Ben reflü yatağı almadım oğlumda da kullanmamıştık. Doktorlar da hep düz zeminde yatsın diyor çok kafamı karıştırıyor bu reflü yatağı meselesi o yüzden düz aldım.Kızlar reflü yatağıyla baby nest birleşik olaanlar var.şimdi reflü yatağı alayım dedim o zaman gördüm. Siz nasıl aldınız ?
Ben geçen bi arkadaşımla konuştum onun doktoru da ahududu yaprağı çayı önermiş ama 37de başla demiş arkadaşım 3 gün içtim 4. Gün doğurdum dedi heralde onun doğuracağı vardıama 32 yine de erken gibi geliyor kulağa
Yaa amin 36. Hafta gayet iyi bence36. Haftada benim serklaj dikisleri alınacak inşallah. Tahminen şubat ortası gibi olur.
Dikisten sonra bebek hemen olabilirmiş.
Ben kendimi ilk sıraya koyuyorum
O zamana kadar gelirsek te bayram yaparım inşallah.
Geri en önemlisi sağlıkla sıhhatle gelsin minnaklar
Çok gerekli değil ama düzlük yastık baskımından düzlük, reflü yatagı kusmuk için kullanıyorlar yutmasın diyeBen reflü yatağı almadım oğlumda da kullanmamıştık. Doktorlar da hep düz zeminde yatsın diyor çok kafamı karıştırıyor bu reflü yatağı meselesi o yüzden düz aldım.
Kalk git baksinlar. Sancim ağrım var de.Oyle mi diyorsun , hareketleri iyi diye birsey yoktur dedim . Ama dogru soyluyorsun. En azindan aramakta fayda var. Bugun kollarim ve baklarimda hemen uyusuyor . Anlamadim neden . Elim kolum hep uyusuyordu ama bugun cok hizli. Teli bile tutarken uyusuyor
Benim karnımda çok ilginç bi hale döndü önceden karnım vardı orası aynı duruyo midemin orası şişti öne öne şişiyorum gene büyüme atağında sanırım karnım çok gerginBenim göbek deliğimin etrafında gerçekten mor bir halka oluşmuş. Dün gece fark ettimzaten tipi de kaydı göbek deliğimin küçük yamuk bi hal aldı jdjskf
Ayy çatı muayenesi dedikkeri bu mu acaba kız geçmişler olsunnnn amorti var mı bari bebikleri renkşi gösterselerdi hediyr olarakCicişler dün ilk nts mecaramizi yaşamış olduk sancı yokmuş sukur.vajinal batma ve idrarryolu enfeksiyonu şikayetiyle dün Dr gittim.eve dedi rahim ağzı acikligi varmı bakmam gerek dedi sandimki ultrasyon probuyla bakacak.eldiveni giymiş gelmiş sanki yılbaşında top çekiyor karıştırdı karıştırdı bastırdı canım yandı korktumaçıklık yoksada açıldı diye düşündüm.ayyh normal doğumda açıklığa öylemi bakıyorlar acaba?
Gecmis olsun canım, nst nasıl bir şeymiş, uzun sürüyor mu? Minikler nasıl, hersey yolunda degil mi?Cicişler dün ilk nts mecaramizi yaşamış olduk sancı yokmuş sukur.vajinal batma ve idrarryolu enfeksiyonu şikayetiyle dün Dr gittim.eve dedi rahim ağzı acikligi varmı bakmam gerek dedi sandimki ultrasyon probuyla bakacak.eldiveni giymiş gelmiş sanki yılbaşında top çekiyor karıştırdı karıştırdı bastırdı canım yandı korktumaçıklık yoksada açıldı diye düşündüm.ayyh normal doğumda açıklığa öylemi bakıyorlar acaba?
Aşkım yok ben utanmasanim doğum provası yapalım mı dicem doktoraUmut_bebek Z zahrada utanmasam ben de son gidişte isteyecektim acıklıgım var mı alttan bakar mısınız diye ama en son gittigimde de normal karından ultrasonla ölçülen rahim uzunlugla yetinemeyip, doktora vajinal baktırmıştım. Şimdi utandım yine alttan bakın demeye kadın da ne meraklı açmaya der diye korktum hahaha.
Ya bir tek ben mi böyleyim, herseye baksınlar en doğru sekilde, hiç risk kalmasın hiç bir şey atlanmasın diye düşünüyorum hep deli gibi hahahaha
AhahahahaAşkım yok ben utanmasanim doğum provası yapalım mı dicem doktora
Korkma benim her gittiğimde bu şekilde bakiyor.Cicişler dün ilk nts mecaramizi yaşamış olduk sancı yokmuş sukur.vajinal batma ve idrarryolu enfeksiyonu şikayetiyle dün Dr gittim.eve dedi rahim ağzı acikligi varmı bakmam gerek dedi sandimki ultrasyon probuyla bakacak.eldiveni giymiş gelmiş sanki yılbaşında top çekiyor karıştırdı karıştırdı bastırdı canım yandı korktumaçıklık yoksada açıldı diye düşündüm.ayyh normal doğumda açıklığa öylemi bakıyorlar acaba?
Evet canım beni kaç kere parmakladılar doğum zamanı en nefret ettiğim şey olmuştu saatte bir gelip kaç santim açıldı diye bakıyodular bide hayvan gibi davranıyorlar acıdan duramıyodumCicişler dün ilk nts mecaramizi yaşamış olduk sancı yokmuş sukur.vajinal batma ve idrarryolu enfeksiyonu şikayetiyle dün Dr gittim.eve dedi rahim ağzı acikligi varmı bakmam gerek dedi sandimki ultrasyon probuyla bakacak.eldiveni giymiş gelmiş sanki yılbaşında top çekiyor karıştırdı karıştırdı bastırdı canım yandı korktumaçıklık yoksada açıldı diye düşündüm.ayyh normal doğumda açıklığa öylemi bakıyorlar acaba?
Ben de duydum özelde yaptırmak bin liraları buluyormuş doktora yazdırıp almak hastanede yaptırmak masrafsız en mantıklısı o bence de28. haftaya denk gelecek sekilde devletten randevu aldim. esimin ve benim kan grubu kartimi goturucem ordan recete edecekler insallah. ozel muayenehanedeki doktorum mutlaka olmam gerektiğini soyluyor zaten onxeki gebeligimde de hem 28. haftada hem dogumda olmustum. yine ayni uygulama yapilacak. kendin alip yaptirmak istersen cok pahaliymis arastirmadim
Çok severim gurme diyeti(özlemi) çok güzel özetlemişTakip ettiğim bir kadın doğum yaptı. Baya yararlı içerik oluşturmuş size de atmak istedim
Göbek deliğimiz normalde iç kısımda olduğu için karın büyüdükçe iyice açıldı herhalde onun etkisiyle öyle oluyorBenim göbek deliğimin etrafında gerçekten mor bir halka oluşmuş. Dün gece fark ettimzaten tipi de kaydı göbek deliğimin küçük yamuk bi hal aldı jdjskf
Ay nst çok sıkıcı bir o kadar da uzun sürüyorGecmis olsun canım, nst nasıl bir şeymiş, uzun sürüyor mu? Minikler nasıl, hersey yolunda degil mi?
Sanırım rahim agzı acıklıgına hep elle bakıyorlar, normal dogumda da acıklık var mı yok mu diye ebeler elle muayene ediyor olmalı. Çatı muayenesi de elle yapılıyor diye okumustum. Olsun doktorun detaylı bakmıs işte, kasmışsındır kendini, bir de farklı durum tabi alt tarafa elle muayene edilmek, insan ister istemez biraz kasınca hafif can acıması olur. Sonuc güzel olsun da hiç biri önemli değil
Ben kaçırdım galiba sen cinsiyeti bilmiyor musun caniko36. Haftada benim serklaj dikisleri alınacak inşallah. Tahminen şubat ortası gibi olur.
Dikisten sonra bebek hemen olabilirmiş.
Ben kendimi ilk sıraya koyuyorum
O zamana kadar gelirsek te bayram yaparım inşallah.
Geri en önemlisi sağlıkla sıhhatle gelsin minnaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?