Ahahha benimki de buydu inşallah güzel gelir sonucun minnoşum. Ama ben cok sevmemiştim sıcak asitli bi icecekValla tadı efsane utanmasam içerden bitane daha isticem3 kere kan alınıyomuş. 9:50 de bi daha vericem sonra 10:50 de bi daha, kevgire çevircekler beni
Bende simdi ictim 09:10’da kan verdim ama benimki kotu geldi tadi ya limon aramoli idi amaValla tadı efsane utanmasam içerden bitane daha isticem3 kere kan alınıyomuş. 9:50 de bi daha vericem sonra 10:50 de bi daha, kevgire çevircekler beni
Benim çok sıcak değildi belki de ondan sevdim ama aşırı şekerli bişi içtikten sonra çınar karnımdan çıkcak sandımAhahha benimki de buydu inşallah güzel gelir sonucun minnoşum. Ama ben cok sevmemiştim sıcak asitli bi icecek
Her yer demek ki farklı markaların farklı aromalısını kullanıyorBende simdi ictim 09:10’da kan verdim ama benimki kotu geldi tadi ya limon aramoli idi amaac acina gitmedi resmen
Beklemeye devam bakalim
Herkese bol sans diliyorum resmen yarisma gibi
Canım bunlar sadeymiş, nereden aldın. Bir de bu kadar çok gerekir mi acaba?, ben hastaneye 1 pijama, 1 gecelik alırım diyodum.
Ben seker severim tatlikoligimdir ama bi degisik tat geldi sekerli gibi gelmedi 2 dikiste bitirdim yoksa bitmezdi 30’sn falanHer yer demek ki farklı markaların farklı aromalısını kullanıyorşifa olsun inşallah güzel gelir sonuçlarımız ben şekeri seviyorum diye 5 dk sürmedi bitirmek
Ay hiç sorma şimdi 2. Kanı verdim bi saat daha burdayımBen seker severim tatlikoligimdir ama bi degisik tat geldi sekerli gibi gelmedi 2 dikiste bitirdim yoksa bitmezdi 30’sn falanazcik midem bulandi ama beklemek daha zulum y
Ben bu fotodakini begendim canim link atabilirmisim?Ben de bu gecelik ve pijamaları aldım. Dantelli ben de çok tercih etmem normalde ama bunları sevdimGömlek yakalarla ben hiç rahat edemiyorum uyurken
Ay hiç sorma şimdi 2. Kanı verdim bi saat daha burdayımsende 3 kere verceksin kan dimi?
Yaaa çok güzeller linklerini atabilir misinBen de bu gecelik ve pijamaları aldım. Dantelli ben de çok tercih etmem normalde ama bunları sevdimGömlek yakalarla ben hiç rahat edemiyorum uyurken
Şükür bundan içen tek ben değilmişim baktım herkesin ki Kutu içecek gibi çok güzel diyolar benim şansımada bu glikoz gelmişti benim midemi bulandırdı bu bayağı ya bide limonluBende simdi ictim 09:10’da kan verdim ama benimki kotu geldi tadi ya limon aramoli idi amaac acina gitmedi resmen
Beklemeye devam bakalim
Herkese bol sans diliyorum resmen yarisma gibi
korkmak için değil yavrum tedbirli olalım doğum dünyanın en en güzel duygusuKız hiç olmazdı bunu okuyunca içime bir korku girdiien iyisi bende hazırliyim yavaştan
Ben de baya meraktayım canımEvet canim 9:10’da verdim siviyi ictim
10:10’da yine vericem 11:10’da da vericem bitecek bakalim , sonuclar 1,5 saate cikar dedile. Aclik olan degeri cok merak ediyorum ben ya
maşallah maşallah yaaaa tosbikBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Canım oğlum da tam kuduruk eli hep yüzünde takılıyoru zar zor yakaladıkkkk
Oyyy maşallah kuzuyaBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Ben sana dedim bak bu sefer iyi çıkacak diyeBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Benim güzel geçti içtiğim gazoz elmalıydı lıkır lıkır içtim valla şimdi 3. Kanı verip sonra kahvaltıya kaçıcamseker yüklemesi nasıl gidiyorlar bacımsular benim daha 10 gün var randevuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?