Benimkide kıpır kıpır sürekli yan yatıyorum sırtüstü zor oluyor artık. Yan yatıncada yerimi daralıyor ne oluyorsa çok sert vuruyo o kısmıma uykumdan refleks ayyy diye bağırıp uyanıyorum
Dün aksam bende ayni sekilde bagirdim ama bayagi sert hareket ediyor artik. Diger msj a ekleme yaptim ama gec kaldim neden 28+1 senin ? 03.03 gozukuyor dogum tarihi
Benimkide kıpır kıpır sürekli yan yatıyorum sırtüstü zor oluyor artık. Yan yatıncada yerimi daralıyor ne oluyorsa çok sert vuruyo o kısmıma uykumdan refleks ayyy diye bağırıp uyanıyorum
Ben de ilk duydum. Ama doktorlar farklı oluyor hepsi aynı düşüncede değiller.
Ben magnezyumsuz hamilelik düşünemiyorum.
Almadığım günler sancı ağrı kabızlık tuhaf şeyler oluyor bana
Ben bu hafta başı basladim yikamaya... Kiyafetlerin etiketlerini kesmek yikamaya hazırlamak bile yordu beni...önce beyazlari yikadim sonra renklileri. Siveno aldim deterjan olarak hic kokusu yok. Kiyafet kokusunun anne kokusunu bastirmamasi gerekiyormuş. Kendi kullanacagimiz carsaflar camasirlarda ayni sekilde bebek deterjani ile yikamak gerekiyormuş. Kendi nevresimlerimide yikayacagim hazir olsun kenarda.. Hala beşik almadik bir ton eksiğim var. Haftasonu da askilari organizerleri yikayip dolabi yerlestiririm yavaştan. Hem yorucu hem keyifli bi o kadar duygusal o camasir telinde minik kiyafetleri asılı görmek Bi sekilde hallolacak inşallah..
Ben de ilk duydum. Ama doktorlar farklı oluyor hepsi aynı düşüncede değiller.
Ben magnezyumsuz hamilelik düşünemiyorum.
Almadığım günler sancı ağrı kabızlık tuhaf şeyler oluyor bana
Evet doktorlarin farkli dusuncede olmasi bazi konularda şasirtiyor beni bende magnezyum olmasaydi calisabilecegimi dusunmuyorum . Bu tempoya dayanamazdim sanirim. Geceleri sirt agrisindan uyuyamiyordum. Simdi o agri gecti bir cok faydasini gordum. Ama son zamanlarda zararliysa birakirim tabi . Zahrada yarin bir sorsun bakalim ne diyecek doktoru . Benim randevuma daha cok var
Kızlaar nasılsınız nasıl gidiyor
An itibari ile 28+1 oldum. Kıyafet konusunda ne düşünüyorsunuz sizce yıkanma zamanı geldimi yoksa erken mi ? Sizler ne yaptınız
Dolabımda haftaiçi gelicek inşallah
Kizlarrr ben covid olmusum o yuzden kötüymüşüm hamileyke geciren var mı nasil anlattınız biraz korkuyorum sanki tek olsam neyse de 2 aşim var cok şükür
Kizlarrr ben covid olmusum o yuzden kötüymüşüm hamileyke geciren var mı nasil anlattınız biraz korkuyorum sanki tek olsam neyse de 2 aşim var cok şükür
Canim ya ben senin aldigin deterjan ve yumusaticiyi bulamiyrm. Hatta ararken aklima geldi daha once aliyordum sonra daha bulamadim . Sen internetteni siparis verdin ?
Ben bu hafta başı basladim yikamaya... Kiyafetlerin etiketlerini kesmek yikamaya hazırlamak bile yordu beni...önce beyazlari yikadim sonra renklileri. Siveno aldim deterjan olarak hic kokusu yok. Kiyafet kokusunun anne kokusunu bastirmamasi gerekiyormuş. Kendi kullanacagimiz carsaflar camasirlarda ayni sekilde bebek deterjani ile yikamak gerekiyormuş. Kendi nevresimlerimide yikayacagim hazir olsun kenarda.. Hala beşik almadik bir ton eksiğim var. Haftasonu da askilari organizerleri yikayip dolabi yerlestiririm yavaştan. Hem yorucu hem keyifli bi o kadar duygusal o camasir telinde minik kiyafetleri asılı görmek Bi sekilde hallolacak inşallah..
Yaa çok güzel kolayy gelsiin bende hastaneye götürüceklerimi falan hep bebeğin deterjanıyla yıkamayı düşünüyordum sonuçta hep kafasını falaan yaslıcaktı, nevresimi de öyle yapayım bari benimde en heycanlandığım şey minnak koyafetlerin askıda olması eksiklerim halolur halolmmaz başlıyacağımm
Yaa çok güzel kolayy gelsiin bende hastaneye götürüceklerimi falan hep bebeğin deterjanıyla yıkamayı düşünüyordum sonuçta hep kafasını falaan yaslıcaktı, nevresimi de öyle yapayım bari benimde en heycanlandığım şey minnak koyafetlerin askıda olması eksiklerim halolur halolmmaz başlıyacağımm
Yaa canım beniim çok geçmiş olsun ben aşısızken olmuştum covid bol bol c vitamini aldım o sıra bulantılarım yoğun oluyodu hapları içip içip kusuyorum ama yine de ağır geçmemişti bebikler koruyor heralde analarınıı sende de takviye yoksa bile portakal mandalinaaa bol suu hemenfik atlatırsınız inşallahh hee binre doktorum oksapar vermişti 2 kutu iğne olmuştum
Kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum ben haftalardır felaket kaşınıyorum parçalıyorum her yerimi kanatıp duruyorum o derece benim gibi kaşıntı sorunu olan var mı karaciğerle mi alakalı acaba ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Bak yemin ediyorum aynı durumdayız. Azıcık eğilsem falan sanki derim ortadan ikiye yırtılacak gibi öyle kuru hissediyorum. Canım acıyor bildiğin. Kaşımak da istemiyorum daha kötü oluyor. Günde 3-4 kere yağlanıyorum cık yine aynı. Su da içiyorum sürmediğim şey de kalmadı. Varsa çözümü olan dinliyorum