2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah

Boyu fl yazan mi 5.03 yazıyor ama kilo benimki 768 gr olmuş

Evet tatlış onu 7 ile çarp boy oluyomuş benim oğlum kısa ve şişko seninki çok iyi maşallah
Kiz neresi kisa 34 cm demissin maşallah anam benimki hem kısa hem zayif mi anacim biz kari kocada uzunuz. Bana gecen hafta 29 cm 775gr dedi benim doktorda boyunu kisaltan senin doktora mi benzedi noldu

Aşkım 30 mayıs benin adet tarihi sonra 6 hazirana güncellenmişti hastanedeki eski doktor güncellememiş ondan öyle çıkmış güncelledik sonra
25+6 yımm yanii

Ölecemm nefes darlığından kızım çook yukarıda uzansam olmuyor otursam olmuyor pozisyonunu değiştirmek için ne yapmak lazım kalbimin altına oturmuş snaki

Evet tatlış onu 7 ile çarp boy oluyomuş benim oğlum kısa ve şişko seninki çok iyi maşallah
Canısı öyle şey olur mu kısa olsun bahtı güzel olsun yeter ki güzel kaderleri olsun bu sayfadaki tüm babylerin amin ekliyorum bak bakim

Kız 35 neremde bu çocuk saklanmış mi

Eklentiler

• IMG_20211204_160042.webp
    18 KB · Görüntüleme: 63
Kız anne karnında çocuk 1 metre mi olsun Alemsin he, güldürdün beni, 1cm-2 cm oynuyor, hepsi aynı hemen hemen.
Benim eşimin annesi babası çok kısa, kendi uzun. Bu iş hiç belli olmuyor. Zaten Türk ortalamamız belli, ben de kısayım Doğumdan sonra pilates yapalım, kemikleri uzatıp ince, uzun gösteriyomuş. Uzarız venusssss bize tüyo verir

En guzeli. Bir dertleri olduğu da tabi ki yanlarında oluruz ama artık içli dişli olmanın manası yok. Bazı anneler maalesef kv den beter. Diyorum ya, biz eşimle kavga etsek annem direk onu tutuyor, ben haklı olsam dahi. Çok kızıyorum o yüzden. Ben miyim evladı o mu diye...

Yika hazır olsun :) kolay gelsin daha ütüsü var.

kızlar bana acil yardım edermisiniz .chivas regal ben .telefonum bozuldu laptonan girmeye çalıştım ama bütün şifre denemelerim başarısız. e postayla da denedim böyle bi üyelik bulunmamıştır diyor. farklı e postayla mı girdim onu da hatırlamıyorum. acaba çok şifre denemesi yaptığım için üyeliğim iptal mi oldu . ikinci üyelik olduğu için muhtemelen ban yerim . bu konuda bana kim yardımcı olabilir siz bilirsiniz belki.etiketlermisiniz kim bakıyorsa . nasıl yeni şifre alıcam bilmiyorum . hala tel yok elimde. e posta adresimden falan bana ulaşsalar da chivas ıma kavuşsam .banlanırsam da dışardan takip edicem Z zahrada en anlarsın bu işlerden as başkan hadi kurtar beni

Kiz neresi kisa 34 cm demissin maşallah anam benimki hem kısa hem zayif mi anacim biz kari kocada uzunuz. Bana gecen hafta 29 cm 775gr dedi benim doktorda boyunu kisaltan senin doktora mi benzedi noldu
Kiz benim haftama göre çok mu uzun normal mi bu boy 35 cm fl 5.03 su işte kilo 763
Oda doğru değil bizimkide farklı diğer damadına kızıyor onu baan anlatıyor aksam oluyor kızıyla görüşüp bana tel ediyor annem dediklerinden vazgeçiyor beni suçluyor senin kocan çok mu iyi diyor bende çok kızıyorum daha resmi davranicam cekinsin biraz yeter dedim an itibariyle hiç birşey anlatmam dinlemem söyledim

Ahahah niye uzun olsun seninki normal kiz benimki mi kısa bende boyuyla kilosunu taktim kafaya neyse benimki sonradan uzayıp kilo alcak heralde annesinin fıstıklı lokumu

kızlar yok mu yardım edebilecek . bu arada ilk braya kayıt olduğumda ıphone kullanıyodum . acaba ıcloud hesabımla mı açtım ki .ıcloud la hesap açılıyor mu . eski telefonumu eşm kullanıyor. olmadı akşam da onla açmaya çalışırım chivası. mesajlarım gözükmüyor mu ki helllpppp meeee

Şeker testi iyi çıkanlar gözünüz aydın bu işin sırrı karamda sanırsam yiyenlerde çıkmadı yemeyen bende çıktı sizin serefinize açayım bı karam diyecemde malesefffff.dogurup zayıflamayı düşünen arkadaşlar var,benimde hayalim doğurduğumun ertesi günü 1paket makarnayı kendim yemek etrafa saça döke.he birde çiğ köfte immh

kız niye komik ifadesi bırakıp kaçıyosunuz ızdırap çekiyorum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…