2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne kadara nerden aldın canım bunu ya? Bir yere sordum 250lira istedi. Güzeldi yeri falan da ama çok geldi şahsen
Cnm trendyolmilla dan aldım şuan fiyatı 169 tl ama benim kupon vardı 65 tl ye aldım ben beğendim açıkçası bir yakası biraz açık geldi bana onada yedek düğmesi var onu diktiririm diye düşündüm

ve bir soru daha. ben hastane çıkışı almadım ama zaten iç dış yenidoğan kıyafetlerdir battaniyedir her şey var ayrı ayrı. kv de özel olarak onu sormuştu da ben mi ekstra bi gerekliliği var da anlamıyorum dedim

hastane pijaması ben de bunu aldım. hamile pijaması değil ama baya geniş ve esnek alt kısmı büyük beden aldım. black fridayde %40daydı şimdi yine artmış fiyatı.

Cnm trendyolmilla dan aldım şuan fiyatı 169 tl ama benim kupon vardı 65 tl ye aldım ben beğendim açıkçası bir yakası biraz açık geldi bana onada yedek düğmesi var onu diktiririm diye düşündüm
Link atma şansın varsa bir atabilir misin? Bakiim bir. Pazar günü dagi ile pentiye de bakicam.

İyiyiz çok şükür kuzum kv hala bende yarın veya ptesi gider sanırım. İyileştim de ama şu sıralar herşeyden bir bıkkınlık geldi hiç bir şey yapmıyorum Salı günü kontrolümüz vardı resim yakalayamadık 28 cm 535 Gr olmuş 1 hafta geriden geliyor bu ay sonu şeker yüklemesi yapılacakmış :) Herkes iyidir umarım :)

Annişler kasilmami nedir bilmiyorum karnında bir toplanma oluyor kısa süreli 1dk falan sizdede oluyormu? Korkmalimiyim?kendimi hastaneye attiracagim ona göre

Annişler kasilmami nedir bilmiyorum karnında bir toplanma oluyor kısa süreli 1dk falan sizdede oluyormu? Korkmalimiyim?kendimi hastaneye attiracagim ona göre
O bende de çok şık oluyo canim daha öncede yazmıştım. Kafası diye düşünüyorum sepsert oluyo elledigimde. Hareket edemiyorum sonra geciyo ama anlık oluyo

O bende de çok şık oluyo canim daha öncede yazmıştım. Kafası diye düşünüyorum sepsert oluyo elledigimde. Hareket edemiyorum sonra geciyo ama anlık oluyo
Simdi araştırıyorum da bebek iskelet sisteminin gismesinden ve rahmin buyumesinden oluyormuş ay keşke öyledir.valla ben korkumdan dokunamiyorum neresi diye

Benim de aynısı oldu. Açlık kan şekeri, insülin baktırdı. Yemek yedim 2 saat sonra tokluk ölçtük. Normal çıktı yüklemeye gerek görmedi :) çok mutlu oldum
Tamam demek ki böyle diyebiliyor doktorlar çok kiloda almamissin bir bakalım açlık tokluk birşey çıkarsa dedi 7 kilo aldım aslında az bile dedi son aylar yemek yenmiyor dedi
Benim ilk gebelik banada öyle dedi doktorun izlediği yol değişebiliyor demek ki

Öyle sinirliyim ki neden insanin öz annesi diğer çocuğuna kızıp kafamı şişirip hamile halimle anlatır yanımda bagir cagir olur sonra aksam gider bana sarar her seferinde böyle kimseden iş güç beklemiyorum ama hamile onu üzmeyelim diyen yok.az önce konu benle ilgili olmadığı halde suçlu oldum kocamda kötü onunla da ilgisi yok gelmeyin bana demez mi sinir oldum gören de sanir hergün anneme gidiyorum pes

Çocuk tekme atmiyordu şuan vuruyor ama niye acaba bıktım anne mi diyor korkuyor belkide

Ayy noldu minnoş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…