2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oksapari ben zaten onceki 4 dusugumden dolayı 34 35 haftaya kadar kullaniyorum ay zaten portakal mandalinq ağacı cikacak icimde normaldrde cok yerim ya ben onu koruyacağıma o mu beni koruyor sıpa onun icin endişeliyim zaten ona zarar gelmesin yoksa gecer Allahin izniyle beraber atlatalım kızımla sağlıkla

Biz çıktııık garibimün plasenta önüne geliyomuş ondan güzel poz verememiş öyle dedi doktor
son adeti güncelletmedimm 10 ocak rapor almaya gidiyoruuum
30 mayısa göre 29+6
6 haziran olması gerekene göre 28+6 olması lazım
Bizimki de ölçümlere göre 29 +3 çıktı tam arada
39 cm 1404 gram şişkom
Magnezyumu sordum hayatımda daha saçma şey duymadım dedi sjdkwlsşeşs _Ravzaa_ rahat rahat iç dedi
Ağrılarımı sordum kasıklarda ve şiddeti artan olmadığı sürece normal dedi
Popiş aşağıda dönmemiş henüz sezo için de en geç 4 mart alırız dedi
Tahlilleri de 10 ocak geldiğinde yaparız dedi de zorla çiş verdim enfeksiyon vardı diye

Eklentiler

• 16404216705502520193673377232532.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 108
  • 16404217428721415645619832900660.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 104
  • 1640421856727160562214582815759.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 99
Ayyy maşallah maşallah çok güzel bi bebek olacak şimdiden belli ağza burna bak

Ahhh yerim onun ağzını ya maşallah teyze balı

Oyyy yicem o sıfatını maşallah uraz paşaya kilosu boyu çok güzel

Kuzu hiç elleşme al raporunu otur evinde mis gibi o zamana kadar bile eziyet gidip gelmek.
Ya ne güzel tam tarih alıyosunuz sezaryen diye Ben normal düşünüyorum diye herşey belirsiz geçen normal doğum videolarına bakayım dedim de bakmaz olaydım. Allah affetsin bi daha oramın suratına bakamam herhalde Bi tereddütte kaldım acaba sezaryen mi olsam diye

Kızlar baby 35 cm 1050 kilo her ay regl gibi tekrarlamış bakiyorum kanama yine olabilir dedi progestan devam..idrar yolu enfeksiyonu yüksek çıktı yine munorol verdi haftaya cumartesi kültür verilcek suruntu alıyor değil mi??
Kan hapını iki iç kansızlık yok ama depo dusmesin dedi.
Magnezyum devam
Vitamin hapı yerine sağlıklı şeyler yemeye devam güzel büyüyor işte dedi.
Gecen unuttuğum açlık tokluk kağıdını aldım soran olmuştu kimdi tam net değilim yazabilirim ama kimdi
Vitamini bıraktığında bu yana bebek kilo alıyor ben hep aynı onu farkettim alakası var mı bilmiyorum

Kapı süsü yastık yaptıranlar fiyat link atsın bana sıra onda

Fotoğrafçıyı aradık 1150 full herşey dedi hastaneye girerken doğum öncesi sonrası doğum ani ikinci gün çekim full albüm ama yılbaşına bir fiyat artışı olucakmis ne kadar artar bilmem doktor çok güzel çekiyor dedi onerdi

Birde varya kendimi baby 1 kiloyu geçmiş zaten baya agir hissediyorum demek ondanmis 3 kilo olsa ne olcam acaba
Su idrar yolu tahlilinde çok yüksek enfeksiyon ona çok canim sıkıldı kanama prosgestanla duracak yada engel olucak sanırım..ne kadar sıkıntılı 3 hafta olmadan muayene parası veriyorum Allah'tan önümüzdeki hafta kontrol kültür için para öderim bugün muayene artı idrar tahlili..idrar tahlilinde yüksek çıkanlar kaç çıktı sizlerin bende yazarim kağıttan şimdi yoldayım

Bebek kapı süsü ve takı yastığı toplu ayıcıklı pleksi isimli Fiyatları ve Özellikleri

Ben burdan yaptirdim. İndirim vardi 292 liraya geldi. Biraz pahali ama cok begendim dandik biseyde istemedim. 2 gunde elime ulasti cokta hizli ve ilgililerdi.

Eklentiler

• 01261580-A83E-42FD-8548-3CA0A0393D0F.webp
    46 KB · Görüntüleme: 66
Çok alsan ses etmezdi bence canım baktı az ödeyim dedi
Kızlaar nasılsınız nasıl gidiyor
An itibari ile 28+1 oldum. Kıyafet konusunda ne düşünüyorsunuz sizce yıkanma zamanı geldimi yoksa erken mi ? Sizler ne yaptınız
Dolabımda haftaiçi gelicek inşallah
Benim eşim yılbaşından sonra izin aldı 1 hafta evde o ara yapıcaz evde ayarlanması gerekenler var daha onunda olması lazım o onları yaparken bende bavulu kıyafetleri vs hazırlayıp koyucam arabaya hazır olsun arabada dursun o an geldiğinde bavul indir derdimiz olmasın
Ağrılar bende de başladı sanırım iyice ağırlaşıyolar artık. Bu ara covid mi grip mi çok belli olmuyormuş sen dikkat et gene geçmiş olsun eşine
Kizlarrr ben covid olmusum o yuzden kötüymüşüm hamileyke geciren var mı nasil anlattınız biraz korkuyorum sanki tek olsam neyse de 2 aşim var cok şükür
Geçmiş olsun canım 2 aşın varmış rahat geçirirsin Allah ın izniyle ❤
Kültürde normal idrardan yapıyolar canım ben dün verdim 2 kap verdiler biri normal idrara biri kültür için diye

G gumus82 canım yazdım benim de böyle çıktı

enfeksiyon normale dönmüş bende de idrarda glikoz +1 yazıyor onu bi sorayım kültür de aldı o 3 gün sonra çıkarmış çiş olarak alıyolar canım kültürü 2 kap veripp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…