2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kalk git baksinlar. Sancim ağrım var de.
Başından sagmasinlar.
Arzthelferinler cok afrali tafrali oluyor.
Yarin sabah 9.30 da gel dedi doktor. Hâlâ gecmedi Burda acile gidilmiyor zaten. 2 kere gitmistim. Bayagi bekletiyorlar. Cok onemli bulmazlarsa niye geldin cokda acil degilmis diyorlar. Belki hastaneden hastaneye degise bilir.

Korkma benim her gittiğimde bu şekilde bakiyor.
Eliyle açlık varmi diye biliyorlarlar.
Rahimagzi uzunluğu ultrasonla bakilio
Ya bende vajinismus vardı korkmaya başladım bu çatı muhabbetinden ultrasonla bakarken sorun yok ama acaba bi sıkıntı yaşar mıyım

Ya bende vajinismus vardı korkmaya başladım bu çatı muhabbetinden ultrasonla bakarken sorun yok ama acaba bi sıkıntı yaşar mıyım
Hiç alttan muayene etmediler mi? Ya o açıklığa bakma olayi beni de ürkütüyor. Arkadaşımı 3 gün rezil etmişlerdi. Sırf bu yüzden bile sezaryen secebilirim

Canım biz aşılamayı atlatmış insanlarız onun üstesinden de geliriz. Benim 2 aşılamam zorlu geçmişti içimi yıkama rahmi çekme darlık falan ama ordan kalkınca hiç bişey kalmamıştı. Geçecek bunlar da bunalrı da unutcaz

Gecmis olsun canim . Evet acikliga oyle bakiyorlar burda her muayeneye gittiginde doktor kontrol ediyor zaten. Hic acikliga ve erken doguma neden oldugunu gormedim , korkma yani normalde 3 haftada bir gdiiyordum 2.kizimda 41+2 de dogdu . 34.haftada 1cm acikligi vardi . Her gittigimde erken de dogabilir ama korkma 34den sonra dogan bebekler erken dogmus sayilmaz diyordu

Evet canım beni kaç kere parmakladılar doğum zamanı en nefret ettiğim şey olmuştu saatte bir gelip kaç santim açıldı diye bakıyodular bide hayvan gibi davranıyorlar acıdan duramıyodum
Ilk dogumda banada oyle yapmislardi. Birde stajer hemsireye gosteriyordu gelip. Bagirmistim bende zaten sancim var , gelen bakiyor giden bakiyor . Ama Almanyada 2.dogumumda 1 kere eliyle kontrol etmisti ebe sonra daha hic bakmadi dogdu.

Ay nst çok sıkıcı bir o kadar da uzun sürüyor Bi kere girdim hareket bile ettirmiyolar 45 dk filan sürmüştü benim İki kere hapşırdım fırladı gösterge
Canım peki bu nst’de tam olarak neye bakıyorlar? Bebegin kalp atışları mı sadece? Hiç o kadar uzun düşünmemiştim nedense, 5 dk falan sanıyordum

Canım peki bu nst’de tam olarak neye bakıyorlar? Bebegin kalp atışları mı sadece? Hiç o kadar uzun düşünmemiştim nedense, 5 dk falan sanıyordum
Sancı aralığına falan da bakıyorlar diye biliyorum. Benimki 34.haftadan sonra baslicaz dedi.

Sağol canım benim.nts yuvarlak iki tane cihazı lastikle karnıma bağladılar her bebek için 15 dk kalp atımı çıktısı iyorlar,birde sancı varmı diye bakıyorlar.sirt üstü yatıp hiç kipirdamiyorsun yarım saat sürdü iki bebek için şükür sorun çıkmadı tabiki hiç kolay değil o çatala çıkmak ama dediğin gibi sonu güzel olsun önemi yok hiç birşeyin.

Korkma benim her gittiğimde bu şekilde bakiyor.
Eliyle açlık varmi diye biliyorlarlar.
Rahimagzi uzunluğu ultrasonla bakilio
Aa ilk defa duydum açıklığa böylemi bakikirmis hergun yeni birşey öğreniyoruz.

Ne güzel hiç bişey çıkmamış sağlıkla atlatalım hepimiz şu günleri kötü anıları da bebelerimizi kucağımıza alınca unutalım ben çok zor muaneler geçirdim artık psikolojikman iyi değildim ama bebeğimin haberini alınca unuttum gitti hepsini

Evet canım beni kaç kere parmakladılar doğum zamanı en nefret ettiğim şey olmuştu saatte bir gelip kaç santim açıldı diye bakıyodular bide hayvan gibi davranıyorlar acıdan duramıyodum
Demekki böyle oluyormuş canım evet duymuştum normal doğumda her gelen bı el atıyor diye.alismamiz gerek sanırsam demekki bundan sonraki muayeneler böyle olacak

Himm alismaliyiz yani demekki haftalar ilerledikçe muayene şeklide değişebiliyor.ellensekte no problem yani

Canim ilk baktiginda biraz açıoyor gibi oluyor . Ama zaten saniyelik durumlar bunlar .olup bitiyor hmn çok da korkulacak bişey değil. Normal doğumda da evet sürekli bakılıyor ama şöyle bi durum var . Açıklık olmaya başlayınca hicbisey hissetmiyosun .hele 8_10 cm açıklıkta iki elini soksa anlamazsin

Aynen aynen canım insan bı çekiniyor ama güzel haberi duyunca hiçbirinin önemi kalmıyor.baya yol katettik maşallah ya hedef Şubat,mart

Sen mi benmi kız seninle nisan ayı aşılama grubundaydık benim iki aşılamamda tutmadı.Sen o zaman yazmıştın kimyasaldan sonra ikinci tuttu diye bende sevinerek imrenmiştim sonra ki adette kendi kendime gebe kaldım. O günleri yaşayınca bu günlere canla başla razı geliyor insan çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…