Benim ilk deger 97 cikmisBen de baya meraktayım canımBurdan ultrasona gitcez doktor 13:30 da gelcekmiş, yumurta toplaması lazımmış dün asistanı öyle deyince adam köye mi gitcek diye bi an kalakaldım da sonradan jeton düştü
Maşallah yaa çok güzel yakalamışsınız bizimkinin kulağını görebildikBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Canım oğlum da tam kuduruk eli hep yüzünde takılıyoru zar zor yakaladıkkkk
Aaa çıkmış hemen ben de bakayım netten ilki kaç çıkmış merak ettim.Benim ilk deger 97 cikmis
Benim ailede seker gecmisi hic yok ama yas 36 bide kilo varondan korkuyorum acikcasi bakalim tokluk kac cikacak
73 çıkmış benim de açlık şimdi baktım ama asıl önemli olan tokluk değil mi? 70-105 arasıymış açlık referansı, seninki de kötü değil canımBenim ilk deger 97 cikmis
Benim ailede seker gecmisi hic yok ama yas 36 bide kilo varondan korkuyorum acikcasi bakalim tokluk kac cikacak
Aynen 100’e kadar diye okudum ama hastane referans araligi 70-92 olunca cok geldi gozume, bakalim 3.kan’ıda verdim. 2.’nin sonucu bekliyorum hala sonra doktorla gorusup cikicam73 çıkmış benim de açlık şimdi baktım ama asıl önemli olan tokluk değil mi? 70-105 arasıymış açlık referansı, seninki de kötü değil canım
Ben bu fotodakini begendim canim link atabilirmisim?
Bende https://ty.gl/lyyy87m2xt bunu aldim begendim 4 parca olmasi ve sabahlik kismi cok hosuma gitti ama 1 takim daha alabilirim belki insan icine cikacak pijama lazim
Kızlar selam ben hastane çantasını 34. Haftada hazırlamayı düşünüyorum. Daha erken doğsa bile sağlığı için küvezde kalması gerekir yüksek ihtimal. O yüzden o kıyafetleri zaten giyemez diye düşünüyorum. Kıyafetleri yıkayıp ütüleyip koysam bile az da olsa yine toz olur diye de düşünüyorum o yüzden hazırlayıp 2 ay bekletmek bana pek mantıklı gelmiyor. Yenidoğan sonuçta. Her şeyine özeniyoruz. Kapalı çanta bile olsa benim içim rahat etmez. Siz ne dersiniz bu konuda?
Sagol canim beden yok ama baska modellerede bakarimTabi
Suwen Little Star Hamile Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Suwen Little Star Hamile Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2.degerimde 178 cikti bakalim bekliyoruz doktoru73 çıkmış benim de açlık şimdi baktım ama asıl önemli olan tokluk değil mi? 70-105 arasıymış açlık referansı, seninki de kötü değil canım
Maşallahhh Uraz’a.bizimki en son kontrolde ellerini yüzüne kapamıştı inatla göstermediBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Canım oğlum da tam kuduruk eli hep yüzünde takılıyoru zar zor yakaladıkkkk
Yaaa işte genetik olabiliyor yada bünyeden bünyeye değişiyor şeker bambaşka bir şeyAynen 100’e kadar diye okudum ama hastane referans araligi 70-92 olunca cok geldi gozume, bakalim 3.kan’ıda verdim. 2.’nin sonucu bekliyorum hala sonra doktorla gorusup cikicam
Senin iyi cikmis bir arkadasimin ilk deger 87 2.deger 190 cikti direk diyete baslandi makina aldi hergun olcum yapiyor gunde 7 kere
Çok şükür canım gözün aydınAclik 97 , 1.tokluk 178 , 2.tokluk 130 cikti
Doktorum hic bir sorun yok dedi derin bir oh cektim, ilki 100’e kadar normal 2.de 190’a kadar normal dedi. 3.deger iyi gelince zaten rahatladim
Değerlerin güzel çıkmış canım aslında ben de dikkat etmedim son güne kadar hala manyak gibi yiyordumBenim açlık 92 çıkmış ref aralığı 70-100 tokluk da 133 çıkmış 140 dan az olmalı yazıyor. Doktordan telefon bekliyorum bakalım inşallah normaldir. Aslında habersiz yapması iyi oldu çünkü haberli gitsem hafta boyu dikkat ederdimdoğal halimi görmüş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?