2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada ayy simdi düştü jeton. 9 ocak hafta dönüşü ama pazara geliyor.
7 ocak cuma günü son iş günü oluyor. Herhalde 10 ocak pazartesi çalışamaz raporunu kuruma sunmak yeterli olacaktır

ahahahah yaa kıyamam ben sana ağlama niye ağlayıp canını sıkıyorsun al kilo ne olucak doğumdan sonra veririz hiç bişe olmaz :) ahahah ama kız çocukları babaya daha düşkün olmuyor mu genelde yaa
Doktorum 1 kilo alma hakkın var demişti çok şükür aç gittiğim için kilom tam çıktı bana kalsa hiç sorun değil ama doktordan çekiniyorum evet daha düşkün oluyorlar ama ben kızımı bana bağımlı yapma konusunda plan yapıyorum

cuma günü son diye 7si dedim ctesi mesain var mı seniin yoksa 9u gidip rapor alcazz o da pazara geliyoo ptesi gideriz tin tin ama benim geç döllenmeden düzenlerse son adeti 6 haziran diye 1 hafta atar rezalet

Kızlar bende bornoz seti alanlardan yardım istiyorum hangisine baktiysam ya tüyleri dökülüyormuş yada sertmiş
Ben bornoz seti almadım, kundak havlu aldım. Bornozu sanırım 1 yaşından sonra falan alırım diye düşündüm ama

Chakra’nın ki iyi dediler, link atabilirim umarım :

https://ty.gl/arz3v0on2v

yaaa aynı planları bende yapıyorum ama işte kendimden biliyorum annem heşeyimdir dünyaları önüme serer 9 ay karnında taşıdı vs ama babam bi başkadır

Sekerleri şeyleri patates pirinc de dahil 10gundur hiç yemiyorum canım bu değişik bişey ya bugünde aksilik aksilik yani hayırlısı olsun
Cok takilma usuttun sen bence iyice sarıl battaniyeye yat ama sicak.su ic 1 bardak gecen ben de senin gibiydim sicak bir şu ictim büyük kupada yattım biraz hafifledi

Katiliyorum kv orda olcaksa ona kitle bende gecen hafta hastane cikisina koycak bisiler aldim yanimda kv vardi odetecegini bilmiyodum aldim kasaya geldigimizde ben alcaktim zaten ozaman bunlari ben alayim dedi, bende bileydim senon odeyecegini ne var yok dahada koyardim sepetime dedim

Ay şimdi dicem ben girmek istemiyorum kesin girerim ondan yorum yapmıyorum ama doktordan doktora değişiyor o değil her nst ayrı ücretliymiş
Biraz araştırdım da dr insiyatifinde sanırım biraz, kimisi son haftalara gelene kadar bi kez falan çekiyormuş sadece doğuma gidince bile çekenler varmış. Bakalım şikayet durumumuza göre fln belirlenecek heralde zorunlu tutmazsa ve şikayetim olmazsa sürekli gireceğimi sanmıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…