2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar sizler doğum için pijama aldınız mı ben lahusa seti yerine 2 tane onu düğmeli hamile pijama takiminalayim diyorummsiz ne düşünüyorsunuz
Ben 2 tane önden düğmeli pijama aldım. Bir de gecelik aldım doğum öncesi. Normalde hiç giymem ama.
İnternette kapalılar da var onlara bak istersen bir.

Benim açlık 95 çıkmasının sebebi gece 11 de pasta yedim görümcemin eşinin doğum günüydü pasta getirdi canım çekti yedim doktoruma da söyledim yediğimi normal de 74-80 arası çıkıyo benim açlık

Çok çok iyi çıkmış senin kuzum

Maaşallah.

Gecelik elbise şart mi acaba hani almasak olmaz mı ben tesetturluyum hep bulduklarım kısa
Beklerken açıklığa bakmaları gerekiyo ya ara ara sanirim o yuzden daha pratik oldugu icin gecelik tercih ediliyo ama sart degil tabi pijama da olur bence

Ah teşekkür ederim kuşum benim valla bu kadar tatlı yemeye çıkar diyordum ama evde ölçtüğümde de hiç çıkmıyordu çok şükür yüklemeyi de atlattım
Valla tatlıdan ziyade pirinç falan çıkarıyor sanırım. Ben ondan yandım galiba şimdi olcuyorum 130u geçmiyor.

Z zahrada bir sonraki randevun kac hafta sonra, nstye ne zaman baslanir bir sey dedi mi?

10 ocak son adete göre 32+1 oluyo ya o zaman geleyim mi dedim oluur dedi ona kalsa 17 ocak diyodu
nst çatı muayenesi ne zaman yapıyorsunuz dedim 35te dedii
nst ye 32de de bakabiliriz dedi kan tahlilleri de alıcam o gün dedii heralde ondan sonra ben haftada bir giderim
17 ocakta da kontrol randevusu sınırında oluyo ya sürekli gider dururum sapık gibi

Bazı doktorlar sezeryancı oluyo ona denk gelmiş olabilirler
Gecelik elbise şart mi acaba hani almasak olmaz mı ben tesetturluyum hep bulduklarım kısa
Beklerken açıklığa bakıyolarmış canım doğum sonrasıda bi iki kere bakıyolarmış sanırım bende pijama takımı düşünüyordum kuzenim doğuma kadar gelip baktılar hep gecelik kesin al dedi

Can sezeryan düşünüyorum ben o yüzden gerek yok o zaman

2 tane buyuyebilen beşik
Beşik içine yatak
Nevresim takımı
4 tane kalın battaniye bebek
4 tane Müslin bez
2 tane portbebe
2 tane yenidogan uyumlu puset
Puset içi minderi
Puset kapatıcı set
1 tane kıyafet dolabı
1 tane ikiz erkek bebek arabası
2 tane bebek bornoz
Banyo bakım seti
Tırnak makası
Tarak
Banyo küveti seti giderli olandan
Bolca uzun kollu zibin
Alt acma beni 4 paket en az
1 paket hastaneye 3 paket eve yenidogan bebek bezi prima premium
Alt silmek için temizlik alkolsüz ben (ıslak mendil değil)
Pişik kremi sudocrem
Ateş ölçer
Yenidogan anne memesine en yakın biberon 2 tane avent
Ağız bezi en az 6 paket
Çorap yeni doğan
Eldiven
Pamuk bere
Patik yenidogan
Ana kucağı 2 tane elektronik olandan
Tulum astronot yeni doğan için 2 tane
4 tane 10 lu
4 tane 5 li hastane çıkışı seti
Yeni doğan için mama
Anne için
2 tane pijama
Kilot
Emzirme atleti 2 tane
Hasta bezi 1 paket
1 paket ped
Gogus ucu yara olmaması için krem
Gogus pompası
Korse
Peçete islak mendil
Sut yapıcı cay
Rezene
Terlik kizlar var mi eksik

Annelik psikolojisi sorgulanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…