2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlaaaar benim de kontrolum iyi geçti çok şükür 29+6 - 1500 kilo. Herşeyi yolunda, ölçümler haftasıyla uyumlu. Suyum falan hersey normal cıktı çok şükür.
Magnezyumu sordum, güldü ve ne alakası var dedi. Magnezyuma devam
NST’e ne zaman başlıcaz dedim, agrın sancın kasılman olsa şimdi bile isterdim ama sıkıntın yok, gerek yok. 2 hafta sonra geldiginde yine konusuruz dedi.

3.doz hatırlatma aşının vakti gelince kesin ol dedi. Doğumu falan bekleme, doğumdan sonraya bırakma. Aşın açılınca hemen olmanı öneriyorum dedi.

Kızımız yine fix, asla foto vermedi

Oyy masallah yaa yine foto veriyor uraz bey

ayyy yeminle normal düşünsem mi diyodum ama eşek sıpam annesini üzmeyecek popo aşağı takılıp ikileme düşürmedne sezoya girecek gibi doktor yavaştan dönmesini beklerdim dedi ama değişir tabi daha var da dedi

plan program seviyorum yavru ya tam belli olsun günüm saatimm zaten hastane uzak ozinin görevi çıkıyo nöbeti çıkıyo belli olursa her şeyi tam ayarlarız diye de sezoya daha yatkınım

Masallah bebislerin kilolari hemen hemen ayni magnezyum icin de bir doktor neden oyle birsey soyler merak ettim dogrusu devam edelim kafamiz karismasin tesekkur ederim

Valla içim rahatladı kaba idrar koymak yine kolay
Kızlar açlık 95 tokluk 107 2. Saat 98 çıktı 75 lik yüklendi nasıl sizce ?
Tokluk 105
Açlık 86 çıkmış geçen hafta benimde gece 11 de çubuk kreker yiyordum duramam ya illa yicem
İçim rahatladı çiş olarak almasına ay çubuk sokucak diyordum dansite 1015ph 6.0 bol lökosit bol epitel diyor çok mu kötü

yok yavrum eğer kültürde bakteri üremesi falan yoksa monural veriyor sallıyorlar çok normal gebelikte sürekli oluyor enfeksiyonn benim ilk defa azaldı haftaya gideyim yine çıkar kesin

Ocak annelerinde 34.haftada bebek makat gelis diye sezaryen olacak diyen doktor olmus. Anne aslinda normal istiyormus. Galiba ocak annelerindr bir tuhaflik var benim 3.kizim 39+4 de döndü . Birde 38.haftada doktoru izne ayrilcak diye suni sanci isteyen birisini okudum son zamanlarda sıkıliyor anneler galiba

Prki geçen ay baktirdigindada varmiydi kasintin?
Böyle yoktu valla ne yalan söyliyim sadece karnımda ve sırt taraflarında hafif vardı önemsemiyodum sağlık ocağında vermiştim olmadı bir kaç gün içinde yeniden vereyim sağlık ocağında ben için rahat etsin

Kizlar sizler doğum için pijama aldınız mı ben lahusa seti yerine 2 tane onu düğmeli hamile pijama takiminalayim diyorummsiz ne düşünüyorsunuz

O burnun minikligi nedir

Gebelik kolestazi olabilir can yada uyuz çöl salgin bu dönem onlara baktir istersen

Himmm o zaman versen iyi olur demekki bir değişim oldu vucudunda.ver birşey çıkmaz inşallah cikarsamda erkenden önlem alırsın için rahat eder.

Kizlar sizler doğum için pijama aldınız mı ben lahusa seti yerine 2 tane onu düğmeli hamile pijama takiminalayim diyorummsiz ne düşünüyorsunuz
Ben bi dugmeli pijama takım aldim, bi düğmeli takim da hamilelik oncesi almama ragmen asiri esnek çıkan hala giydigim var onu da koyarim diyorum. Bir tane de gecelik alicam

Ben bi dugmeli pijama takım aldim, bi düğmeli takim da hamilelik oncesi almama ragmen asiri esnek çıkan hala giydigim var onu da koyarim diyorum. Bir tane de gecelik alicam
Gecelik elbise şart mi acaba hani almasak olmaz mı ben tesetturluyum hep bulduklarım kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…