Kimi doktor 32.haftada kimi 35.haftada başlatıyormuş sanırım nstyi.
Bakalım yaşayarak görecegiz. Hepimizinki güzel geçsin, o haftaları saglıkla görelim önce
Ben reflü yatağı almadım oğlumda da kullanmamıştık. Doktorlar da hep düz zeminde yatsın diyor çok kafamı karıştırıyor bu reflü yatağı meselesi o yüzden düz aldım.
Canım bilmiyorum doktordan mı kaynaklı ama benim doktor 5snyede falan bakmıştır heralde çatıya. Ne ara oldu bitti anlamadım bile. Doğumda açıklığa da öyle. Hiç kurcalama gibi bişey hatırlamıyorum. Anlık bakılıyor hemen. Hiç korkutma kendini
Canım nst çok kolay bişey 2 tane prob takılıyor karnına biri rahim kasılmalarını ölçüyor diğeri de bebeğin kalp atışlarını. En çok 20 dk sürüyor zaten. Bi de eline bi cihaz veriyolar üstünde bir düğme var bebek hareket ettikçe sen o düğmeye basıyorsun. Karnın tok olmalı. Değilse kek, meyve suyu falan veriyor hemşireler
Sen mi benmi kız seninle nisan ayı aşılama grubundaydık benim iki aşılamamda tutmadı.Sen o zaman yazmıştın kimyasaldan sonra ikinci tuttu diye bende sevinerek imrenmiştim sonra ki adette kendi kendime gebe kaldım. O günleri yaşayınca bu günlere canla başla razı geliyor insan çok şükür
Ya cidden mi benim isim hafızam çok kötü kusuruma bakma amaa çok sevindim kimyasaldan hemen 1 ay sonra bende hamile kaldım o kimyasal beni darma duman etmişti ama çok şükür geçti hepsi hepimiz için
Ya cidden mi benim isim hafızam çok kötü kusuruma bakma amaa çok sevindim kimyasaldan hemen 1 ay sonra bende hamile kaldım o kimyasal beni darma duman etmişti ama çok şükür geçti hepsi hepimiz için
Çok şükür çook Allah isteyen herkese nasip etsin benim nisanda ikinci aşılamamdı. Tutmayınca tüp bebek rapor işlerine başladım hep bi aksilik olmuştu adetime yetişmedi rapoe felan. Sonra raporu aldım ilaçları aldım. Temmuz ayında tedaviye başlıcaktik. Tüp bebek merkezi bakıma girdi Ağustosa kaldın dediler.Benim psikoloji yine çöktü tabi. Ben o ay hamile kalmışım Şimdi ilaçlar elimde kaldı ocak ayını da geçireyim birine bağışlamak istiyorum bakalım. Onları dolapta gördükçe o kadar duygulanıyorum ki kendime de inanamıyorum ya 5bucuk senenin sonunda.çok zor günler evlat arayan herkesin yardımcısı olsun Allahım
Kizlar ben 26.haftama girdim. Sirtimda filan simdiden agri basladi bu normal mi? Bir de bebek bir gun cok hareketli iken ertesi gun daha az hareketli. Henuz yine bir duzen yok normal mi?
Kizlar ben 26.haftama girdim. Sirtimda filan simdiden agri basladi bu normal mi? Bir de bebek bir gun cok hareketli iken ertesi gun daha az hareketli. Henuz yine bir duzen yok normal mi?
Hepimizin öyle canim. Ağrılar bende bayadır var. Ve hareket konusu da birebir dediğin gibi. Bazi günler hic durmuyo, bazı günler cok az hissediyorum akşam saatlerinde
Hiç alttan muayene etmediler mi? Ya o açıklığa bakma olayi beni de ürkütüyor. Arkadaşımı 3 gün rezil etmişlerdi. Sırf bu yüzden bile sezaryen secebilirim
Canım biz aşılamayı atlatmış insanlarız onun üstesinden de geliriz. Benim 2 aşılamam zorlu geçmişti içimi yıkama rahmi çekme darlık falan ama ordan kalkınca hiç bişey kalmamıştı. Geçecek bunlar da bunalrı da unutcaz
Canim ilk baktiginda biraz açıoyor gibi oluyor . Ama zaten saniyelik durumlar bunlar .olup bitiyor hmn çok da korkulacak bişey değil. Normal doğumda da evet sürekli bakılıyor ama şöyle bi durum var . Açıklık olmaya başlayınca hicbisey hissetmiyosun .hele 8_10 cm açıklıkta iki elini soksa anlamazsin
Canım bilmiyorum doktordan mı kaynaklı ama benim doktor 5snyede falan bakmıştır heralde çatıya. Ne ara oldu bitti anlamadım bile. Doğumda açıklığa da öyle. Hiç kurcalama gibi bişey hatırlamıyorum. Anlık bakılıyor hemen. Hiç korkutma kendini
Kizlar Aralik annelerine bakayim dedim. 40.haftasina girenler var . Artik doktor dogumu baslatsa filan diyorlar birisinin doktoru ahududu yapragi cayini demis, 40.haftada baska birisi ne gerek var ugrasmaya yaprakla filan . Insan ne sabirsizlaniyor zaman yaklastikca. Bizde o zamanlara gelecegiz , gercekten sonlara kalmak da zor. Kasim anneleri bebeklerden agliyor. Birisi ölmek istiyorum filan yazmis insallah saglicakla zamaninda gelir bizim bebisler ve uslu sakin bebis olurlar
Benimki erkek ama , simdi her gelen son zamanlara kadar erkek dediler kiz dogdu hikayesi anlatiyor. Zaten 2 kere bakti ultrasyon ile , yanilma payi var midir acaba diyrm