2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar günaydın kontrole geldim hastanedeyim. 850 gr olmuş miniğim ama gömmüş kafayı yan yatıyor asla görüntü vermedi çok şükür herşey yolunda.
Sabah aç karnına geldim ama evden çıkarken hareket etsin diye de 1 minik çikolata attım ağzıma. Doktor demesin mi 50 gr lık şeker bakalım diye tabi ben şok aç olman fark etmez, 50 gr lığı şeker yüklemesinden pek saymıyoruz dedi. 1 saatin yarım saati geçti bekliyorum bakalım. Kan, idrar, tiroid, d vit falan onları istedi. İnşallah şeker çıkmaz yediğim karamlar beni kovalamaz önümüzdeki ay 1-1,5 kg al dedi umarım onu da 2 ye katlamam. Şu ana kadar 9,5 kg almışım.

Ben de baya meraktayım canım Burdan ultrasona gitcez doktor 13:30 da gelcekmiş, yumurta toplaması lazımmış dün asistanı öyle deyince adam köye mi gitcek diye bi an kalakaldım da sonradan jeton düştü
Benim ilk deger 97 cikmis
Benim ailede seker gecmisi hic yok ama yas 36 bide kilo var ondan korkuyorum acikcasi bakalim tokluk kac cikacak

Maşallah yaa çok güzel yakalamışsınız bizimkinin kulağını görebildik ayy çok sevindim doktordan memnun kalmana içine sindi sonunda

Benim ilk deger 97 cikmis
Benim ailede seker gecmisi hic yok ama yas 36 bide kilo var ondan korkuyorum acikcasi bakalim tokluk kac cikacak
73 çıkmış benim de açlık şimdi baktım ama asıl önemli olan tokluk değil mi? 70-105 arasıymış açlık referansı, seninki de kötü değil canım

73 çıkmış benim de açlık şimdi baktım ama asıl önemli olan tokluk değil mi? 70-105 arasıymış açlık referansı, seninki de kötü değil canım
Aynen 100’e kadar diye okudum ama hastane referans araligi 70-92 olunca cok geldi gozume, bakalim 3.kan’ıda verdim. 2.’nin sonucu bekliyorum hala sonra doktorla gorusup cikicam
Senin iyi cikmis bir arkadasimin ilk deger 87 2.deger 190 cikti direk diyete baslandi makina aldi hergun olcum yapiyor gunde 7 kere

Odaları gezemedim bakmak bile yasak ziyaretçi yasak pcr tedti ile 1 refakatçi sadece kata gittim giremezsiniz diyo ay dedim telefonu vereyim video çekin bana verin o zaman yapmadılar tabi
Benden de açken 2 tüp kan 1 idrar 1 saat sonra 1 tüp ondan 1 saat sonra da 1 tüp daha aldılarr sonuç bekleme aşamasına geldikkkk tertemiz sonuçlarımız olsun inşallahh

Z zahrada kuşum bebiskonu yerim masallah tam bir oglan cocugu pozu vermis kilosuna da ekstra masallah ay benim bebem zayif heralde kız gecen hafta 775gr demişti. Zayıf falann demedi ama bilemedim bak simdi doktorunu bulmanada cok sevindim umarım şeker sonucunda temiz cikar annemmm

Youtube da izlediğim videolarda genelde kilitli poşetlere koyup üzerine yazıyorlar ne olduğunu bende öyle yaptım kilitli poşette havada almaz tozlanmazda istersen öyle yapabilirsin

Sagol canim beden yok ama baska modellerede bakarim

2.degerimde 178 cikti bakalim bekliyoruz doktoru seninki cikti mi

Benim açlık 92 çıkmış ref aralığı 70-100 tokluk da 133 çıkmış 140 dan az olmalı yazıyor. Doktordan telefon bekliyorum bakalım inşallah normaldir. Aslında habersiz yapması iyi oldu çünkü haberli gitsem hafta boyu dikkat ederdim doğal halimi görmüş oldum.

Maşallahhh Uraz’a.bizimki en son kontrolde ellerini yüzüne kapamıştı inatla göstermedieşimin psikoloji bozuldu en son kavga etmiştik bak araştırdım bebek etkilendi göstermedi Yüzünü diye bunalıma girdi

Kızlarr muayeneden çıktım. Bebito iyiymiş 620 gram olmuş
Doktorum şeker için önce bazı kan değerlerine bakacağını değerler iyiyse yükleme yapmayacağını söyledi 2 hafta sonra kontrolde bakacağız ona

Eklentiler

• 192E6816-2C87-4F61-AC0A-A746E0B6D34A.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 90
Yaaa işte genetik olabiliyor yada bünyeden bünyeye değişiyor şeker bambaşka bir şey

Benim 2. Kan 109 çıktı çok şükür iyi gidiyor bakalım 3. Kan kaç çıkacak.

ben gecelik ile sabahligi farklı sitelerden aldım pamuklu ve rahat olmasını istedim.birde buz mavisi rengini aldım

Eklentiler

• Screenshot_20211128-231205_Chrome.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20211128-230711_Chrome.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 87
Değerlerin güzel çıkmış canım aslında ben de dikkat etmedim son güne kadar hala manyak gibi yiyordum Allahtan fırlamadı sınırda çıkacak diye çok korkmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…