2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ama 8 haftalık olmuş yerini değiştirmiştir
Bence hiç akıl karıştırmasın sabretsin beklesin herkes bir şey diyor sonra insan umutlanıyor bana hep kız dediler nur topu gibi erkek çıktı
öf çok haklısın bana da hep kız dediler oğluş
aslında bizde tarot kart çekmekten tuz testine kadar her şey var gelsin gruba özledik o heyecanlarıı

Ben ilk defa yasiyorum. Uzun sürunce korktum. Ilk basta bende bebek öne cok geldi sanirim dddim . Belki bebegin pozisyonundandir. Fitik olabilir yaziyordu nette , ondan korktum. Ilac ictim yattim , insallah gecer

Ay evet ebeler eskiden zeytinyağı ile doğum yaptırırmış bende onu merak ettim acaba hastanede de kayganlaştırıcı kullanıyorlarmı normal dogumda kullanmıyorlarsa hazırlıklı gideyim ne varsa eskilerde var

Ben ilk defa yasiyorum. Uzun sürunce korktum. Ilk basta bende bebek öne cok geldi sanirim dddim . Belki bebegin pozisyonundandir. Fitik olabilir yaziyordu nette , ondan korktum. Ilac ictim yattim , insallah gecer
Ay korkutma kendini ben yarın gidicem kan testi göstermeye unutmazsam sorarım ama kesin unutucam

Benim göbek deliğimin etrafında gerçekten mor bir halka oluşmuş. Dün gece fark ettim zaten tipi de kaydı göbek deliğimin küçük yamuk bi hal aldı jdjskf
Ne zor kadin olmak vucudumuzun yaşamadigi kalmiyor. Benim ilk hamilelikte gobegim normaldi. Hastanede kadinlara bakarken , ne kotu gobegin cikmasi diye icimden gecirdim. Gobegimde kucuk bir şişlik oldu. Onemli birsey degil dedi doktor. Hamileliklerde o kucuk sislik buyuyor . Yani aslinda kinamamistim. Sadece icimden gecirmistim simdi benimde gobegim oyle şiş duruyor

36. Haftada benim serklaj dikisleri alınacak inşallah. Tahminen şubat ortası gibi olur.
Dikisten sonra bebek hemen olabilirmiş.
Ben kendimi ilk sıraya koyuyorum
O zamana kadar gelirsek te bayram yaparım inşallah.
Geri en önemlisi sağlıkla sıhhatle gelsin minnaklar

o kadar merak ediyorum ki kız mı erkek mii sağlıklı olsun tabi en önemlisi o da valla çatlıcamm
allahım acaba ne zaman gruba bakabilirsin doğumdan sonra

Aaa oyle mi hadi hayirlisi canim, saglicakla gelsin minik cinsiyeti ne olacak bakalim. Gordugum en sabirli insansin bu konuda isimli takim yaptiracaktin, yaptirdin mi ?

Yok benimde tipki morarmis gibi , dokunamiyorum. Doktor randevumda haftaya , bugun biraz daha bekleyeyim olmazsa doktoru ararim . Cocuklarda devamli agliyor , agliyacagim simdi
Gecmis olsun. Benim kızımda bu ara sürekli agliyor isyanlarda. Hayiiiiiir diye herseye haykırıyor. Ne desem muhafaza oluyor.
İnan ben de bugün oturdum ağladım.
Gücüm kuvvetin yok kalmadı. Enerji sıfır da.

Gecmis olsun. Benim kızımda bu ara sürekli agliyor isyanlarda. Hayiiiiiir diye herseye haykırıyor. Ne desem muhafaza oluyor.
İnan ben de bugün oturdum ağladım.
Gücüm kuvvetin yok kalmadı. Enerji sıfır da.
Sagol tesekkur ederim. Insan arada tükeniyor gercekten. Cok degil , biraz kendimize vakit ayirsak, rahatca uyku uyusak sorun degil ne gece ne gunduz karma karisik hersey. Karnim buyudukce zor oluyor , bu agri bayagi zorladi. Insallah gecer hemen

Aaa oyle mi hadi hayirlisi canim, saglicakla gelsin minik cinsiyeti ne olacak bakalim. Gordugum en sabirli insansin bu konuda isimli takim yaptiracaktin, yaptirdin mi ?
Yaptirmadim daha amazonda gördüm Türkiye deki gibi çok güzel değiller. Çift yaptırsam annemlerden turkiyeden istesem dedim ama Ona daha fırsat bulamadim.
Dün ilk alışverişi yaptim. Demir ve magnezyum bitmişti. Online eczane den istedim. Kargo ücretinin üstüne geçsin diye de MaM emzik ve emzirme ucu aldim.
Eşim de kızımiza bakıp aman babaaam baaabam kiyamam sana diye sayıklıyor.
Resmen adam vicdan azabı çekiyor.
Ben de sevin kizimiza arkadaş gelecek dedim. Yazık yavrucak yalnız kalmayacak inşallah dedim.

Sagol tesekkur ederim. Insan arada tükeniyor gercekten. Cok degil , biraz kendimize vakit ayirsak, rahatca uyku uyusak sorun degil ne gece ne gunduz karma karisik hersey. Karnim buyudukce zor oluyor , bu agri bayagi zorladi. Insallah gecer hemen
Git doktora üşenme.
Aklında kalmasın. Ben ilk hamileliğimde birdefa aman birsey yoktur evham yapma diye düşündüm. Nerdeyse çocuktan olacaktım.
Kapanmaya.yakin ara mecbur gel diyecek. Fazla beklemeden gider gelirsin inşallah

2 numara 4 8 kilo. Zaten günde 10 tane gidiyormuş. 2 ayda da 8 kiloyu geçmez çocuk
yok yok haklısın şimdi düşündüm de 480 tane 2 numara çok olmaz, hatta az bile :) günde 6 tane kullanılırsa diye, minimum olsun diye düşündüm ortalama kilo hesabından hesapladım
1. numara 140 adet (2 paket 70'li)
2. numara 540 adet (9 paket 60'lı)
3. numara 720 adet gidiyor. (10 paket 72'li) daha çok stok yapmak lazım bu enflasyon bizi harcar

Hadi hayirli olsun ilk alisverisin
Kesinlikle kizin icin cok cok guzel birsey kardesinin olmasi. Yalniz kalmayacak , canı sıkılmayacak. Anne baba sevgisi bölünmüyor . Evlat sevgisi bam baska birsey. Ikinci bebekte ben daha cok anne oldugumu anlamistim. Ilki bir acemilik gibiydi benim acimdan . emin ol kizin cok sevecek kardesini

Oyle mi diyorsun , hareketleri iyi diye birsey yoktur dedim . Ama dogru soyluyorsun. En azindan aramakta fayda var. Bugun kollarim ve baklarimda hemen uyusuyor . Anlamadim neden . Elim kolum hep uyusuyordu ama bugun cok hizli. Teli bile tutarken uyusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…