Zzahrada
ayy simdi düştü jeton. 9 ocak hafta dönüşü ama pazara geliyor.
7 ocak cuma günü son iş günü oluyor. Herhalde 10 ocak pazartesi çalışamaz raporunu kuruma sunmak yeterli olacaktır
ahahahah yaa kıyamam ben sana ağlama niye ağlayıp canını sıkıyorsun al kilo ne olucak doğumdan sonra veririz hiç bişe olmaz :) ahahah ama kız çocukları babaya daha düşkün olmuyor mu genelde yaa
Doktorum 1 kilo alma hakkın var demişti çok şükür aç gittiğim için kilom tam çıktı bana kalsa hiç sorun değil ama doktordan çekiniyorum evet daha düşkün oluyorlar ama ben kızımı bana bağımlı yapma konusunda plan yapıyorum
Seninle son adet tarihlerimiz aynıymış, 30 mayıs sen benden daha iyi hesaplamışsındır. Ben 9 ocak diye hesaplamıştım 32.haftamızı, 7 ocak mıymış
Yarın benim de kontrolum var, iyice bi netleştirelim bari
cuma günü son diye 7si dedim ctesi mesain var mı seniin yoksa 9u gidip rapor alcazz o da pazara geliyoo ptesi gideriz tin tin ama benim geç döllenmeden düzenlerse son adeti 6 haziran diye 1 hafta atar rezalet
Kızlar geldimm.Bizimki 1450gr olmuş.Boy söylemedi dr.Yerinde durmuyorki sıpa.Bugun nst ye de girdik.Ve makat geliş demişti dönmüş zipirnazim.Dogum normal görünüyor.Abimiz de gördü kardeşini.Ya çok şükür herşey yolunda şimdilik.
Doktorum 1 kilo alma hakkın var demişti çok şükür aç gittiğim için kilom tam çıktı bana kalsa hiç sorun değil ama doktordan çekiniyorum evet daha düşkün oluyorlar ama ben kızımı bana bağımlı yapma konusunda plan yapıyorum
Cok takilma usuttun sen bence iyice sarıl battaniyeye yat ama sicak.su ic 1 bardak gecen ben de senin gibiydim sicak bir şu ictim büyük kupada yattım biraz hafifledi
Nst 34, çatı 36 benim muhtemelen çatıya 1 kere bakar sezayen veya normal der. Ama nst 2 haftada 1 sanırım. Hoş 35 den sonra her hafta çağıracak. Ben son 3 muayeneyi kv ye kitleyim burda olacak nasilsa 1.500lira vermeyim şimdi
Biraz araştırdım da dr insiyatifinde sanırım biraz, kimisi son haftalara gelene kadar bi kez falan çekiyormuş sadece doğuma gidince bile çekenler varmış. Bakalım şikayet durumumuza göre fln belirlenecek heralde zorunlu tutmazsa ve şikayetim olmazsa sürekli gireceğimi sanmıyorum ben de