2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy noldu minnoş yaa
Valla aslında her zamanki şeyler annem kardeşime kızar onunla ilgili anlatır bana beni de sinirlendirir sonra bir araya gelince de döndürür beni suçlar senin eşin çok mu iyi der her zaman tamam da hamileyim bebeğimi stres haline soktu birde demez mi gelmeyin evime bu denicek şey mi evlendikten sonra durumlar garip bir hal aldı kardes desen boş sinirle söylemiyorum inan

Ay gitmeyin kiz bosver gidip napcan yaa. Ne kendini ne bebiskonu strese sokmana degmez kuzum bence konu annen bile olsa. Bilmiyorum beni dusunmeyen insani ben niye dusuniyim

Ben de kahvaltıdan 2 saat sonra mandalina yada portakal yiyip içiyorum ama aç karnına içmedim hiç eğer öyleyse kahvaltından önce mandalinayla direkt onu içeyim

Ay gitmeyin kiz bosver gidip napcan yaa. Ne kendini ne bebiskonu strese sokmana degmez kuzum bence konu annen bile olsa. Bilmiyorum beni dusunmeyen insani ben niye dusuniyim
Annen olunca kussen de unutuyorsun hep sil yeni baştan oluyor kimsenin beni düşündüğü yok diyorum bazen kırgınım bayaca.. kızıma iyi bir anne olmak istiyorum onu hiç üzmemek

Bu tarz şeyler yaşadığım zaman genelde muhattap olmam kimseyle bilmiyorum belkide gamsızlığım tuttuğu için ne kulak asarım ne de aynı ortamda bulunurum. Bence sende görmemezlikten gel hayaletmiş gibi davran. Eğer yapabiliyorsan salla olayları. Boşuna bebişin etkilenmesin bunlardan. Bugün bişey okudum anne sevindiğinde bebekte mutlu oluyor üzüldüğünde aynı şekilde o da üzülüyor. Bizim hormonlar direkt bebeğe gidiyor.

Annen olunca kussen de unutuyorsun hep sil yeni baştan oluyor kimsenin beni düşündüğü yok diyorum bazen kırgınım bayaca.. kızıma iyi bir anne olmak istiyorum onu hiç üzmemek
Hiç üzme kendini. Annem de bana erkek kardeşini sikayet ediyor devamlı. Ya diyorum bana anlatma napayım yani. Hamile hamile sinirlendirme beni, uğraşamam sizin kaprislerinizle.

Ben encokda bundan dolayı üzüldüm pişmanlık yaşıyorum onu strese soktum dediğin gibi yapicam artık kimseye ihtiyacım yok zaten hep tek kalıyorum ne olsa
Hiç üzme kendini. Annem de bana erkek kardeşini sikayet ediyor devamlı. Ya diyorum bana anlatma napayım yani. Hamile hamile sinirlendirme beni, uğraşamam sizin kaprislerinizle.
Bende dinlemiycem artık bıktım

Benim oluyor normalde de ritim bozukluğum var bazen kalbim ağzımdan çıkacak gbi oluyor. Az önce yaşadım hemen pozisyon değişip derin bir nefes aldım düzeldi
Benimde bayadir var bazen kalbim çırpınıyor gibi çarpıntı hızlı atıyor oluyor bendede

Ben encokda bundan dolayı üzüldüm pişmanlık yaşıyorum onu strese soktum dediğin gibi yapicam artık kimseye ihtiyacım yok zaten hep tek kalıyorum ne olsa

Bende dinlemiycem artık bıktım
Şu hayatta senden, bebeğinden, eşinden ve kedinden( o da evladın o yüzden yazdım :) ) daha önemli bir şey yok.
Kimseyi umursama bosveeer. Hamileliğinin tadını çıkar. Şikayet için ararsa da, ben sizin şikayet durağıniz değilim, strese giriyorum, görüşürüz de kapat. Mümkün mertebe de gitme yanlarına boşver. Hayata bir kere geliyoruz. Annemin ya da başkasının kahrını çekemem şu yaştan sonra kimse de kusura bakmasın. Tamam anne başımızın tacı eyvallah ama bir yere kadar. Anne olunca anlarsın muhabbetine giriyorlar bir de en deli olduğum sey. Anne olmak için illa çocuk dogurmana gerek yok. Bizim toplumumuz bunu anlamadı henüz. Kedin var bir kere sen zaten annesin.
O yüzden boşver herkesi çekirdek ailene bak

Adam gibi kafama göre bir pijama takımı bulamadım. Şu içimde kalmisti az evvel indirimde buldum aldım bakalım inşallah güzel gelir.
Fotoğraf çekimi için şöyle, sade, sık ama tatlı bir şeyler ariyorum koyu renk ama iih bulamadım.
Dantelli falan bana göre değil hiç

Pijama fiyatları neden bu kadar artmış anlamıyorum. Beğendiklerim 300tl, 400 tl ne alıyoruz yani tekstil üretimleri de hep Türkiyede, kaliteli ürünleri daha uyguna alabilmeliyiz aslında. halledemedim bu işi bir türlü
Çarpıntınız oluyor mu kızlar benim arada oluyor bugün çok yogun maalsef
Bende acayip bir nefes darlığı oluyor, her gün 3 defa kesin covid oldum diyorum.
Ben de kahvaltıdan 2 saat sonra mandalina yada portakal yiyip içiyorum ama aç karnına içmedim hiç eğer öyleyse kahvaltından önce mandalinayla direkt onu içeyim
Canım ben de seninle aynı şekilde içiyorum. Aç karnına faydalıysa da beni kıvrandırıyor sancıdan. Hiç içememekten iyidir bizim yöntem
Ben bugun müge anlı izlerken ağladım o da ağladı herkes ağladı ben de koptum djdlkfl
Kız neden izliyosun Müge Anlı bugün annemdeyim diye muhattap oldum dediğin konuya, zaten hassasız bi tuhaf oldum. Yok daha izlemiycem dedim. Sürekli komedi izleyin hamileyken diyorlar, şöyle komik bi netflix dizisi bulsak

Aldığını beğendim güzel günlerde giy inşallah ben de bunu aldım sonrasında da giyebilmek için, fiyatı uygun baya yıkadım solma vs olmadı önerebilirim

Eklentiler

• Screenshot_20211203_234033_trendyol.com.webp
    24 KB · Görüntüleme: 79
Aldığını beğendim güzel günlerde giy inşallah ben de bunu aldım sonrasında da giyebilmek için, fiyatı uygun baya yıkadım solma vs olmadı önerebilirim
Kumaşı nasıl? Güzel duruyor.

Bugün bir mağazaya girdim, lohusa pijaması dedim. Kadın bana yilbasi süslü, tamamen kapalı pijama çıkardı

Kumaşı nasıl? Güzel duruyor.

Bugün bir mağazaya girdim, lohusa pijaması dedim. Kadın bana yilbasi süslü, tamamen kapalı pijama çıkardı
Kumaşını da sevdim bebişin olduğu ortam ılık olacağından rahatlıkla giyilir üşütmez terletmez bence. Kadın yılbaşı moduna girdiyse dmk lohusa fln duyamamış

Ben de bu gecelik ve pijamaları aldım. Dantelli ben de çok tercih etmem normalde ama bunları sevdim Gömlek yakalarla ben hiç rahat edemiyorum uyurken

Eklentiler

• 8E2E70A5-89B2-438F-8767-6FC569866373.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 74
  • D83B5454-7C6A-4D41-BF73-B4AF0656FF48.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 5BC81F99-328A-4CD9-A4D4-DFEDF62E0470.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 77
  • C9B44469-DCD0-44F7-A5E0-C0812FA6F64E.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 9B010642-8410-4460-8BD8-9D4CD36E8BB2.webp
    10 KB · Görüntüleme: 71
Ben de bu gecelik ve pijamaları aldım. Dantelli ben de çok tercih etmem normalde ama bunları sevdim Gömlek yakalarla ben hiç rahat edemiyorum uyurken
Canım bunlar sadeymiş, nereden aldın. Bir de bu kadar çok gerekir mi acaba?, ben hastaneye 1 pijama, 1 gecelik alırım diyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…