- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Ama 8 haftalık olmuş yerini değiştirmiştirurişimin çıktığı yer gibi erkekten yana hakkımı kullanıyorum
öf çok haklısın bana da hep kız dediler oğluşAma 8 haftalık olmuş yerini değiştirmiştir
Bence hiç akıl karıştırmasın sabretsin beklesinherkes bir şey diyor sonra insan umutlanıyor bana hep kız dediler nur topu gibi erkek çıktı
Ben ilk defa yasiyorum. Uzun sürunce korktum. Ilk basta bende bebek öne cok geldi sanirim dddim . Belki bebegin pozisyonundandir. Fitik olabilir yaziyordu nette , ondan korktum. Ilac ictim yattim , insallah gecerYa evet bende de oluyor o, dün oldu çabuk geçti geçen ay olduğunda baya 3 4 gün sürdü yatamadım Yattıkça daha çok acıyodu kayınvalidem bebek bir tarafa toplanıyorsa ondan oluyor olabilir dedi ama ne kadar doğru bilememdoktora soru sorma özürlüsü olduğum için bunuda sormadım ama bir kaç kez yaşadım
Ay evet ebeler eskiden zeytinyağı ile doğum yaptırırmış bende onu merak ettim acaba hastanede de kayganlaştırıcı kullanıyorlarmı normal dogumda kullanmıyorlarsa hazırlıklı gideyimBak bebisim benim doktor 32. Haftadan sonra günde bir bardak ahududu yaprağı çayı, 35. Haftadan sonra günde 2 bardak son haftalar günde 3 bardak iç dedi. Doğumu kolaylaştırıyormuş. Bir de hurma ye dedi o da etkiliymiş. Ay bir de bamya suyu dedi de onu midem kaldırmaz benim.
Annem de dedi ki doğacağını anladığımda vajina etrafına biraz zeytinyağı sürdüm yırtık falan olmadı. Hepsini denicem
Erkek diyorum bende ama bu haftada ortaya doğru kaymış bile.Kızlar başka birisinin cinsiyet tahminleriniz nedir
Ay korkutma kendini ben yarın gidicem kan testi göstermeye unutmazsam sorarım ama kesin unutucamBen ilk defa yasiyorum. Uzun sürunce korktum. Ilk basta bende bebek öne cok geldi sanirim dddim . Belki bebegin pozisyonundandir. Fitik olabilir yaziyordu nette , ondan korktum. Ilac ictim yattim , insallah gecer
Ne zor kadin olmakBenim göbek deliğimin etrafında gerçekten mor bir halka oluşmuş. Dün gece fark ettimzaten tipi de kaydı göbek deliğimin küçük yamuk bi hal aldı jdjskf
Unutmazsin insallahAy korkutma kendini ben yarın gidicem kan testi göstermeye unutmazsam sorarım ama kesin unutucam
36. Haftada benim serklaj dikisleri alınacak inşallah. Tahminen şubat ortası gibi olur.Dün listeyi kontrol ettiim de heycan bastı acaba ilk hangimiz doğum yapıcakİlk bebemiz kim olucak gerçi biri tarih almış bile ama ondan önce süpriz yapıp gelicek olan var mı herşey çok merak anneciiiiğimm, herşey çok heycaan
o kadar merak ediyorum ki kız mı erkek mii sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da valla çatlıcamm36. Haftada benim serklaj dikisleri alınacak inşallah. Tahminen şubat ortası gibi olur.
Dikisten sonra bebek hemen olabilirmiş.
Ben kendimi ilk sıraya koyuyorum
O zamana kadar gelirsek te bayram yaparım inşallah.
Geri en önemlisi sağlıkla sıhhatle gelsin minnaklar
Aaa oyle mi36. Haftada benim serklaj dikisleri alınacak inşallah. Tahminen şubat ortası gibi olur.
Dikisten sonra bebek hemen olabilirmiş.
Ben kendimi ilk sıraya koyuyorum
O zamana kadar gelirsek te bayram yaparım inşallah.
Geri en önemlisi sağlıkla sıhhatle gelsin minnaklar
Gecmis olsun. Benim kızımda bu ara sürekli agliyor isyanlarda. Hayiiiiiir diye herseye haykırıyor. Ne desem muhafaza oluyor.Yok benimde tipki morarmis gibi , dokunamiyorum. Doktor randevumda haftaya , bugun biraz daha bekleyeyim olmazsa doktoru ararim . Cocuklarda devamli agliyor , agliyacagim simdi
Ayni seyi yazmisizo kadar merak ediyorum ki kız mı erkek mii sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da valla çatlıcamm
allahım acaba ne zaman gruba bakabilirsin doğumdan sonra
Sana söz sag salim doğsun inşallah. Hemen yazacağım sana ne olduğunu inşallaho kadar merak ediyorum ki kız mı erkek mii sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da valla çatlıcamm
allahım acaba ne zaman gruba bakabilirsin doğumdan sonra
Sagol tesekkur ederim. Insan arada tükeniyor gercekten. Cok degil , biraz kendimize vakit ayirsak, rahatca uyku uyusak sorun degilGecmis olsun. Benim kızımda bu ara sürekli agliyor isyanlarda. Hayiiiiiir diye herseye haykırıyor. Ne desem muhafaza oluyor.
İnan ben de bugün oturdum ağladım.
Gücüm kuvvetin yok kalmadı. Enerji sıfır da.
Yaptirmadim daha amazonda gördüm Türkiye deki gibi çok güzel değiller. Çift yaptırsam annemlerden turkiyeden istesem dedim ama Ona daha fırsat bulamadim.Aaa oyle mihadi hayirlisi canim, saglicakla gelsin minik cinsiyeti ne olacak bakalim. Gordugum en sabirli insansin bu konuda isimli takim yaptiracaktin, yaptirdin mi ?
Git doktora üşenme.Sagol tesekkur ederim. Insan arada tükeniyor gercekten. Cok degil , biraz kendimize vakit ayirsak, rahatca uyku uyusak sorun degilne gece ne gunduz karma karisik hersey. Karnim buyudukce zor oluyor , bu agri bayagi zorladi. Insallah gecer hemen
yok yok haklısın şimdi düşündüm de 480 tane 2 numara çok olmaz, hatta az bile :) günde 6 tane kullanılırsa diye, minimum olsun diye düşündüm ortalama kilo hesabından hesapladım2 numara 4 8 kilo. Zaten günde 10 tane gidiyormuş. 2 ayda da 8 kiloyu geçmez çocuk
Hadi hayirli olsun ilk alisverisinYaptirmadim daha amazonda gördüm Türkiye deki gibi çok güzel değiller. Çift yaptırsam annemlerden turkiyeden istesem dedim ama Ona daha fırsat bulamadim.
Dün ilk alışverişi yaptim. Demir ve magnezyum bitmişti. Online eczane den istedim. Kargo ücretinin üstüne geçsin diye de MaM emzik ve emzirme ucu aldim.
Eşim de kızımiza bakıp aman babaaam baaabam kiyamam sana diye sayıklıyor.
Resmen adam vicdan azabı çekiyor.
Ben de sevin kizimiza arkadaş gelecek dedim. Yazık yavrucak yalnız kalmayacak inşallah dedim.
Oyle mi diyorsun , hareketleri iyi diye birsey yoktur dedim . Ama dogru soyluyorsun. En azindan aramakta fayda var. Bugun kollarim ve baklarimda hemen uyusuyor . Anlamadim neden . Elim kolum hep uyusuyordu ama bugun cok hizli. Teli bile tutarken uyusuyorGit doktora üşenme.
Aklında kalmasın. Ben ilk hamileliğimde birdefa aman birsey yoktur evham yapma diye düşündüm. Nerdeyse çocuktan olacaktım.
Kapanmaya.yakin ara mecbur gel diyecek. Fazla beklemeden gider gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?