Kitleyebilen iyice kitlesin benim kv durumu iyi olmadıgı için birşey almıyor eşim zorla yorganı sen alırsın dedi yorgan setini alıcak kendi ailemden bile beklentim yokki onlar ellerini üzerimden hiç çekmedikleri halde babam oda takımını alıcam dedi alana kadar inanmıyorum dedim alırsa mutlu olurum almazsada üzülmem en azından, sıfır beklenti sonsuz mutluluk
Kızlar ben 1 tane dr browns genis agiz yeni dogan antikolik biberonu aldim nolur nolmaz diye. Ama emzik konusuna karar veremiyorum. Nerden araştırmak lazım hepsinw bakip tek tek incelemek mi gerekiyor ??
Kızlar geldimm.Bizimki 1450gr olmuş.Boy söylemedi dr.Yerinde durmuyorki sıpa.Bugun nst ye de girdik.Ve makat geliş demişti dönmüş zipirnazim.Dogum normal görünüyor.Abimiz de gördü kardeşini.Ya çok şükür herşey yolunda şimdilik.
Ayy süper masallah rutin nst’ler mi başladı, yoksa agrı sancın vs bir şey var diye mi nst istedi?
Günlerimiz aynı gibi seninle, yarın benim de kontrolum var, nst girecek miyim cok merak ediyorum
Kızlar ben 1 tane dr browns genis agiz yeni dogan antikolik biberonu aldim nolur nolmaz diye. Ama emzik konusuna karar veremiyorum. Nerden araştırmak lazım hepsinw bakip tek tek incelemek mi gerekiyor ??
Emzik bebekten bebeğe cok değişebiliyor diyorlar, deneme yanılmaymış biraz. Sanırım burda da bir çok kişi, ben de, philips avent aldık öneriler fazla ve yorumları iyi diye Kimisi daha uygun fiyatlı alternatiflerden başlayıp, bebek emmezse seçerse diye pahalıları ikinci secenek olarak bırakıyor. Komple bilinmezlik ve şans sanırım bu emzik ve biberon konusu.
Evet canım beşiğe takılanlardan annem bi tane vermişti ama büyükçe bişey yatağa uymadı ben de bunu aldım. Dönence toyzshoptan, kar küresi de kırmızı kedi kitapevinden. İstinyeden aldım hepsini Kar küresi pilli hem müzik çalıyor hem ışıklı bayıldım ben de odasına dekoratif olur ilerde de oynar dedim.
Evet canım beşiğe takılanlardan annem bi tane vermişti ama büyükçe bişey yatağa uymadı ben de bunu aldım. Dönence toyzshoptan, kar küresi de kırmızı kedi kitapevinden. İstinyeden aldım hepsini Kar küresi pilli hem müzik çalıyor hem ışıklı bayıldım ben de odasına dekoratif olur ilerde de oynar dedim.
Ya baktım onlara da f600ün hem boyutu hem de özellikleri daha iyi bakarım inerse alırım inmezse de yılbaşından önce mutlaka yükselir bu fiyattan alırım artık napim. Diğer markalara baktım bunun kadar iyi değil uyduruk uyduruk şeyler
Ya baktım onlara da f600ün hem boyutu hem de özellikleri daha iyi bakarım inerse alırım inmezse de yılbaşından önce mutlaka yükselir bu fiyattan alırım artık napim. Diğer markalara baktım bunun kadar iyi değil uyduruk uyduruk şeyler