2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaa ne guzel , sen ne var ne yok kopardim sebetime deyince kv ne dedi

Kitleyebilen iyice kitlesin benim kv durumu iyi olmadıgı için birşey almıyor eşim zorla yorganı sen alırsın dedi yorgan setini alıcak kendi ailemden bile beklentim yokki onlar ellerini üzerimden hiç çekmedikleri halde babam oda takımını alıcam dedi alana kadar inanmıyorum dedim alırsa mutlu olurum almazsada üzülmem en azından, sıfır beklenti sonsuz mutluluk

Kızlar ben 1 tane dr browns genis agiz yeni dogan antikolik biberonu aldim nolur nolmaz diye. Ama emzik konusuna karar veremiyorum. Nerden araştırmak lazım hepsinw bakip tek tek incelemek mi gerekiyor ??

Ayy süper masallah rutin nst’ler mi başladı, yoksa agrı sancın vs bir şey var diye mi nst istedi?
Günlerimiz aynı gibi seninle, yarın benim de kontrolum var, nst girecek miyim cok merak ediyorum

Kızlar ben 1 tane dr browns genis agiz yeni dogan antikolik biberonu aldim nolur nolmaz diye. Ama emzik konusuna karar veremiyorum. Nerden araştırmak lazım hepsinw bakip tek tek incelemek mi gerekiyor ??
Emzik bebekten bebeğe cok değişebiliyor diyorlar, deneme yanılmaymış biraz. Sanırım burda da bir çok kişi, ben de, philips avent aldık öneriler fazla ve yorumları iyi diye Kimisi daha uygun fiyatlı alternatiflerden başlayıp, bebek emmezse seçerse diye pahalıları ikinci secenek olarak bırakıyor. Komple bilinmezlik ve şans sanırım bu emzik ve biberon konusu.

Güya bir şey almıcaktım daha buhar makinasını alıcam da 600 tl olmuş kız Z zahrada düşer mi dersin?

Umut_bebek kuzu senin sağma makinen geldi mi?

Eklentiler

• C2110340-DF38-4C71-BDDD-E35AD125145B.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 9B2FCC26-A4C0-4843-AD0A-81223796D1D8.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 83
  • A692C084-E2BB-42D8-A49B-EADA8800417A.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 81
  • D5435E6D-81EA-4D0E-85DA-E80FAE856179.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 763F01F0-2457-4C5D-B9CB-BEF6012A4879.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 2F6989F6-00FE-433E-AC00-1CBBFA5F7289.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 79
Güya bir şey almıcaktım daha buhar makinasını alıcam da 600 tl olmuş kız Z zahrada düşer mi dersin?

Umut_bebek kuzu senin sağma makinen geldi mi?
Hepsi birbirinden güzel
Kar küresi ve dönence link istiyoruuum

Bu dönenceleri merak ediyordum, duvarı delip kurmuyorsun sanırım, beşiğe sabitleniyor sanırım değil mi?

Kızlar bende bornoz seti alanlardan yardım istiyorum hangisine baktiysam ya tüyleri dökülüyormuş yada sertmiş
Ben ozdilekten kundak aldım, herkes bornoz 3 4 yaşından önce kullanılmaz dedi. Zorluyormus baya.

AYy benimki beleş
Zaten 500lira veriyorum ona da para vermeyim
Ay şimdi dicem ben girmek istemiyorum kesin girerim ondan yorum yapmıyorum ama doktordan doktora değişiyor o değil her nst ayrı ücretliymiş

Hepsi birbirinden güzel
Kar küresi ve dönence link istiyoruuum

Bu dönenceleri merak ediyordum, duvarı delip kurmuyorsun sanırım, beşiğe sabitleniyor sanırım değil mi?
Evet canım beşiğe takılanlardan annem bi tane vermişti ama büyükçe bişey yatağa uymadı ben de bunu aldım. Dönence toyzshoptan, kar küresi de kırmızı kedi kitapevinden. İstinyeden aldım hepsini Kar küresi pilli hem müzik çalıyor hem ışıklı bayıldım ben de odasına dekoratif olur ilerde de oynar dedim.

Donenceyi ne kadar aldın?

Hatta 269du dedim daha iner kaziklandim ama deermanin daha uygunlusu da var ona da bakabilirsin.
Ya baktım onlara da f600ün hem boyutu hem de özellikleri daha iyi bakarım inerse alırım inmezse de yılbaşından önce mutlaka yükselir bu fiyattan alırım artık napim. Diğer markalara baktım bunun kadar iyi değil uyduruk uyduruk şeyler

Aynen bu 5lt 1 haftaya yakın gidiyor içindeki su. Portakal kabuğu falan atınca da koku değişiyormuş, akşam deneyim bakiim
Ben de bu kitabı istiyordum indirime girmiş aldım illaki lazım olacak.
Ben kolay doğum almıştım, Banu ile kaanin kitabı var.
Emzirme sanatını aldım, bir de baya roman aldım. Witcher serisini falan.

Bugün gördüm onları alcaktım da vazgeçtim zaten sitelerinde netten ulaşabiliyorum diye

Ya witcherin yeni sezonu geldi bi bölüm izledim gaza geldim indirdim oyununu oynucam dlcleri oynamamıştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…