Bende evde tek başına izliyorum gram uyku yok bir de bel ağrısı, önden de bebiş tekmeleri Kocamla köpeğim horul horul yanımda nasıl sinirim bozuluyor onlar böyle uyuyunca
Bende evde tek başına izliyorum gram uyku yok bir de bel ağrısı, önden de bebiş tekmeleri Kocamla köpeğim horul horul yanımda nasıl sinirim bozuluyor onlar böyle uyuyunca
Ahahhaha sorma valla, benim eşim basi yastiga düşmeden uyuyor. Nasıl kıskanıyorum! Ömrü hayatımda hiç öyle uyuyamadım ben, eşek gibi çalışırken bile saatlerce dönerdim yatakta.
Bu arada forumda tesadüf eseri bir yazı buldum. İlerde emzirirken lazım olur diye paylaşıyorum.
Benim sürekli oralarda elleri. Hissediyorum artık iyice. Sen de hissetmeye baslarsin 2 3 haftaya. Elleri ile geriliyor, esniyor. Korkulacak bir şey yok merak etme :)
Çalışmasında hamile çocuklu insana her hafta misafir gelmemesi lazım Allah kolaylık versin.Allahtan sen pozitif enerjik birisin esinin mi senin tarafından mi misafirler kendi tarafinsa çözülür de yabancı olunca tamamen gelme de denmez ki..ama virüs var Allah korusun sen yinede kullanılan şeyleri bir yika ortak kullanımı esin temizlesin ben öyle yapmıştım m
Ay benimki de uyudu 2 saat oluyor. Adam antidepresan içiyor panik atak için. Erkenden sızıyor bir de sabahın köründe kalkınca. Dedim 3 ay sonra bu günleri arayacaksın uyu uyu
Çocukları merak etme gerçekten onlar kilo alıyorlar. Ac kalmak zor oluyor. Hele ki mecburi olunca insanin morali çok bozuluyor. Ara öğünlerde bol bol salata yap içine biraz peynir zeytin koy ye. Senin hatırladığım kadarı ile yürümen de yasak ti dimi rahim ağzı kisalmasin diye. Yürüyünce şeker düşüyor.
El kol egzersizi yapmaya çalış. Bol bol su iç.
Allah kolaylıklar versin inşallah.
Evet canım doğru hatırladın yurumem yasak zaten onun için böyle oluyor ya egzersiz olmadimı şeker çıkıyormus,suyu bol içerim amin canım hepimize inşallah çoğu gitti az kaldi diye teselli ediyorum kendime haftaya 3.trimesterden gün alacağım
50likti aynen. Doktor yüksek çıkmış bir tık, pzt 100lukle yapalım bir daha dedi. İstemi yaptı, pzt sabah gidip direk kan vericem. Bu hafta seminer vardi Antalya'da çoğu doktor oraya gitti. Ondan yoktu doktorum.
Bu ne saçmalık ya 50 ninnbi etkisi yoksa 75 lik yapılsın varsa zaten belli olur.ne iki defa şeker yükleyip duruyorlar zaten pskolojikmen zor birde aç aç bekliyorsun kaç saat riskli ortam zaten hastahaneler.birsey çıkmaz inşallah
Ahh ahh o düzenli iğneleri hastalığımdan dolayı ben 2 yıl kullandım vurulmadık yerim kalmamıştı ne iyileşiyo ne geçiyo ağlaya ağlaya yaptığımı hatırlıyorum çok zor gerçekten haftanın 3 günü mutlaka vuruluyordum. Ne zaman hamile kaldım hayata geri döndüm resmen ilacı kesince yaşadığımı anladım. Allah sabır versin size de en azından belli bir süresi var. Benimki ömür boyu devam
Bu ne saçmalık ya 50 ninnbi etkisi yoksa 75 lik yapılsın varsa zaten belli olur.ne iki defa şeker yükleyip duruyorlar zaten pskolojikmen zor birde aç aç bekliyorsun kaç saat riskli ortam zaten hastahaneler.birsey çıkmaz inşallah
Aynen öyle. Bence de saçma sapan bir durum oldu.
Bakalım yarın sabah ne çıkacak sonuç? 12de yerim son bir şeyler sonra yatar uyurum. Sabah 8.30da gidicem hastaneye. İstem yaptı doktor zaten. 9da kanı veririm. Sonra 3 tane daha vericem sanırım. Umarım güzel çıkar ya
Aynen öyle. Bence de saçma sapan bir durum oldu.
Bakalım yarın sabah ne çıkacak sonuç? 12de yerim son bir şeyler sonra yatar uyurum. Sabah 8.30da gidicem hastaneye. İstem yaptı doktor zaten. 9da kanı veririm. Sonra 3 tane daha vericem sanırım. Umarım güzel çıkar ya
İnsallah canım stres yapma bakalım oda yükseltir yanlış çıkmadın sonucun.her dk yaklaşımı farklı.bu günlerde geçecek seneye başka şeyler konuşacağız insallah
İnsallah canım stres yapma bakalım oda yükseltir yanlış çıkmadın sonucun.her dk yaklaşımı farklı.bu günlerde geçecek seneye başka şeyler konuşacağız insallah
Sağol canım aynen ilaçla baskılıyorlar ama kurtuluş yok. Benim avantajım erken teşhis oldu, kimisinde çok sinsi ilerliyor. O yüzden kendimi hiç hasta olarak görmüyorum. Mental olarak ne kadar iyi olursam o kadar hastalıkta ilerlemez.
Sağol canım aynen ilaçla baskılıyorlar ama kurtuluş yok. Benim avantajım erken teşhis oldu, kimisinde çok sinsi ilerliyor. O yüzden kendimi hiç hasta olarak görmüyorum. Mental olarak ne kadar iyi olursam o kadar hastalıkta ilerlemez.
Nasıl siksyetlerin vardı canım? Nasıl teşhis konuldu maşallah zaten çok bilinçli pozitif bı insansın bebisinde sana iyi gelecek hastalık senden korksun
Aynen öyle. Benim arkadaşa da erken teşhis konmuştu şükür ki ama komşumuz kızıni farkedemediler. En son raddeye geldi kız
İnşallah şifası bulunur şu hastalığın.
Çok çok geçmiş olsun. Pozitif olmak aşırı önemli.