2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doyunca canımızın tatlı istememesi lazım aslında biraz da psikolojik oluyor bu durum. İyi yapmışsınız çikolatadan iyidir bence de mısır. Bende şeker çıkmadı ama sonuçta biz ne yersek onlara da o gidiyor diye düşünüp paketlilerin içindeki katkı maddelerini fln hatırlatıyorum kendime sonuçta doğunca giydireceğimiz kıyafete kdr dikkat ediyoruz katkı maddesi fln da yedirmeyelim çocuğa daha fazla

Benim 3. Doz biontech çıkmış bu ay ortalarında yaptırıcam. 6 ayı geçmiş oluyor çünkü ne olur ne olmaz önlem almamız lazm dedi doktor 3. Doz çıkan var mı aranızda?
Benim 2 sinovac var doktor 15.haftada sorduğumda 2 sinovac varsa vurulma demişti 3.dozu bi daha da sormadım

Mideniz de hazımsızlık olan var mı gerçekten bazen kusacak gibi hissediyorum o kadar huzursuz ediyor yemekten spnra yürüyüş de yaptım ama bana mısın demedi

50 lik kaç çıkmıştı sizin? Aç mı gitmiştiniz
174 15 saat aç kaldım ben. Ya gece 2de ye bir şeyler demişti. Ben kızın esyalsrini utulemeye daldım, bir baktım saat 2.30 olmuş. Sabah da doktorun kvsi rahatsizlanmis, çok geç gelince. Akşam 8de yemek yedim. Öğlen 12.37de kan alındı. Bu sefer düzgün çıkacak ben de inanıyorum

Mideniz de hazımsızlık olan var mı gerçekten bazen kusacak gibi hissediyorum o kadar huzursuz ediyor yemekten spnra yürüyüş de yaptım ama bana mısın demedi
Benim yanıyor şu an. Gavidson içtim bana mısın demedi

Ay canım çok teşekkür ederim bende onu bekliyorum söylemiştim diğer türlü duny baktım AVM'de pahalı günlük 6 ile 10 tane lazım olucak malum
Ben gece yiyordum eşim sen hamilesin ye diyordu 7 kilo aldım ama ilk 3 ay almadım bunu sonrasında şeker çıkmadı açlık tokluk baktı işte diyet listesi verdi bana

Ay şekerim doktor bana dedi ki sakın kendini tutma bundan sonra bebik iyice kilo alacak ne zaman acıkıyorsan ye dedi bende çiko çok yedim ondan alıyorum kilo bence dedim hayır dedi zaten doğumdan hemen sonra direkt 10 kilo gidecek kendini strese sokma ben ikiz annesiyim hamilelikte gece ne dürümler ne dondurma krizleri yaşadım da öyle yemem kötü olur demedim tabiki abartma ama kendini de kısıtlama dediii iyice rahatladım ye anneem şeker problemi çıkmadıysaa tabii yarasınnn
Sonuç çıkınca karama devam yani hocam dedim 2 3 paket yeme günde tabi ama devam dedii

G gumus82 canıım dün sen mi sormuştun bez kampanyası var mı diye hepsiburada da sleepy bez 2. 1 tl var ama fiyatlar 2 katı olmuş ya şok
Valla ben yazdım da, fiyatlara bakmadım yalan yok. Her şey costugu için normal diyorum artık... İyi ki 15 paket Prima stoklamisim 90liradan

Aşkım kim o kilo almayan en son 9 kilo almıştım geçen hafta sonra tartının pili bitti, yok efendim şeker çıkmadı diye iyice saldım kesin 2 kilo daha almışımdır ama tartıya pil alıp hiç moralimi bozmaya niyetim yok. Gece yatmadan bir tost mutlaka gömüyorum. Çünkü karnımın gurultusundan uyuyamıyorum. Doğurunca veririz inş gülüm yaa
G gumus82 canıım dün sen mi sormuştun bez kampanyası var mı diye hepsiburada da sleepy bez 2. 1 tl var ama fiyatlar 2 katı olmuş ya şok
Ayy kampanyayı gördüm bakıyım dedim de. 150 ye aldığımız ıslak mendil 180 olmuş. Bez almamıştım hiç sleeppy. 2 paket prima var ucuza aldığım. Şimdi primalarda 90₺ den 113 tl ye çıkmış. Nolcak halimiz bilmiyorum ya

kız evet şok oldum bezin paketi 65e gelmişti 125 olmuş
bimden 'le bez' falan alıcam artık başka çare yok cüzdan dayanmaz

kız evet şok oldum bezin paketi 65e gelmişti 125 olmuş
bimden 'le bez' falan alıcam artık başka çare yok cüzdan dayanmaz
Ahahha le bez ama bim in bezinden cok memnun olan duydum valahi aynen kardes hadi dedim sleppy daha uygun bikac paket alıyım basta onu denerim dedim ama o da uygun degil ki artık. Ahh yavrularım nasıl bi zamanda nasil bi ülkeye doguyosunuz ya

Günaydın kızlarrr
Bikac gündür seyirci olarak takılıyorum.Biraz sersem geciyo gunlerim.Yahu geçmeyen grip olurmu 1haftadan fazla oldu.
Kızlar fiyatlar çok artmış.Yilbasindan sonra daha da artar fiyatlar.Herkes bu dertte.

Buarada lcw de fiyatı 54.90 galiba emzirme atleti buldum.Siyah pudra ve beyaz rengi var.Hemde içi kaplı gibi.Ve baya esnek.Hic alan yada bakan varmı?

Buarada lcw de fiyatı 54.90 galiba emzirme atleti buldum.Siyah pudra ve beyaz rengi var.Hemde içi kaplı gibi.Ve baya esnek.Hic alan yada bakan varmı?
Geçen civilde indirim vardı da emzirme atleti almıştım ya hayatımda daha iğrenç bir şey görmedim tozbezi yapıcammm
lcw alırsan haber et kuzuş iyiyse ondan alırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…