2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla tadı efsane utanmasam içerden bitane daha isticem 3 kere kan alınıyomuş. 9:50 de bi daha vericem sonra 10:50 de bi daha, kevgire çevircekler beni
Bende simdi ictim 09:10’da kan verdim ama benimki kotu geldi tadi ya limon aramoli idi ama ac acina gitmedi resmen
Beklemeye devam bakalim
Herkese bol sans diliyorum resmen yarisma gibi

Eklentiler

• 388C65D0-A28A-42D7-ABE1-01216B976FED.webp
    3 KB · Görüntüleme: 72
Ahahha benimki de buydu inşallah güzel gelir sonucun minnoşum. Ama ben cok sevmemiştim sıcak asitli bi icecek
Benim çok sıcak değildi belki de ondan sevdim ama aşırı şekerli bişi içtikten sonra çınar karnımdan çıkcak sandım inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar kuşum

Bende simdi ictim 09:10’da kan verdim ama benimki kotu geldi tadi ya limon aramoli idi ama ac acina gitmedi resmen
Beklemeye devam bakalim
Her yer demek ki farklı markaların farklı aromalısını kullanıyor şifa olsun inşallah güzel gelir sonuçlarımız ben şekeri seviyorum diye 5 dk sürmedi bitirmek

Canım bunlar sadeymiş, nereden aldın. Bir de bu kadar çok gerekir mi acaba?, ben hastaneye 1 pijama, 1 gecelik alırım diyodum.

Ben hepsini hastaneye almadım, pijama çok seviyorum hamilelik boyunca giyerim gri dantelli olanlar suwen, bordo olan trendyolmilla, lacivert olan da başka bir marka trendyoldan. İstediğin varsa linkini veririm

Ben fotograf çekimi için 2 gecelik takımı, doğum sonrası için bir gecelik ve iki pijama koyarım. Normal düşündüğüm için bütün gece gelip kontrol ediyorlar, gecelik daha konforlu oluyormuş. Bir de doğum için bir elbise ayarlarım. Benim doktor ameliyat önlüğü vs giydirmiyor rahat olalım diye

Kızlar selam ben hastane çantasını 34. Haftada hazırlamayı düşünüyorum. Daha erken doğsa bile sağlığı için küvezde kalması gerekir yüksek ihtimal. O yüzden o kıyafetleri zaten giyemez diye düşünüyorum. Kıyafetleri yıkayıp ütüleyip koysam bile az da olsa yine toz olur diye de düşünüyorum o yüzden hazırlayıp 2 ay bekletmek bana pek mantıklı gelmiyor. Yenidoğan sonuçta. Her şeyine özeniyoruz. Kapalı çanta bile olsa benim içim rahat etmez. Siz ne dersiniz bu konuda?

Her yer demek ki farklı markaların farklı aromalısını kullanıyor şifa olsun inşallah güzel gelir sonuçlarımız ben şekeri seviyorum diye 5 dk sürmedi bitirmek
Ben seker severim tatlikoligimdir ama bi degisik tat geldi sekerli gibi gelmedi 2 dikiste bitirdim yoksa bitmezdi 30’sn falan azcik midem bulandi ama beklemek daha zulum y

Ben seker severim tatlikoligimdir ama bi degisik tat geldi sekerli gibi gelmedi 2 dikiste bitirdim yoksa bitmezdi 30’sn falan azcik midem bulandi ama beklemek daha zulum y
Ay hiç sorma şimdi 2. Kanı verdim bi saat daha burdayım sende 3 kere verceksin kan dimi?

Ben de bu gecelik ve pijamaları aldım. Dantelli ben de çok tercih etmem normalde ama bunları sevdim Gömlek yakalarla ben hiç rahat edemiyorum uyurken
Ben bu fotodakini begendim canim link atabilirmisim?

Bende https://ty.gl/lyyy87m2xt bunu aldim begendim 4 parca olmasi ve sabahlik kismi cok hosuma gitti ama 1 takim daha alabilirim belki insan icine cikacak pijama lazim

Eklentiler

• 94E88F9C-759A-4F77-8DB2-7FB07F29DA9B.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 0808B943-46B2-43C8-8DD7-E600319E0C59.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 62
Beklemeye devam bakalim
Şükür bundan içen tek ben değilmişim baktım herkesin ki Kutu içecek gibi çok güzel diyolar benim şansımada bu glikoz gelmişti benim midemi bulandırdı bu bayağı ya bide limonlu

Benim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Canım oğlum da tam kuduruk eli hep yüzünde takılıyoru zar zor yakaladıkkkk

Eklentiler

• 16386031417345828609307477315952.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Evet canim 9:10’da verdim siviyi ictim
10:10’da yine vericem 11:10’da da vericem bitecek bakalim , sonuclar 1,5 saate cikar dedile. Aclik olan degeri cok merak ediyorum ben ya
Ben de baya meraktayım canım Burdan ultrasona gitcez doktor 13:30 da gelcekmiş, yumurta toplaması lazımmış dün asistanı öyle deyince adam köye mi gitcek diye bi an kalakaldım da sonradan jeton düştü

maşallah maşallah yaaaa tosbik

Oyyy maşallah kuzuya tosunpaşa olmuş ben de benim tosuncuğu merak ediyorum 1 ay oldu görmeyeli

Ay hadi hayırlısı olsun canım sonunda dişine göre bi doktor buldun çok sevindim

Niye kötü geldi ki sana şeker gazozu, biz şeker manyağı olduğumuz için sana da etki etmez diye düşünüyodum

Ben sana dedim bak bu sefer iyi çıkacak diye

seker yüklemesi nasıl gidiyorlar bacımsular benim daha 10 gün var randevuya
Benim güzel geçti içtiğim gazoz elmalıydı lıkır lıkır içtim valla şimdi 3. Kanı verip sonra kahvaltıya kaçıcam gram acıkmadım dün 9da yemekten sonra gevrek yemiştim o baya tutmuş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…