Maşallah güzel kuzuyaKızlarr muayeneden çıktım. Bebito iyiymiş 620 gram olmuş
Doktorum şeker için önce bazı kan değerlerine bakacağını değerler iyiyse yükleme yapmayacağını söyledi2 hafta sonra kontrolde bakacağız ona
Benim 25+1de 861 gram çıktı doktor kilosu çok şeker çıkabilir dedi . Sadece 1 değerim yüksek çıktı . 1. Saat sonucu yani . Senin bebek 900 gram bir şey demedi mi doktorun . Benim içime bir şüphe düştü dikkat ediyorum çokBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Canım oğlum da tam kuduruk eli hep yüzünde takılıyoru zar zor yakaladıkkkk
Yaaa çok güzeller linklerini atabilir misin
Yok demedii doktor gayet iyi dedii şeker sonucum da şimdi çıktıı 78 117 102 o da normal sanırımm bi de beb dikkat 3tmiyorum yediğim tatlılarla ünlüyümBenim 25+1de 861 gram çıktı doktor kilosu çok şeker çıkabilir dedi . Sadece 1 değerim yüksek çıktı . 1. Saat sonucu yani . Senin bebek 900 gram bir şey demedi mi doktorun . Benim içime bir şüphe düştü dikkat ediyorum çok
Ah kuzuum bence zayıf değildir çünkü bir anda almaya başlıyolarmış şimdi ölçtürsen 1 kilo çoksa şaşırmammm
Evet bi de sabah çikolata yediğimi düşünürsek bence de iyi ama doktordan duymak istiyorum yine deDeğerlerin güzel çıkmış canım aslında ben de dikkat etmedim son güne kadar hala manyak gibi yiyordumAllahtan fırlamadı sınırda çıkacak diye çok korkmuştum.
Benim bugün 25+2 846 gr gayet iyi dedi doktorum. En çok 1 hafta önden gidiyor bu da çok normal ama şeker de oynama varsa onu bilemiyorum.Benim 25+1de 861 gram çıktı doktor kilosu çok şeker çıkabilir dedi . Sadece 1 değerim yüksek çıktı . 1. Saat sonucu yani . Senin bebek 900 gram bir şey demedi mi doktorun . Benim içime bir şüphe düştü dikkat ediyorum çok
Şekere 25+2 baktırdım . 861 dediği günden bir gün sonra .78 182 112 çıkmıştı .Evet bi de sabah çikolata yediğimi düşünürsek bence de iyi ama doktordan duymak istiyorum yine deSenin de güzel çıkmış yemeye devam
Benim bugün 25+2 846 gr gayet iyi dedi doktorum. En çok 1 hafta önden gidiyor bu da çok normal ama şeker de oynama varsa onu bilemiyorum.
Canım linkleri aldım, çok sagol. Suwenlerin kalitesi nasıl sence? Ben de modellerini begeniyorum, alıp bakarımBen hepsini hastaneye almadım, pijama çok seviyorum hamilelik boyunca giyerimgri dantelli olanlar suwen, bordo olan trendyolmilla, lacivert olan da başka bir marka trendyoldan. İstediğin varsa linkini veririm
Ben fotograf çekimi için 2 gecelik takımı, doğum sonrası için bir gecelik ve iki pijama koyarım. Normal düşündüğüm için bütün gece gelip kontrol ediyorlar, gecelik daha konforlu oluyormuş. Bir de doğum için bir elbise ayarlarım. Benim doktor ameliyat önlüğü vs giydirmiyor rahat olalım diye
Çok güzeller, sabahlığın markası benim de karşıma çıkıyor hep, begendin mi canım?ben gecelik ile sabahligi farklı sitelerden aldım pamuklu ve rahat olmasını istedim.birde buz mavisi rengini aldım
Bi kruvasanı hak ettinBenim 3. Kan da 115 çıkmış ay sıkıntısız sorunsuz atlatmış oldum çok şükür darısı yapacakların başınaeve giderken tatlıcıya uğrayayım daha doktoru bekliyoruz yarım saate gelcek yumurtadan oğluşumuda göreyim çok özledim
Ay canım çok sevindim. İyi ki Anadolu yakasına gittin. Bu işte doktor memnuniyeti çok önemli, zaten ilk dogum ilk sancıda hastanede biteriz benceAçlık 78 1. Saat 117 2. Saat 102 çıktı bende kızlar şimdi doktora yazıciiiim bakalım ne diyecek ama galiba karama devamkee
He bu arada çocuk poposu aşağıda duruyomuş dönmemiş daha ama döner dedi ben zaten sezaryen istiyorum dedi yok öyle konuşuruz daha bunu dedi ama o kadar sevdim ki doktoru ne dese ne istese kabul modundayımm
evet canım dokusu çok kaliteli pamuklu olduğu için yıkayınca çok kirisiyor sadece onada katlancam artıkCanım linkleri aldım, çok sagol. Suwenlerin kalitesi nasıl sence? Ben de modellerini begeniyorum, alıp bakarım
Çok güzeller, sabahlığın markası benim de karşıma çıkıyor hep, begendin mi canım?
Bi kruvasanı hak ettin
Ay canım çok sevindim. İyi ki Anadolu yakasına gittin. Bu işte doktor memnuniyeti çok önemli, zaten ilk dogum ilk sancıda hastanede biteriz benceyoksa benim hastane de pek yakın değil. Bu işte mecbur doktor seçiyosun, tecrübeli dr insanın stresini alıyor. Bebiş de ne güzel büyümüş, saglıkla büyüsün inşallah
Canım linkleri aldım, çok sagol. Suwenlerin kalitesi nasıl sence? Ben de modellerini begeniyorum, alıp bakarım
canım senin bebisin adida mi alparslanEvet bi de sabah çikolata yediğimi düşünürsek bence de iyi ama doktordan duymak istiyorum yine deSenin de güzel çıkmış yemeye devam
Benim bugün 25+2 846 gr gayet iyi dedi doktorum. En çok 1 hafta önden gidiyor bu da çok normal ama şeker de oynama varsa onu bilemiyorum.
Evet Alparslan olacak inşallahcanım senin bebisin adida mi alparslan
evettt insallahEvet Alparslan olacak inşallahsenin de mi öyleydi kaçırmışım ben
Tosuncukkk maşallah yanaklar dolgun dolgun olmuş 900 gram çıkması normalBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Oyyy maşallah çok tatlıııııBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Kıyafetleri yıkamaya başlıyorum tamam onlem almanin zararı yok şimdi bile agirlastim haklısınYika yıka. Erken doğumdan ziyade, ocağın ortasından itibaren artık kendimizi bile kaldırmak ağır gelecek. Kaldı ki ütüsü var bunun. Şimdiden hazır saglamken yapıp koymak lazım.
Valla netten buldum bir tane mayasız onu yapicam. Eki Görüntüle 2964045
190 derecede 25 dk pişir.
Eşinle senin aran da geriliyor öyle olunca. İnan ben de yaşıyorum devamlı. En sonunda baslarim onalrin sorunlarına dedi benimki de. Seni uzuyorlar, sen uzulünce ben de üzülüyorum diyor adam.
Yaaa ne kadar beceriklisin ne güzel olmuşşKizlar ben de oglusuma battaniye ve oyuncak ördüm, oyuncağın birini bitiremeden paylaştım heyecandannn. Umarım sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?