2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende evde tek başına izliyorum gram uyku yok bir de bel ağrısı, önden de bebiş tekmeleri Kocamla köpeğim horul horul yanımda nasıl sinirim bozuluyor onlar böyle uyuyunca

Bende evde tek başına izliyorum gram uyku yok bir de bel ağrısı, önden de bebiş tekmeleri Kocamla köpeğim horul horul yanımda nasıl sinirim bozuluyor onlar böyle uyuyunca
Ahahhaha sorma valla, benim eşim basi yastiga düşmeden uyuyor. Nasıl kıskanıyorum! Ömrü hayatımda hiç öyle uyuyamadım ben, eşek gibi çalışırken bile saatlerce dönerdim yatakta.

Bu arada forumda tesadüf eseri bir yazı buldum. İlerde emzirirken lazım olur diye paylaşıyorum.

ingiltereden geldiler bi de ya lak diye varyantlı falan değillerdir inş dedim ama benim misafirim eksik olmuyor anacım her hafta sonumuz bir aksiyon
Çalışmasında hamile çocuklu insana her hafta misafir gelmemesi lazım Allah kolaylık versin.Allahtan sen pozitif enerjik birisin esinin mi senin tarafından mi misafirler kendi tarafinsa çözülür de yabancı olunca tamamen gelme de denmez ki..ama virüs var Allah korusun sen yinede kullanılan şeyleri bir yika ortak kullanımı esin temizlesin ben öyle yapmıştım m

Ay benimki de uyudu 2 saat oluyor. Adam antidepresan içiyor panik atak için. Erkenden sızıyor bir de sabahın köründe kalkınca. Dedim 3 ay sonra bu günleri arayacaksın uyu uyu
Geçmiş olsun canım çok zor bir rahatsızlık diye biliyorum

Evet canım doğru hatırladın yurumem yasak zaten onun için böyle oluyor ya egzersiz olmadimı şeker çıkıyormus,suyu bol içerim amin canım hepimize inşallah çoğu gitti az kaldi diye teselli ediyorum kendime haftaya 3.trimesterden gün alacağım

50likti aynen. Doktor yüksek çıkmış bir tık, pzt 100lukle yapalım bir daha dedi. İstemi yaptı, pzt sabah gidip direk kan vericem. Bu hafta seminer vardi Antalya'da çoğu doktor oraya gitti. Ondan yoktu doktorum.
Bu ne saçmalık ya 50 ninnbi etkisi yoksa 75 lik yapılsın varsa zaten belli olur.ne iki defa şeker yükleyip duruyorlar zaten pskolojikmen zor birde aç aç bekliyorsun kaç saat riskli ortam zaten hastahaneler.birsey çıkmaz inşallah

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.ozel değilse nedir hastalığın merak ettim ömür boyu ignemi kullanman gerek?

Geçmiş olsun canım çok zor bir rahatsızlık diye biliyorum
İnan ki öyle. İkili tarama testi sonucundan sonra dedim kalp krizi geçiriyor sanırım. Yanlış çıktı sonuç. Adam gidiyordu nerdeyse...

Aynen öyle. Bence de saçma sapan bir durum oldu.
Bakalım yarın sabah ne çıkacak sonuç? 12de yerim son bir şeyler sonra yatar uyurum. Sabah 8.30da gidicem hastaneye. İstem yaptı doktor zaten. 9da kanı veririm. Sonra 3 tane daha vericem sanırım. Umarım güzel çıkar ya

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.ozel değilse nedir hastalığın merak ettim ömür boyu ignemi kullanman gerek?
Sağol canım Ms hastasıyım ben tedavisi olmadığı için bağışıklık sistemimi asla güçlendirmemem gerekiyor yoksa beyin kendi kendine saldırmaya başlıyor.

Sağol canım Ms hastasıyım ben tedavisi olmadığı için bağışıklık sistemimi asla güçlendirmemem gerekiyor yoksa beyin kendi kendine saldırmaya başlıyor.
Benim arkadaşımda da var o. Hamileyken ilaç kullanamamisti. Durdurulmuyor ama yavaşlatılıyor bildiğim. Allah yardımcın olsun kuzu. Çok zor

İnsallah canım stres yapma bakalım oda yükseltir yanlış çıkmadın sonucun.her dk yaklaşımı farklı.bu günlerde geçecek seneye başka şeyler konuşacağız insallah

İnsallah canım stres yapma bakalım oda yükseltir yanlış çıkmadın sonucun.her dk yaklaşımı farklı.bu günlerde geçecek seneye başka şeyler konuşacağız insallah
İnşallah. Seneye dış cikarma olayları olacak inşallah

Aa evet biliyorum o hastalığı rabbim yardımcın olsun canım.

Benim arkadaşımda da var o. Hamileyken ilaç kullanamamisti. Durdurulmuyor ama yavaşlatılıyor bildiğim. Allah yardımcın olsun kuzu. Çok zor
Sağol canım aynen ilaçla baskılıyorlar ama kurtuluş yok. Benim avantajım erken teşhis oldu, kimisinde çok sinsi ilerliyor. O yüzden kendimi hiç hasta olarak görmüyorum. Mental olarak ne kadar iyi olursam o kadar hastalıkta ilerlemez.

Nasıl siksyetlerin vardı canım? Nasıl teşhis konuldu maşallah zaten çok bilinçli pozitif bı insansın bebisinde sana iyi gelecek hastalık senden korksun

Aynen öyle. Benim arkadaşa da erken teşhis konmuştu şükür ki ama komşumuz kızıni farkedemediler. En son raddeye geldi kız
İnşallah şifası bulunur şu hastalığın.
Çok çok geçmiş olsun. Pozitif olmak aşırı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…