2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
21.haftada 403 tü kuzu 25.haftada 775 dedi doktor ama geri vs gibi bisey demedi gayet iyi gibi konuştu.bende şeker yüklemesine gittiğim için aklımda o vardı sormadım hiç kilosu boyu nasıl deyince. Takılmayalım bence erken doğumu vs de düşünme vaktinde gelsinler. 3 kilo da dogsa 4 kiloda dogsa degisen bisey yok aslında
Kuzum bende şeker çıkmadı ama bu dedigin ağrıların tamamını bende yaşıyorum. Hatta dünde yazdım bugün hamilelik yastığı sipariş ettim çünkü artık koltukta ya da yatakta uyuyamıyorum. 64 le hamile kaldim 73 kiloyum şuan ayni derecede kilo almisiz. Kilo alimiyla ilgili bence

Geçmiş olsun. belki hamile yogası falan iyi gelir ağrıları hafifletiyor esnersiniz hem.

Kızlar bu mustelanın 1000 tane çeşidi var siz hangilerini aldınız? Avokadolu olanı eliyorum direkt. Hydra bebe, bio, hassas, vb bir sürü var.

kız bu bilgi bende de var bizzat denedim gerçekten iş yarıyor zamanı gelince söylerim dye yazmamıştım . mastit oldum ben lesitin geçirdi

Üzülmeyiniz şekerin tedavisi var. Bunun sizin kilonuzla alakası yok veya sağlıklı beslendim neden oldu diye sorgulamayın. Hormonlarla ilgili.
Simdi yapacağınız şey şeker aleti alıp yediklerini not edeceksiniz. Bol salata balik tavuk et ve bol bol sebze ile beslenin.
Tansiyon tehlikeli ama kan değerlerinde sıkıntı yoksa panik yapmayın. Stresten uzak durun.

Hayat eve sığar uygulaması yüklüdür telefonda ordan kontrol etsinler bence riske atmaya değmez insanlar alıştı artık hes sormaya sorgulatmaya ben sormayınca yadırgıyorum niye sormadı diye
Çok geçmiş olsun canım ya Ama gerçekten beterin beteri var Allah bugünümüzü aratmasın
Şekerin kilo veya yediğin şeylerle alakası olmayabiliyor malesef Acil doktorundansa kendi doktoruna kontrole gitsen desen böyle böyle oldu acile gittim diye acil doktorlarına çok güvenmiyorum ben

Urolojiye gittinmi protein için ne dedi böbrekte genislememi var?çok geçmiş olsun canım benim takiptesindir zaten bebeğin suyunun fazla olması ne gibi riskmis? Erken doğummu? Bende kilolu hamile kaldım ondan çıktı şeker doyordum demekki alakası yok,bundan sonra uy arkadaşım yavrularımız için sadece şekerli şeyler değilki ,4 kaşık sebze yemeği falan diye gidiyorum gece acikiyorum bı su içip yatıyorum sabredelimki sonu güzel olsun.bende sağıma yatarım üroloji Dr sakın sağa yatma dedi

Sağol kuzum şifa bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun en son bu pfizer ms in ilacını bulduk bulucaz diyolardı da umudumuzu onlara bağladık işte oturmuş bekliyoruz.
Bence ilacı bulunacak canım Bir de tamamen stresi yönetmeyle ilgili bi hastalık diyorlar fonksiyonel tıpla da çok güzel gelişmeler oluyormuş oğlun sana çok çok iyi gelecek inşallah

ah çok üzüldüm Allah tez zamanda şifasını verir inşallah kucağını boş bırakmaz tıp o kadar gelişti ki illa ki bir çaresi vardır canım. Uyuşma gibi hastalıkları ms le çok karıştırıyorlar sende de çıkmamasına sevindim ama çok geçmiş olsun fıtık ve düzleşme de sıkıntı inşallah düzelir canım.
Sağol canım elimden geldiğince kontrol etmeye çalışıyorum <3 Bu hastalığın nedeni bilinmediği için şudur budur diyemiyorlar diyemedikleri için de zaten kesin tedavisini bulamıyorlar. Bu sebeple herkesin ms i kendine özgü oluyor. Kadınlarda daha çok görülüyor tabi, her hastalığın olduğu gibi bununda başında stres ve sıkıntı geliyor. Genelde ataklarla gösteriyor kendini o zaman çıkıyor işte ortaya. Otoimmun hastalıkları beslenme şekline ve yaşam standartlarına göre tabi ki iyileştirebiliyorsun ama kalıcı olarak değil :/ Glutensiz beslenmek Türkiye şartlarında çok zor neden dersen hayat şartları ortada bu tarz yaşamı benimsemek için zengin olmak gerekiyor, geçim kaygısının olmaması gerekiyor, kendine en basitinden hobi edinmeye kalksan o da keza öyle. O yüzden ben kendi iç dünyamda kendime yardımcı olmaya çalışıyorum en azından yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum işte <3 Resim yetenegimin olmasını isterdim ben de ama cin aliden öteye gitmiyor
Sağol canım çok şükür yine halimize <3
Bence ilacı bulunacak canım Bir de tamamen stresi yönetmeyle ilgili bi hastalık diyorlar fonksiyonel tıpla da çok güzel gelişmeler oluyormuş oğlun sana çok çok iyi gelecek inşallah
Mutlaka bulunacak ama bakalım bizler onu görebilecekmiyiz orası meçhul :) Çınar bana çok iyi geliyor resmen hissediyorum beni iyileştirdiğini o yüzden bu günlerimin tadını çıkarıyorum <3

Kızlar bu mustelanın 1000 tane çeşidi var siz hangilerini aldınız? Avokadolu olanı eliyorum direkt. Hydra bebe, bio, hassas, vb bir sürü var.
Avokadolu hariç hiçbiri yok piyasada. Sadece ufak bir içerik değişikliğine gitmişler.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Pazartesi doktora gittiğimde benim de çok ağrım vardı. Nst ye bağladım hatta sancı çıktı. Üstüne seker çıktı. Bebeğin böbrekleri genişlemiş o da çıktı. Benim tansiyonum günde üç dört kez düşmeye baslamisti, karnım da sürekli sertlesiyordu. Bir sürü test yaptırdı diyetisyene yolladı. Sekerde olay şeker yemek değil. Patates pirinç vs de etkiliyor. Acil diyetisyene görün. Bana erken doğum ya da düşük olabilir dedi. Aynı gün işi bıraktırdı doktorum düşün. Sadece yatacaksin tuvalet dışında dedi. Gerginligini anlıyorum, ancak önceliğimiz önlem almak olmalı. Mutlaka diyetisyene görün ve tavsiyelerine uy derim ben. Sağlıcakla

Ay cok iyi oldu hatirlatman . Cokda kotuye gitti corona sayilari. Inaallah bizim dogumumuza iyilesir. Cocuklari yanimiza aliyorlar mi peki ? Benimde cantami hazirlamam lazim. Hep unuttugum sey terlik hazirlayayim bende cantami . Bebek zaten sadece hastaneden cikarken bizim goturdugumuz kiyafetleri giyiyor.

Ay kızlarr sayfaları yeni bitirdim dün ablam yeğenlerim geldi onlarla takıldık yemek ye çocuklarla oyna. Gece de 3.5 da uyuduk şarap konusuna değinilmiş. Valla çok içilmiyor, dün ben yarım kadeh içeyim dedim iki üç yudum anca içebildim yılbaşında kolaya talim ahahah

Benim ebe geçen paylaşımında bebek 6 aylık olana kadar yiyemeyeceği hiçbir şeyi vücuduna sürmüyoruz demişti. Sadece su ile yıkamak gerekiyormuş. Ben kozmetik ürünü almıyorum o yüzden şimdilik

Gecen serklaj yaptiklarinda çocukları almadılar. Simdi hiç almazlar herhalde.

Yaaa ben halfteacher dim burda, ama bu spagetti sevdasi adımı degistirdi hahahahhahahaha.

Ya bizim burada kaldırmamışlar henüz bir sürü de çeşidi var kafam karıştı
Lavantalı olani al o zaman, hydra diye geçiyor sanırım. Ama tarihine bak. Yakın tarihli olabilir demişti kadın bana.

Son düzenleme:
AVM ye gittik. Kendime LCW den hem gecelik aldım basit bir şey, hem de pijama takimi aldım kırmızı kareli şık bir şey. Foto için.
Kıza da 12 tane zıbın aldim gene.
Bu arada ebebekte 6 öde 5 al kampanyasından 1 kere faydalaniliyormus artık. Diğer zibinlari eşimin numarasi uzerinden aldık. Sacma sapan sınırlama getirmişler ona da...
Büyük kıza da puding, macun falan aldık

Son düzenleme:
Gecen serklaj yaptiklarinda çocukları almadılar. Simdi hiç almazlar herhalde.
Hastaneyi ona gore secsem acaba diyorum.. en yakini 16 dk. Ama stutgart hastanesini daha iyi diyorlar . Oda 30 dk . Cocuklar icin yol sorun olur mu diye dusunuyordum. Kucuk kizim 5 dk lik yolda bile midesi bulaniyor, hep onu dusunuyorum. Eger gelemeyeceklerse neresi iyiyse oraya gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…