2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bunlar sadeymiş, nereden aldın. Bir de bu kadar çok gerekir mi acaba?, ben hastaneye 1 pijama, 1 gecelik alırım diyodum.
Ben gecelik almicam, zaten normalde de giymem, sevmem de. Hastane ameliyathane kıyafeti veriyormuş bize.

Ben iki tane sabahlikli gecelik aldım pijama tarzı goturmicem doğumlarda elbise daha rahat oluyor

Ben iki tane sabahlikli gecelik aldım pijama tarzı goturmicem doğumlarda elbise daha rahat oluyor
Valla ben oldum olası sevmedim, giyemem rahat da edemem kendimi biliyorum. Çok zorlanırsam, AVM yakın eşim gider alır pentiden bir tane

Kız ben komedi filminde de oturup ağlarım bazen öyle bir an geliyor ki gözünün üstünde neden kaş var deseler ağlıcam o derece

Bu arada canlar Martin ilk haftası miladi dolacak 1.gebeligi olanlar çantalarını yapainlar 3 ay var demeyin ocakta Şubat'ta bir anda sancı gelen olabilir.
Ben aselinkini hazırladım. Haftaya da kendiminkini halledicem. Gerçi her şey hazır da yıkanıp, yerleşecek sadece. Bır de 2 pijama daha aldım onları koyucam.
Aynen oyle. Dursun kenarda hazır nolcak sanki.:)

Bu arada canlar Martin ilk haftası miladi dolacak 1.gebeligi olanlar çantalarını yapainlar 3 ay var demeyin ocakta Şubat'ta bir anda sancı gelen olabilir.
Grubun erken doğumcu alarmısın resmen he ahahha en son sen fırtlatcaksın kesin kesiiiiinnnn

Ay son suyumu prilamımla aldım 9a 10a kadar oruç geri sayım başladııı

Grubun erken doğumcu alarmısın resmen he ahahha en son sen fırtlatcaksın kesin kesiiiiinnnn

Ay son suyumu prilamımla aldım 9a 10a kadar oruç geri sayım başladııı
Sabah kaçta randevun?

Benim cantam 14 haftadan itibaren hazır dolabın içinde bekliyor. Bebek için hic bir hazirligim yok ama benim kıyafetler hazır ve nazır.
İlk hamileliğimde bir kaç kez hazırlıksız yakalandım. Hastanede yatisim olmuştu başında olmayinca eksikler cok oluyor.
Iki takım pijama iki takım gün içinde giyebilecegim kiyafet. Terlik Havlu ve özel ihtiyaçlar. En azından 3-4 gün idare edeceğiniz eşyalar.
Bir de almanya da yaşayan arkadaşlar çantaniza mutlaka yiyecek birseyler koyun.
Koronadan dolayı cafeler kapalı oluyor. Yemek saatin de yatışiniz olmadıysa yiyecek birsey olmuyor. Yani bizler için yiyecek olmuyor. Hemşireler birseyler bulmaya çalışıyor ama bize uygun yiyecekler olmuyor. Gecen serklaj yapıldığında saatlerce aç kaldım.
Koronanin cok kötü durumlarında ise dışarıdan kimseyi kabul etmiyorlar.

Ay onu burda da yapmak lszim. Atıştırmalık koymak gerek. Nolur nolmaz. Ac kalmayalım şimdi

Yaaa çok zor bir durum inşallah sağ salim en güzel şekilde sorunsuz mutlu doğumlarımiZ olur

Ay kız bazen anneler anlayışsız olabiliyor, sen bir kez daha böyle birşey yazmıştın galiba bazen bazı şeyleri kabullenip kendimizi geri çekmemiz lazım. Annenden sinirini senden çukarıyorsa başka şeylerin sende o çıkartmaya kalmadan uzak durmaya çalış ondan yapıcak birşey yok

Beni düşünüp yazman beni duygulandırdı öyle doluyum ki bu gece kendimi inan yanlız hissettim bugün.kedim olduğunu hatırlatan ne tatlı.. evet ben bütün hislerimle ikinci kez anne olucak gibiyim
Pjama aldım birkaç tane sevdim hepsini krem olanın üstü sabahlık içi askılı atlet emzirme detaylı.. pembe beyaz olanın kumaş gerçekten iyi.siyah benekli olan penye rahat fiyatına göre iyiydi ucuzdu.insallah fikir verebilmisimdir

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-04-01-24-50-638_trendyol.com.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2021-12-04-01-24-16-558_trendyol.com.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2021-12-04-01-24-02-174_trendyol.com.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar vallahi hafızanıza hayran kaldım yazmıştım evet bıktırdı artık beni ama artık cidden dinlemiycem bana yazık karnımdaki günahsız stres oldu.. doğunca da yanında duyacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…