2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Baden wurtenberg in kuralları cok daha katı.
Bana kalırsa planınızı cocuklar dışında yapınız.
Doğum inşallah sorunsuz geçerse aynı günün akşamı bile eve gidebiliyorsunuz yada ertesi günü. Ben de şimdiden düşünüyorum burda kimsem yok. Ama sorun değil. Kızıma bakacak kimse bulamazsam bile babasi bakar.
Bizde kendi kendimize doğum yaparız inşallah.
Yeter ki saglik olsun.

Guzel gecti ama yine yüzünü gostermedi arkası hep dönüktü, birde eli hep yüzünde ağzındaydı
Benimkinin ayrıntılı ultrason da yüzünü bir gördüm tamam o kadar..normal doktora gittiğimde eli hep yüzünde diyor bu arada var mı benim gibi erdem hastanesine giden

Evet kurallar kati benim diger dogumlarda sorunsuz olmustu ama bebekte sarilik var diye gondermek istemedi doktor. Bunda nasil olur hic bilmiyorum. Insallah hepimizin cok guzel , kolay dogumu olur , bebisler ve biz de saglikli oluruz

Bugün bebek yağı losyon pişik kremi samonları da aldım.. şampuan birkaç paket ıslak mendil deterjanda almıştım.pişik kremini uygun bir marka alicak oldum eşim Bepanthol diye tutturdu sizdede böyle oluyor mu iki tane 100 ge 124 e aldık e bebekten netten ucuz dedi baktım şimdi nette bitmiş.

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-05-20-47-16-883_com.solidict.ebebek.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 101
Benimkinin ayrıntılı ultrason da yüzünü bir gördüm tamam o kadar..normal doktora gittiğimde eli hep yüzünde diyor bu arada var mı benim gibi erdem hastanesine giden
Ben de çakmak erdeme gidiyorum ama benimkinin ultrason görüntüsü baya kötü ya devlet hast gibi ama dr iyi gibi

Evet doğru soyluyosun en onemlısı saglıklı olması oglum beş yasında daha yenı 17 kilo oldu ama bızımle aynı mıktarda yemek yıyo hergun 2 yumurta sut meyve sebze yemedıgı yemek yok ama almıyo kilo herkes bir deri bir kemık dıyo ama napayım saglıklı olsun yeter

Okula başlayınca alir merak etme :)

Ben de çakmak erdeme gidiyorum ama benimkinin ultrason görüntüsü baya kötü ya devlet hast gibi ama dr iyi gibi
Erdem hastanesi yerine çamlıca hisara gidebilirsiniz muane ve doğum ücretleri aynı diye biliyorum. Ve ulturoson görüntüleri çok net oluyor. Doktorlarında hepsi ayrı ayrı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…