek sıvı alan biri değilim günde 1 tane kahve sadece..
Etki ediyor merak etme ben ilk gebeliğimde dediğin gibi kullanmıştım hiç sıkıntı olmadı ama çok fazla eksikliği olanlarda daha hızlı etki etmesi için öyle söylüyor doktorlar.Ya bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca?hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
Şeker yüklemesini bana da konuşuruz dedi bakalım yarın ne diyecek. İlk gebelikte yaptırmıştım onun için mi bilmiyorumYarın sabah doktora gidiyorum şükür artık cikinca birazda yürürüm kaç gündür çıkmıyorum böyle de kötü hissediyorum evde durunca da tüm gün oturan biri değilim ama bunaldım.guzel haberler yazmak dileğiyle..seker yüklemesi değil ısrarla açlık tokluk bakariz diyor doktorum önce doğru mu bilmiyorum tabi doktor ne derse o artik
C vitamini ile aldında daha etkili oluyomuş canım .benim kız kardeşimin demirini böyle yükseltti .ama bende suyla içiyorum .portakal suyu yapamazsan limonu suya sıkıp onlada içebilirsinYa bu arada kızlar, doktorum habire demir hapını aç karnına portakal suyuyla iç diyip duruyor. Su ile alıyorum ben noluyor etki mi etkmiyo bana su ile alınca?hazır meyve sularını çok sevmiyorum çünkü
Bazı doktorlar ctg ye 25 haftadan itibaren basliyorlarSimdi nasilsin canim ? Ne dedi doktor agriya ? Birde neden ctg de baktilAr?
Ctg nedir kızlar?Bazı doktorlar ctg ye 25 haftadan itibaren basliyorlar
Aslında takviyeyi kendimiz için kullanıyoruz. Bebek depolarımızdan besleniyor ve bizim enerjimizi alıyor. Ben sadece regenesis max kullanıyorum şuan. İçinde bütün vitaminler var, emzirme bitene kadar da kullanacakmışım.
Artık besinlerden doğru dürüst vitamin ve mineral alamıyoruz, bu yüzden herkesin düzenli vitamin kullanması şart bağışıklık için
Keşke benim de açlık tokluk baksa sadece. Onlar da hiç sorun çıkmıyor.Yarın sabah doktora gidiyorum şükür artık cikinca birazda yürürüm kaç gündür çıkmıyorum böyle de kötü hissediyorum evde durunca da tüm gün oturan biri değilim ama bunaldım.guzel haberler yazmak dileğiyle..seker yüklemesi değil ısrarla açlık tokluk bakariz diyor doktorum önce doğru mu bilmiyorum tabi doktor ne derse o artik
Bakalım doktorum bu ay birşey vericekmi son aylarda kullanırım doğumda ve emzirme döneminde zorluk çekmemek için. Normalde de ilaç düşmanıyımdır. Vitaminler ilaç değil takviye ama kendimi geri alamıyorumm Kullanmama konusundahayatım boyunca kullandığım ağrı kesici sayısı bile bellidir Rabbimde kullanmak zorunda bırakmasın
Aynen öyle sanırım. Bakalım doktorlar ne diyecek? Ay ayda bin lira vermeyi pek göze alasim yok da28. haftadan sonra daha kısa aralıklarla mı kontrole gidiyoruz? burada mı okumuştum hatırlamadım 28den itibaren iki haftada bir 36dan itibaren de haftada bir diye
Sükür canim bisey demedi kalp atışı yerine sadece ağrı değerlerine baktı.Simdi nasilsin canim ? Ne dedi doktor agriya ? Birde neden ctg de baktilAr?
ya evet sık gitmek güzel ama işin o kısmı fenaAynen öyle sanırım. Bakalım doktorlar ne diyecek? Ay ayda bin lira vermeyi pek göze alasim yok da
C vitamini ile aldında daha etkili oluyomuş canım .benim kız kardeşimin demirini böyle yükseltti .ama bende suyla içiyorum .portakal suyu yapamazsan limonu suya sıkıp onlada içebilirsin
Sakla giyer sonra tırnakların çok güzel
Ne kadara nerden aldın canım bunu ya? Bir yere sordum 250lira istedi. Güzeldi yeri falan da ama çok geldi şahsenEki Görüntüle 2963889 cnm ben bunu aldım beğendim normalde de rahat giyilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?