2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar kimler kanguru aldı hangi marka aldınız yenidoğan itibariyle mi kullancaaksiniz yoksa ne zaman yazarsaniz alıp almamak konusunda kararsızım da

Erdem hastanesi yerine çamlıca hisara gidebilirsiniz muane ve doğum ücretleri aynı diye biliyorum. Ve ulturoson görüntüleri çok net oluyor. Doktorlarında hepsi ayrı ayrı çok iyi
Bende doktor değiştirmem gerekiyordu hem camlica hisar çok uzaktı erdem hastanesine başladım görüntü iyi değil ama doktorumdan çok memnunum.butun doktorlar iyidir elbet ama içimin ısındığı sohbet edebileceğiniz tel numarasını verebilen en azından mesajla bile bana dönmesi benim için önemli.

Ben almak istiyorum. İlk bebekte de kullanmıştım.
Yeni doğan istiyorum. Biraz büyünce taşıması zor oluyor
Canım işte hangi marka hangi ayda başlanır kalça vs zarar verir mi aklımda bir sürü sorular bilen biri yazsa marka hangi zamanda başlanır zararlıdır değildir ah ah

Erdem hastanesi yerine çamlıca hisara gidebilirsiniz muane ve doğum ücretleri aynı diye biliyorum. Ve ulturoson görüntüleri çok net oluyor. Doktorlarında hepsi ayrı ayrı çok iyi
Oraya mı gidiyorsunuz? Mesafe olarak çakmak bana daha yakın ondan tercih ettim, doktoru da sevdim sanırım değiştirmem artık ya zaten kaç ultrason görüntüsü kaldı Allahın izniyle

Kızlar kimler kanguru aldı hangi marka aldınız yenidoğan itibariyle mi kullancaaksiniz yoksa ne zaman yazarsaniz alıp almamak konusunda kararsızım da
Ben almadım ya, hala tam kış gelmedi geçen sene şubatta kar yağmıştı İstanbul'a, mart nisan çok soğuk olacak gibi geliyor bana çıksak da pusetinde üstü örtülü daha rahat olur gibi. Büyüyünce de kanguruda taşıyabilir miyim sever mi soruları geliyor aklıma, belki deneyip alırım diyorum

Bana arkadaşım yollayacak, kullanmamış doğru dürüst. Ortopedik özelliği falan var dedi. O lüksünü almıştır, durumları baya baya iyi

Bu arada hepsiburadada sleepy de 2.urun 1 TL kampanyası baslamis gene. Bak istersen bir.

Yok ben de duymamazlıktan geliyorum bugün kötü şeyler tükettim sebze fln yiyemedim şimdi yersem kendimi kötü hissedicem ben tatlı ve paketli gıdaya düştüm hamilelikte resmen normalde daha dikkat ederdim.. Bence mutlaka fark eder ama sonuçta geçen haftalara göre daha hızlı alıcaz bunu da hesaba katın mutlakaa
Sanmıyorum hepimiz açız gibi
Sabah yapacağım kahvaltının hayali ile uykuya dalıyorum son 2 aydır ahahahaha

Ben de aynı şekilde, paketliye düştüm. Ama 2 gündür kararlı ilerliyorum. Bu iş böyle gitmez, bir de grupta kimse kilo almıyor kilo konusuzda ideal bir grubuz, biraz örnek alalım yalnız hani ne yesem yarıyor diye bir kendini avutma yöntemi var ya ama cidden ne yesem yarıyor ya, hersey mi kiloya dönüşür

Ya 4 kilo aldım toplamda 7 ayda ama şeker cikti vücudum insulinle savaşıyor ne varsa sanki

Ya 4 kilo aldım toplamda 7 ayda ama şeker cikti vücudum insulinle savaşıyor ne varsa sanki
Bence senin o şekerde bir sorun oldu ya, 4 kilo, sağlıklı besleniyosun. Daha napıcan yani? Bu sefer düzgün çıkacak bence, zaten sınırdaydı sanki. Senin dr pinpirikli belki baska dr olsa önemsemezdi. Yine de bir bildiği vardır, yaptırınca için rahatlar.

Yaa bu dönemde yaramayacak da ne zaman yarayacak. Ben çok almamış gibi hissediyorum(5kg) ama son 3 ayda alsam da takmayacak gibiyim sonrasında verilir diye düşünüyorum, esas takıldığım yanlış şeyler yemek oluyor o konuda biraz dikkat etmek istiyorum bence doğru karar vermişsiniz ben de bundan sonra markete gidince tutucam kendimi evde yoksa mecbur ağlasan da zırlasan da yiyemiyorsun

Bir de alışınca bu akşam da çikolata krizim tuttu, mısır patlatıp yedim. Geçiştirdim, artık böyle böyle kaçıcaz. Ya zaten çocuklar sağlıklı olsun da her kilo veriliyor. Dediğin gibi ben de öncesinde saglıklı besleniyordum. Kendime hakim olamıyorum diye kızıyorum, eve paketli gıda girmezdi. Şeker çıkar, çocuga zarar verir diye de korktum. Yoksa kiloyu güzel bir sebeple alıyoruz. Çok da takılmamalı. Hepimizin bebeği saglıkla doğsun da kilo aklımızın ucuna gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…