Oyy masallah yaaBiz çıktııık garibimün plasenta önüne geliyomuş ondan güzel poz verememiş öyle dedi doktor
son adeti güncelletmedimm 10 ocak rapor almaya gidiyoruuum
30 mayısa göre 29+6
6 haziran olması gerekene göre 28+6 olması lazım
Bizimki de ölçümlere göre 29 +3 çıktı tam arada
39 cm 1404 gram şişkom
Magnezyumu sordum hayatımda daha saçma şey duymadım dedi sjdkwlsşeşs_Ravzaa_ rahat rahat iç dedi
Ağrılarımı sordum kasıklarda ve şiddeti artan olmadığı sürece normal dedi
Popiş aşağıda dönmemiş henüz sezo için de en geç 4 mart alırız dedi
Tahlilleri de 10 ocak geldiğinde yaparız dedi de zorla çiş verdim enfeksiyon vardı diye
ayyy yeminle normal düşünsem mi diyodum ama eşek sıpam annesini üzmeyecek popo aşağı takılıp ikileme düşürmedne sezoya girecek gibi doktor yavaştan dönmesini beklerdim dediOyyy yicem o sıfatınımaşallah uraz paşaya kilosu boyu çok güzel
Kuzu hiç elleşme al raporunu otur evinde mis gibio zamana kadar bile eziyet gidip gelmek.
Ya ne güzel tam tarih alıyosunuz sezaryen diyeBen normal düşünüyorum diye herşey belirsiz geçen normal doğum videolarına bakayım dedim de bakmaz olaydım. Allah affetsin bi daha oramın suratına bakamam herhalde Bi tereddütte kaldım acaba sezaryen mi olsam diye
Rossmana baktim , dm e baktim. Diger marketler aklima gelmedi . Internette var ama dm ve rossmann in app inden siparis verecegim bugun. Gelsin de yikayayim . Bu tatilde yapayim da daha ugrasamamYok canım Rossmanndan aldım ama Real,dm ve müller gibi yerlerde bulabilirsin
Masallah bebislerin kilolari hemen hemen ayniBiz çıktııık garibimün plasenta önüne geliyomuş ondan güzel poz verememiş öyle dedi doktor
30 mayısa göre 29+6
39 cm 1404 gram şişkom
Magnezyumu sordum hayatımda daha saçma şey duymadım dedi sjdkwlsşeşs_Ravzaa_ rahat rahat iç dedi
Tahlilleri de 10 ocak geldiğinde yaparız dedi de zorla çiş verdim enfeksiyon vardı diye
Bebek kapı süsü ve takı yastığı toplu ayıcıklı pleksi isimli Fiyatları ve Özellikleri
Ben burdan yaptirdim. İndirim vardi 292 liraya geldi. Biraz pahali ama cok begendim dandik biseyde istemedim. 2 gunde elime ulasti cokta hizli ve ilgililerdi.
Valla içim rahatladı kaba idrar koymak yine kolayÇok alsan ses etmezdi bence canım baktı az ödeyim dedi
Benim eşim yılbaşından sonra izin aldı 1 hafta evde o ara yapıcaz evde ayarlanması gerekenler var daha onunda olması lazım o onları yaparken bende bavulu kıyafetleri vs hazırlayıp koyucam arabaya hazır olsun arabada dursun o an geldiğinde bavul indir derdimiz olmasın
Ağrılar bende de başladı sanırım iyice ağırlaşıyolar artık. Bu ara covid mi grip mi çok belli olmuyormuş sen dikkat et gene geçmiş olsun eşine
Geçmiş olsun canım 2 aşın varmış rahat geçirirsin Allah ın izniyle ❤
Kültürde normal idrardan yapıyolar canım ben dün verdim 2 kap verdiler biri normal idrara biri kültür için diye
Tokluk 105Kızlar açlık 95 tokluk 107 2. Saat 98 çıktı 75 lik yüklendi nasıl sizce ?
İçim rahatladı çiş olarak almasına
yok yavrum eğer kültürde bakteri üremesi falan yoksa monural veriyor sallıyorlar çok normal gebelikte sürekli oluyor enfeksiyonn benim ilk defa azaldı haftaya gideyim yine çıkar kesinValla içim rahatladı kaba idrar koymak yine kolay
Tokluk 105
Açlık 86 çıkmış geçen hafta benimde gece 11 de çubuk kreker yiyordum duramam ya illa yicem
İçim rahatladı çiş olarak almasınaay çubuk sokucak diyordum dansite 1015ph 6.0 bol lökosit bol epitel diyor çok mu kötü
Ocak annelerinde 34.haftada bebek makat gelis diye sezaryen olacak diyen doktor olmus. Anne aslinda normal istiyormus. Galiba ocak annelerindr bir tuhaflik varayyy yeminle normal düşünsem mi diyodum ama eşek sıpam annesini üzmeyecek popo aşağı takılıp ikileme düşürmedne sezoya girecek gibi doktor yavaştan dönmesini beklerdim dediama değişir tabi daha var da dedi
plan program seviyorum yavru ya tam belli olsun günüm saatimm zaten hastane uzak ozinin görevi çıkıyo nöbeti çıkıyo belli olursa her şeyi tam ayarlarız diye de sezoya daha yatkınım
Karaviğer enzimlerime geçen ay bakılmıştı bişey yoktu tekrar mı yaptırayımKaraciger testlerini yaptır gebelik kolestazi oluyormuş kontrol ettir
Prki geçen ay baktirdigindada varmiydi kasintin?Karaviğer enzimlerime geçen ay bakılmıştı bişey yoktu tekrar mı yaptırayım
Böyle yoktu valla ne yalan söyliyimPrki geçen ay baktirdigindada varmiydi kasintin?
O burnun minikligi nedirBiz çıktııık garibimün plasenta önüne geliyomuş ondan güzel poz verememiş öyle dedi doktor
30 mayısa göre 29+6
39 cm 1404 gram şişkom
Canim okyanus suyu kullandım yada tuzlu su müthiş etkili buhar makinesinden daha iyiKızlar buhar makinesi önerisi istiyorum? Burun tıkanıklığı mahvediyor beni
Gebelik kolestazi olabilir can yada uyuz çöl salgin bu dönem onlara baktir istersenBöyle yoktu valla ne yalan söyliyimsadece karnımda ve sırt taraflarında hafif vardı önemsemiyodum sağlık ocağında vermiştim olmadı bir kaç gün içinde yeniden vereyim sağlık ocağında ben için rahat etsin
Himmm o zaman versen iyi olur demekki bir değişim oldu vucudunda.ver birşey çıkmaz inşallah cikarsamda erkenden önlem alırsın için rahat eder.Böyle yoktu valla ne yalan söyliyimsadece karnımda ve sırt taraflarında hafif vardı önemsemiyodum sağlık ocağında vermiştim olmadı bir kaç gün içinde yeniden vereyim sağlık ocağında ben için rahat etsin
Ben bi dugmeli pijama takım aldim, bi düğmeli takim da hamilelik oncesi almama ragmen asiri esnek çıkan hala giydigim var onu da koyarim diyorum. Bir tane de gecelik alicamKizlar sizler doğum için pijama aldınız mı ben lahusa seti yerine 2 tane onu düğmeli hamile pijama takiminalayim diyorummsiz ne düşünüyorsunuz
Gecelik elbise şart mi acaba hani almasak olmaz mı ben tesetturluyum hep bulduklarım kısaBen bi dugmeli pijama takım aldim, bi düğmeli takim da hamilelik oncesi almama ragmen asiri esnek çıkan hala giydigim var onu da koyarim diyorum. Bir tane de gecelik alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?