Herkese meraba kızlar. Uzun zamandır aranızda yoktum ancak dönenildim. 30.haftama girmek üzereyim çok şükür. Yaklaşık 10 gündür koronalıyım ve aşılı olduğum için bu süreci ilk 2 günü saymazsak rahat atlatıyorum diyebilirim. Lütfen ve lütfen aşı olmayan varsa doğuma kadar en az 2 doz olsun. Eşim ve kardeşim biontechli olmalarına rağmen ağır geçirdiler. Bu benim 2. Koronam ve ilki çok ağır geçmişti. İyiki doktorumu dinleyip aşı yaptırmışım. Bu arada korona olmadan önce doğum tarihim netleşti. Kısmetse 38.haftada sezaryen olucam 20 şubatta
Çok teşekkür ederim. 20 şubat öncesi doğarsa kova olucak. İnşallah 20 şubattan önce doğmaz ama tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
Çok teşekkür ederim. 20 şubat öncesi doğarsa kova olucak. İnşallah 20 şubattan önce doğmaz ama tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
Bugun lcw den emzirme atleti aldım siyah.Kapli olanlardan.M beden aldim harika oldu.Beyaz ve pudra da netten sipariş etcem.Ama cidden bayıldım.Hic sutyenle uğraşmam en azından.
2takim da onu düğmeli pijama aldım.Burda bi mağazadan.