2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar reflü yatağıyla baby nest birleşik olaanlar var.şimdi reflü yatağı alayım dedim o zaman gördüm. Siz nasıl aldınız ?
Ben reflü yatağı almadım oğlumda da kullanmamıştık. Doktorlar da hep düz zeminde yatsın diyor çok kafamı karıştırıyor bu reflü yatağı meselesi o yüzden düz aldım.

siz doktora danışmadan içmeyin herkesin bünye farklı demek ki kuşum

Yaa amin 36. Hafta gayet iyi bence hayırlısı ile zamanında gelsin minnak, martın 1 inde 38İnci haftama giriyorum son dakikaya kadar bekleticek mi bakalım

Ben reflü yatağı almadım oğlumda da kullanmamıştık. Doktorlar da hep düz zeminde yatsın diyor çok kafamı karıştırıyor bu reflü yatağı meselesi o yüzden düz aldım.
Çok gerekli değil ama düzlük yastık baskımından düzlük, reflü yatagı kusmuk için kullanıyorlar yutmasın diye

Kalk git baksinlar. Sancim ağrım var de.
Başından sagmasinlar.
Arzthelferinler cok afrali tafrali oluyor.

Cicişler dün ilk nts mecaramizi yaşamış olduk sancı yokmuş sukur.vajinal batma ve idrarryolu enfeksiyonu şikayetiyle dün Dr gittim.eve dedi rahim ağzı acikligi varmı bakmam gerek dedi sandimki ultrasyon probuyla bakacak.eldiveni giymiş gelmiş sanki yılbaşında top çekiyor karıştırdı karıştırdı bastırdı canım yandı korktumaçıklık yoksada açıldı diye düşündüm.ayyh normal doğumda açıklığa öylemi bakıyorlar acaba?

Benim göbek deliğimin etrafında gerçekten mor bir halka oluşmuş. Dün gece fark ettim zaten tipi de kaydı göbek deliğimin küçük yamuk bi hal aldı jdjskf
Benim karnımda çok ilginç bi hale döndü önceden karnım vardı orası aynı duruyo midemin orası şişti öne öne şişiyorum gene büyüme atağında sanırım karnım çok gergin

Bebek bezi konusunda biz daha sadece sleepy natural 1 paket 80 li 1 numara bez aldık eşim erken erken diye düşündü hep son aylara bırakınca çok masraflıymış demeye başladı Ocak ve Şubat aylarında bile alacak şey bıraktı onu kötü yaptı ama neyse hayırlısı artık

Bide bez konusunda genelde ilk alıştıktan sonra bez değiştirmek zor oluyor deniliyo bebekten bebeğe değişir herhalde ama kime sorsak neyle devam edecekseniz onunla başlayın dedi

Takip ettiğim bir kadın doğum yaptı. Baya yararlı içerik oluşturmuş size de atmak istedim

Eklentiler

• 23EC6D16-A635-4535-9E00-E04848DC124C.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 90
  • FC806B15-46C0-4092-9F79-11D6F754F72B.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 83A60C96-4863-4AC0-ADB7-D063465BE219.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 86
Ayy çatı muayenesi dedikkeri bu mu acaba kız geçmişler olsunnnn amorti var mı bari bebikleri renkşi gösterselerdi hediyr olarak

Gecmis olsun canım, nst nasıl bir şeymiş, uzun sürüyor mu? Minikler nasıl, hersey yolunda degil mi?
Sanırım rahim agzı acıklıgına hep elle bakıyorlar, normal dogumda da acıklık var mı yok mu diye ebeler elle muayene ediyor olmalı. Çatı muayenesi de elle yapılıyor diye okumustum. Olsun doktorun detaylı bakmıs işte, kasmışsındır kendini, bir de farklı durum tabi alt tarafa elle muayene edilmek, insan ister istemez biraz kasınca hafif can acıması olur. Sonuc güzel olsun da hiç biri önemli değil

Umut_bebek Z zahrada utanmasam ben de son gidişte isteyecektim acıklıgım var mı alttan bakar mısınız diye ama en son gittigimde de normal karından ultrasonla ölçülen rahim uzunlugla yetinemeyip, doktora vajinal baktırmıştım. Şimdi utandım yine alttan bakın demeye kadın da ne meraklı açmaya der diye korktum hahaha.
Ya bir tek ben mi böyleyim, herseye baksınlar en doğru sekilde, hiç risk kalmasın hiç bir şey atlanmasın diye düşünüyorum hep deli gibi hahahaha

Aşkım yok ben utanmasanim doğum provası yapalım mı dicem doktora

Korkma benim her gittiğimde bu şekilde bakiyor.
Eliyle açlık varmi diye biliyorlarlar.
Rahimagzi uzunluğu ultrasonla bakilio

Evet canım beni kaç kere parmakladılar doğum zamanı en nefret ettiğim şey olmuştu saatte bir gelip kaç santim açıldı diye bakıyodular bide hayvan gibi davranıyorlar acıdan duramıyodum

Ben de duydum özelde yaptırmak bin liraları buluyormuş doktora yazdırıp almak hastanede yaptırmak masrafsız en mantıklısı o bence de

Benim göbek deliğimin etrafında gerçekten mor bir halka oluşmuş. Dün gece fark ettim zaten tipi de kaydı göbek deliğimin küçük yamuk bi hal aldı jdjskf
Göbek deliğimiz normalde iç kısımda olduğu için karın büyüdükçe iyice açıldı herhalde onun etkisiyle öyle oluyor benimkinde de halka var

Ay nst çok sıkıcı bir o kadar da uzun sürüyor Bi kere girdim hareket bile ettirmiyolar 45 dk filan sürmüştü benim İki kere hapşırdım fırladı gösterge

Ben kaçırdım galiba sen cinsiyeti bilmiyor musun caniko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…