Onun popişini yerim benayyy yeminle normal düşünsem mi diyodum ama eşek sıpam annesini üzmeyecek popo aşağı takılıp ikileme düşürmedne sezoya girecek gibi doktor yavaştan dönmesini beklerdim dediama değişir tabi daha var da dedi
plan program seviyorum yavru ya tam belli olsun günüm saatimm zaten hastane uzak ozinin görevi çıkıyo nöbeti çıkıyo belli olursa her şeyi tam ayarlarız diye de sezoya daha yatkınım
Tabi sende suni sanci istemistin yaAnnelik psikolojisi sorgulanamaz
Ben kendime kullanıcam ama burnundan nası çektin tuzlu suyuCanim okyanus suyu kullandım yada tuzlu su müthiş etkili buhar makinesinden daha iyi
Ya isin aslı ben de dün 100 soruda doğal doğum kitabına başladım. Bir aksilik olmazsa ben de normal doğum düşünmeye başladım. Tabi çatının ve aselin durumuna da bağlı. Sırf sütüm daha çabuk gelsin diye istiyorum normal doğumu biraz da.Ay bana uyku güncellemesi geldi kızlar. Sanki 1. Trimesterdayım1.5-2 saat kestiriyorum sonra sersemliyorum bu ara benim beyin de işi çok. Evden çalışıyor ama göremiyorum adamı neyse bu hafta onlara noel tatili, ben de kafa tatili verdim kendime. İyi ki de vermişim valla ders vercek halim yokmuş venüsle sapancaya kaçıcaz, tiyatroya filan gidicez, sonra yılbaşı yemeği sofra hazırlığı ay çok heyecanlı bu hafta
Bu arada ben geceleri doğumumu düşünerek uyuyorum. Hiç korkum olmadı normal doğumdan. Ki ablamların doğumları zor oldu. Bizim ailede döllenmek kolay çıkartmak zor deriz ahahaha. Daha hypnobirhding kitabı bitecek, doktorumun verdiği 6 saatlik doğum videosu izlenecek, doulayla görüşmem olacak, ebe gelecek filan inşallah son aylar dolu geçer de anlamadan bitiririm
Ben cok ağır bir grip atlattım bilmiyorum belki koronaydi ateş öksürük hırilti burnum asiri tikanikti hatta agzimin kuruluguyla uyanıyordum sinüzit de var tabi bas ağrısı göz yasarmasi saymıyorum bile hamileliğin verdiği bir tıkanma da vardı tabi az bise hazır suya tuz attim gunde 2 yada 3 kere çektim burnuma genzimi falan yandi bnmde tabi ama yapacak bise yok oyle oyle 4 gunde falan açıldıBen kendime kullanıcam ama burnundan nası çektin tuzlu suyugenzime bişey sokamıyorum ben
Tuzlu suyu boş enjektör e cek canm iğnesini ciksr ver burun deliğindenBen kendime kullanıcam ama burnundan nası çektin tuzlu suyugenzime bişey sokamıyorum ben
Çok pozitif geldi yazdıklarınAy bana uyku güncellemesi geldi kızlar. Sanki 1. Trimesterdayım1.5-2 saat kestiriyorum sonra sersemliyorum bu ara benim beyin de işi çok. Evden çalışıyor ama göremiyorum adamı neyse bu hafta onlara noel tatili, ben de kafa tatili verdim kendime. İyi ki de vermişim valla ders vercek halim yokmuş venüsle sapancaya kaçıcaz, tiyatroya filan gidicez, sonra yılbaşı yemeği sofra hazırlığı ay çok heyecanlı bu hafta
Bu arada ben geceleri doğumumu düşünerek uyuyorum. Hiç korkum olmadı normal doğumdan. Ki ablamların doğumları zor oldu. Bizim ailede döllenmek kolay çıkartmak zor deriz ahahaha. Daha hypnobirhding kitabı bitecek, doktorumun verdiği 6 saatlik doğum videosu izlenecek, doulayla görüşmem olacak, ebe gelecek filan inşallah son aylar dolu geçer de anlamadan bitiririm
Çok pozitif geldi yazdıklarınkafa tatili ne kadar iyi gelir şimdi. Canım bu drun verdiği video internette olan bişey mi? Bir de korkutucu değildir di mi? İzlemeden sorsaydın
Ben kendime kullanıcam ama burnundan nası çektin tuzlu suyugenzime bişey sokamıyorum ben
Deniyim canımTuzlu suyu boş enjektör e cek canm iğnesini ciksr ver burun deliğinden
Az ver ama dikkat et en fazla 5 cc falanDeniyim canım
Bunu daha önce görmüştüm canım bebişine kullanan bir kaç kişiden olmazsa alayım kendimedeCanım şunu kullan. Ben burun operasyonundan sonra hep bunu kullanmıştım. İyi gelir çok da kolay uygulaması. Hatta bebişe de bu markadan aldım ben baby olanından
Zaten verdiğim geri burnumdan gelcekteAz ver ama dikkat et en fazla 5 cc falan
Venüs benim okuduğum kitabın yazarı da keskesiz doğum akademisyenin kurucuymus sanırım.Videolar kendi çekimiymiş sadece doğum sürecini geçirdiği hastalarına veriyor özel giriliyor sanırım daha incelemedim. Benim doktor keşkesiz doğum akademisi üyelerinden. Normalde eğitim semineri şeklinde oluyormuş ama ona katılım az oluyordu sonra pandemi oldu o yüzden ben de video uygulamasına geçtim demişti. Doula da onun asistanı, bölüm bölüm ayırmış not alıp soru sormak için görüşme yaptırıyor. Korkunçlu değildir ki ben biraz tuhafım öyle şeyler bana çok normal ve akışında geliyor hatta o doğum anı kadının rahatlaması hoşuma gidiyorzaten ben de düşünürken hep o rahatlamayı hayal ediyorum, ilk gördüğüm anı filan
Geç bile kalmışsınız sankiiSürüne sürüne ilerliyoruzben 32. Hafta valizi hazırlarken eşyaları da ütüleyip yerleştiririm diyorum Eğer üşenmezsem tabi
Süpersin valla darısı bizee çok sabırsızlanıyorumBen yıkadım, utuledim yerleştirdim dolabına. Hatta valizi bile hazır. Benimkinde de 3 5 parça kaldı eklenecek. Valizlerimiz hazır :)
Hallolur bir başlayınca merak etme :)Süpersin valla darısı bizee çok sabırsızlanıyorum
Venüs benim okuduğum kitabın yazarı da keskesiz doğum akademisyenin kurucuymus sanırım.
Burda doğum kursu falan olsa gidicem de yok maalesef
Onlara online kayıt vs olsa ben de katilicam işin aslı.
ahahahaha içerde karete yapıyorlar sankiO bana da çok oluyor yaHangi yöne dönsem venom gibi tepiniyo utanmasa yırtıp çıkacak rahatsız oluyo herhalde diyorum ama sıpa durmuyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?