Yarin sabah 9.30 da gel dedi doktor. Hâlâ gecmediKalk git baksinlar. Sancim ağrım var de.
Başından sagmasinlar.
Arzthelferinler cok afrali tafrali oluyor.
Ya bende vajinismus vardı korkmaya başladım bu çatı muhabbetindenKorkma benim her gittiğimde bu şekilde bakiyor.
Eliyle açlık varmi diye biliyorlarlar.
Rahimagzi uzunluğu ultrasonla bakilio
Hiç alttan muayene etmediler mi? Ya o açıklığa bakma olayi beni de ürkütüyor. Arkadaşımı 3 gün rezil etmişlerdi. Sırf bu yüzden bile sezaryen secebilirimYa bende vajinismus vardı korkmaya başladım bu çatı muhabbetindenultrasonla bakarken sorun yok ama acaba bi sıkıntı yaşar mıyım
Canım biz aşılamayı atlatmış insanlarız onun üstesinden de geliriz. Benim 2 aşılamam zorlu geçmişti içimi yıkama rahmi çekme darlık falan ama ordan kalkınca hiç bişey kalmamıştı. Geçecek bunlar da bunalrı da unutcazYa bende vajinismus vardı korkmaya başladım bu çatı muhabbetindenultrasonla bakarken sorun yok ama acaba bi sıkıntı yaşar mıyım
Gecmis olsun canim . Evet acikliga oyle bakiyorlarCicişler dün ilk nts mecaramizi yaşamış olduk sancı yokmuş sukur.vajinal batma ve idrarryolu enfeksiyonu şikayetiyle dün Dr gittim.eve dedi rahim ağzı acikligi varmı bakmam gerek dedi sandimki ultrasyon probuyla bakacak.eldiveni giymiş gelmiş sanki yılbaşında top çekiyor karıştırdı karıştırdı bastırdı canım yandı korktumaçıklık yoksada açıldı diye düşündüm.ayyh normal doğumda açıklığa öylemi bakıyorlar acaba?
YOk bacım ne görüntüsü ellendigimizle kaldikAyy çatı muayenesi dedikkeri bu mu acaba kız geçmişler olsunnnn amorti var mı bari bebikleri renkşi gösterselerdi hediyr olarak
Ilk dogumda banada oyle yapmislardi. Birde stajer hemsireye gosteriyordu gelip. Bagirmistim bendeEvet canım beni kaç kere parmakladılar doğum zamanı en nefret ettiğim şey olmuştu saatte bir gelip kaç santim açıldı diye bakıyodular bide hayvan gibi davranıyorlar acıdan duramıyodum
Canım peki bu nst’de tam olarak neye bakıyorlar? Bebegin kalp atışları mı sadece? Hiç o kadar uzun düşünmemiştim nedense, 5 dk falan sanıyordumAy nst çok sıkıcı bir o kadar da uzun sürüyorBi kere girdim hareket bile ettirmiyolar 45 dk filan sürmüştü benim İki kere hapşırdım fırladı gösterge
Sancı aralığına falan da bakıyorlar diye biliyorum. Benimki 34.haftadan sonra baslicaz dedi.Canım peki bu nst’de tam olarak neye bakıyorlar? Bebegin kalp atışları mı sadece? Hiç o kadar uzun düşünmemiştim nedense, 5 dk falan sanıyordum
Sağol canım benim.nts yuvarlak iki tane cihazı lastikle karnıma bağladılar her bebek için 15 dk kalp atımı çıktısı iyorlar,birde sancı varmı diye bakıyorlar.sirt üstü yatıp hiç kipirdamiyorsun yarım saat sürdü iki bebek için şükür sorun çıkmadıGecmis olsun canım, nst nasıl bir şeymiş, uzun sürüyor mu? Minikler nasıl, hersey yolunda degil mi?
Sanırım rahim agzı acıklıgına hep elle bakıyorlar, normal dogumda da acıklık var mı yok mu diye ebeler elle muayene ediyor olmalı. Çatı muayenesi de elle yapılıyor diye okumustum. Olsun doktorun detaylı bakmıs işte, kasmışsındır kendini, bir de farklı durum tabi alt tarafa elle muayene edilmek, insan ister istemez biraz kasınca hafif can acıması olur. Sonuc güzel olsun da hiç biri önemli değil
Aa ilk defa duydum açıklığa böylemi bakikirmis hergun yeni birşey öğreniyoruz.Korkma benim her gittiğimde bu şekilde bakiyor.
Eliyle açlık varmi diye biliyorlarlar.
Rahimagzi uzunluğu ultrasonla bakilio
Ne güzel hiç bişey çıkmamış sağlıkla atlatalım hepimiz şu günleriSağol canım benim.nts yuvarlak iki tane cihazı lastikle karnıma bağladılar her bebek için 15 dk kalp atımı çıktısı iyorlar,birde sancı varmı diye bakıyorlar.sirt üstü yatıp hiç kipirdamiyorsun yarım saat sürdü iki bebek için şükür sorun çıkmadıtabiki hiç kolay değil o çatala çıkmak ama dediğin gibi sonu güzel olsun önemi yok hiç birşeyin.
Demekki böyle oluyormuş canım evet duymuştum normal doğumda her gelen bı el atıyor diye.alismamiz gerek sanırsam demekki bundan sonraki muayeneler böyle olacakEvet canım beni kaç kere parmakladılar doğum zamanı en nefret ettiğim şey olmuştu saatte bir gelip kaç santim açıldı diye bakıyodular bide hayvan gibi davranıyorlar acıdan duramıyodum
Himm alismaliyiz yani demekki haftalar ilerledikçe muayene şeklide değişebiliyor.ellensekte no problem yaniGecmis olsun canim . Evet acikliga oyle bakiyorlarburda her muayeneye gittiginde doktor kontrol ediyor zaten. Hic acikliga ve erken doguma neden oldugunu gormedim , korkma yani normalde 3 haftada bir gdiiyordum 2.kizimda 41+2 de dogdu . 34.haftada 1cm acikligi vardi . Her gittigimde erken de dogabilir ama korkma 34den sonra dogan bebekler erken dogmus sayilmaz diyordu
Canim ilk baktiginda biraz açıoyor gibi oluyor . Ama zaten saniyelik durumlar bunlar .olup bitiyor hmn çok da korkulacak bişey değil. Normal doğumda da evet sürekli bakılıyor ama şöyle bi durum var . Açıklık olmaya başlayınca hicbisey hissetmiyosun .hele 8_10 cm açıklıkta iki elini soksa anlamazsinYa bende vajinismus vardı korkmaya başladım bu çatı muhabbetindenultrasonla bakarken sorun yok ama acaba bi sıkıntı yaşar mıyım
Aynen aynen canım insan bı çekiniyor ama güzel haberi duyunca hiçbirinin önemi kalmıyor.baya yol katettik maşallah ya hedef Şubat,martNe güzel hiç bişey çıkmamış sağlıkla atlatalım hepimiz şu günlerikötü anıları da bebelerimizi kucağımıza alınca unutalım ben çok zor muaneler geçirdim artık psikolojikman iyi değildim ama bebeğimin haberini alınca unuttum gitti hepsini
Hayırlısı ile bir gelse de bir avazda kurtulsakAynen aynen canım insan bı çekiniyor ama güzel haberi duyunca hiçbirinin önemi kalmıyor.baya yol katettik maşallah ya hedef Şubat,mart
Amin canım aminHayırlısı ile bir gelse de bir avazda kurtulsak
Yok canim bilmiyoruz. Biz süpriz yapıyoruz kendimize.Ben kaçırdım galiba sen cinsiyeti bilmiyor musun caniko
Sen mi benmi kızNe güzel hiç bişey çıkmamış sağlıkla atlatalım hepimiz şu günlerikötü anıları da bebelerimizi kucağımıza alınca unutalım ben çok zor muaneler geçirdim artık psikolojikman iyi değildim ama bebeğimin haberini alınca unuttum gitti hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?