Erdem hastanesi yerine çamlıca hisara gidebilirsiniz muane ve doğum ücretleri aynı diye biliyorum. Ve ulturoson görüntüleri çok net oluyor. Doktorlarında hepsi ayrı ayrı çok iyi
Bende doktor değiştirmem gerekiyordu hem camlica hisar çok uzaktı erdem hastanesine başladım görüntü iyi değil ama doktorumdan çok memnunum.butun doktorlar iyidir elbet ama içimin ısındığı sohbet edebileceğiniz tel numarasını verebilen en azından mesajla bile bana dönmesi benim için önemli.
Benim 3. Doz biontech çıkmış bu ay ortalarında yaptırıcam. 6 ayı geçmiş oluyor çünkü ne olur ne olmaz önlem almamız lazm dedi doktor 3. Doz çıkan var mı aranızda?
Canım işte hangi marka hangi ayda başlanır kalça vs zarar verir mi aklımda bir sürü sorular bilen biri yazsa marka hangi zamanda başlanır zararlıdır değildir ah ah
Erdem hastanesi yerine çamlıca hisara gidebilirsiniz muane ve doğum ücretleri aynı diye biliyorum. Ve ulturoson görüntüleri çok net oluyor. Doktorlarında hepsi ayrı ayrı çok iyi
Oraya mı gidiyorsunuz? Mesafe olarak çakmak bana daha yakın ondan tercih ettim, doktoru da sevdim sanırım değiştirmem artık ya zaten kaç ultrason görüntüsü kaldı Allahın izniyle
Ben almadım ya, hala tam kış gelmedi geçen sene şubatta kar yağmıştı İstanbul'a, mart nisan çok soğuk olacak gibi geliyor bana çıksak da pusetinde üstü örtülü daha rahat olur gibi. Büyüyünce de kanguruda taşıyabilir miyim sever mi soruları geliyor aklıma, belki deneyip alırım diyorum
Kendimi 2 gündür diyete soktum 62 kg olmuşum, 12 kg aldım karnım gurulduyor ama duymuyorum. Sen de duyma, sabah mis gibi kahvaltı yaparız. Tatlıyı neredeyse sıfırladım, bakalım kilo alımım biraz yavaşlayacak mı
Kendimi 2 gündür diyete soktum 62 kg olmuşum, 12 kg aldım karnım gurulduyor ama duymuyorum. Sen de duyma, sabah mis gibi kahvaltı yaparız. Tatlıyı neredeyse sıfırladım, bakalım kilo alımım biraz yavaşlayacak mı
Yok ben de duymamazlıktan geliyorum bugün kötü şeyler tükettim sebze fln yiyemedim şimdi yersem kendimi kötü hissedicem ben tatlı ve paketli gıdaya düştüm hamilelikte resmen normalde daha dikkat ederdim.. Bence mutlaka fark eder ama sonuçta geçen haftalara göre daha hızlı alıcaz bunu da hesaba katın mutlakaa
Yok ben de duymamazlıktan geliyorum bugün kötü şeyler tükettim sebze fln yiyemedim şimdi yersem kendimi kötü hissedicem ben tatlı ve paketli gıdaya düştüm hamilelikte resmen normalde daha dikkat ederdim.. Bence mutlaka fark eder ama sonuçta geçen haftalara göre daha hızlı alıcaz bunu da hesaba katın mutlakaa
Sabah yapacağım kahvaltının hayali ile uykuya dalıyorum son 2 aydır ahahahaha
Ben de aynı şekilde, paketliye düştüm. Ama 2 gündür kararlı ilerliyorum. Bu iş böyle gitmez, bir de grupta kimse kilo almıyor kilo konusuzda ideal bir grubuz, biraz örnek alalım yalnız hani ne yesem yarıyor diye bir kendini avutma yöntemi var ya ama cidden ne yesem yarıyor ya, hersey mi kiloya dönüşür
Ben de aynı şekilde, paketliye düştüm. Ama 2 gündür kararlı ilerliyorum. Bu iş böyle gitmez, bir de grupta kimse kilo almıyor kilo konusuzda ideal bir grubuz, biraz örnek alalım yalnız hani ne yesem yarıyor diye bir kendini avutma yöntemi var ya ama cidden ne yesem yarıyor ya, hersey mi kiloya dönüşür
Bence senin o şekerde bir sorun oldu ya, 4 kilo, sağlıklı besleniyosun. Daha napıcan yani? Bu sefer düzgün çıkacak bence, zaten sınırdaydı sanki. Senin dr pinpirikli belki baska dr olsa önemsemezdi. Yine de bir bildiği vardır, yaptırınca için rahatlar.
Yaa bu dönemde yaramayacak da ne zaman yarayacak. Ben çok almamış gibi hissediyorum(5kg) ama son 3 ayda alsam da takmayacak gibiyim sonrasında verilir diye düşünüyorum, esas takıldığım yanlış şeyler yemek oluyor o konuda biraz dikkat etmek istiyorum bence doğru karar vermişsiniz ben de bundan sonra markete gidince tutucam kendimi evde yoksa mecbur ağlasan da zırlasan da yiyemiyorsun
Yaa bu dönemde yaramayacak da ne zaman yarayacak. Ben çok almamış gibi hissediyorum(5kg) ama son 3 ayda alsam da takmayacak gibiyim sonrasında verilir diye düşünüyorum, esas takıldığım yanlış şeyler yemek oluyor o konuda biraz dikkat etmek istiyorum bence doğru karar vermişsiniz ben de bundan sonra markete gidince tutucam kendimi evde yoksa mecbur ağlasan da zırlasan da yiyemiyorsun
Bir de alışınca bu akşam da çikolata krizim tuttu, mısır patlatıp yedim. Geçiştirdim, artık böyle böyle kaçıcaz. Ya zaten çocuklar sağlıklı olsun da her kilo veriliyor. Dediğin gibi ben de öncesinde saglıklı besleniyordum. Kendime hakim olamıyorum diye kızıyorum, eve paketli gıda girmezdi. Şeker çıkar, çocuga zarar verir diye de korktum. Yoksa kiloyu güzel bir sebeple alıyoruz. Çok da takılmamalı. Hepimizin bebeği saglıkla doğsun da kilo aklımızın ucuna gelmez