2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün gördüm onları alcaktım da vazgeçtim zaten sitelerinde netten ulaşabiliyorum diye

Ya witcherin yeni sezonu geldi bi bölüm izledim gaza geldim indirdim oyununu oynucam dlcleri oynamamıştm
Ya ben oyununu oynayamadım baydı beni
2.sezona başlamadık daha. Valhallaya sardım ben de onu oynuyorum
PS de mi oynuyorsun pcde mi?

Ya ben oyununu oynayamadım baydı beni
2.sezona başlamadık daha. Valhallaya sardım ben de onu oynuyorum
PS de mi oynuyorsun pcde mi?
Pcden oynuyorum. Ayy valhalanın içinden geçtim ben psyi sattım oyunlar çok pahallı xbox alıcam enazından gamepass var. Nintendo da zelda oynuyorum pcde oturamazsam ha bide animal crossing

Pcden oynuyorum. Ayy valhalanın içinden geçtim ben psyi sattım oyunlar çok pahallı xbox alıcam enazından gamepass var. Nintendo da zelda oynuyorum pcde oturamazsam ha bide animal crossing
Gamepassde de çok ahim sahim oyun yokmuş ya. Ben kiraliyorum oyunları. Bir eleman var donanımda. Aylık 100lira veriyorum.50lira da bonus veriyor. Mesela şu an 150lira kredim var. 60liraya 1ay valhalla kiraladım. Codu kiralicam bir ara.

Gow u falan alırım ama on siparisle

Yıllarca öyle oynadım rdr2 yi almıştım spidermanle ben de onları kiralatıyordum bu kardeşlik muhabbetinden sonra içindeki oyunlarla sattım. Pcdeki gamepass de yeni çıkan oyunlara kadar herşey var ya ultimate gamepasse genelde hepsi dahil oluyor o da en son 50 tl filandı. Codu hevesin bitene kadar kiralarsın oyun asla bitmiyor.

Gow un ön siparişi açıldımı ki? Seneye eylül gibi çıkar herhalde. Çok pahallı yaaa ps5de güzel oynanır ama

Sodanin magnezyumlu olduğunu yeni farkediyorum

Eklentiler

• IMG_20211223_133016.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 46
Sodanin magnezyumlu olduğunu yeni farkediyorum
Sodada Beypazarı için sadece. Bunların değerleri çok yüksek.
Ah ah 5 alacak param yok yok acilmadi daha. Codu zaten hikaye modunu oynuyorum sadece online da beceriksizim ben

Güya bir şey almıcaktım daha buhar makinasını alıcam da 600 tl olmuş kız Z zahrada düşer mi dersin?

Umut_bebek kuzu senin sağma makinen geldi mi?
EveT canım benim dün geldim makina.ilk izlenim gayet güzel kaliteli duruyor sağım yapınca bakacağız artık

Ayy süper masallah rutin nst’ler mi başladı, yoksa agrı sancın vs bir şey var diye mi nst istedi?
Günlerimiz aynı gibi seninle, yarın benim de kontrolum var, nst girecek miyim cok merak ediyorum
Rutin nst ydi canım.Agrilar artık başladı zaten.29+larda başlatıyor nst yi dr.lar genelde.

Sodada Beypazarı için sadece. Bunların değerleri çok yüksek.

Ah ah 5 alacak param yok yok acilmadi daha. Codu zaten hikaye modunu oynuyorum sadece online da beceriksizim ben
Zaten paran olsada bu ara alınmayacak fiyatlara çıktı hepsi yolacak keriz arıyolar xboxda öyle el yakıyor.

Aynen ben de denemedim gerçi de çalıştırıp bakayım en azından çalışıyor mu sağlıkla kullanalım canım
Bende çalıştırmadan şöyle ni cikardim gozattim aslında bı denemek gerek iade süresini geçirmeden.zahrada eşinde deneyecekti denemedi daha zaar

Bende çalıştırmadan şöyle ni cikardim gozattim aslında bı denemek gerek iade süresini geçirmeden.zahrada eşinde deneyecekti denemedi daha zaar
Vermiyo memesini ne kıymetliymiş göğüs ucu çıkarıcıyı deniyim o zaman dedim kaçacak evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…