2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay bana uyku güncellemesi geldi kızlar. Sanki 1. Trimesterdayım 1.5-2 saat kestiriyorum sonra sersemliyorum bu ara benim beyin de işi çok. Evden çalışıyor ama göremiyorum adamı neyse bu hafta onlara noel tatili, ben de kafa tatili verdim kendime. İyi ki de vermişim valla ders vercek halim yokmuşvenüsle sapancaya kaçıcaz, tiyatroya filan gidicez, sonra yılbaşı yemeği sofra hazırlığı ay çok heyecanlı bu hafta
Bu arada ben geceleri doğumumu düşünerek uyuyorum. Hiç korkum olmadı normal doğumdan. Ki ablamların doğumları zor oldu. Bizim ailede döllenmek kolay çıkartmak zor deriz ahahaha. Daha hypnobirhding kitabı bitecek, doktorumun verdiği 6 saatlik doğum videosu izlenecek, doulayla görüşmem olacak, ebe gelecek filan inşallah son aylar dolu geçer de anlamadan bitiririm

Onun popişini yerim ben çınoş yarım ay şeklinde duruyo muhtemelen dönüyodur
Ben de plansız yaşamayı çok severim ama konu doğum olunca tedirginlik gelip duruyo.

Şunun şurasında marta ne kaldı ki benim doktor normal düşünürsen nisan ortasına kadar sarkabilir demişti inş tam zamanında gelir tarih yaklaştıkça kafamda deli sorular başladı

Ya isin aslı ben de dün 100 soruda doğal doğum kitabına başladım. Bir aksilik olmazsa ben de normal doğum düşünmeye başladım. Tabi çatının ve aselin durumuna da bağlı. Sırf sütüm daha çabuk gelsin diye istiyorum normal doğumu biraz da.

Ben kendime kullanıcam ama burnundan nası çektin tuzlu suyu genzime bişey sokamıyorum ben
Ben cok ağır bir grip atlattım bilmiyorum belki koronaydi ateş öksürük hırilti burnum asiri tikanikti hatta agzimin kuruluguyla uyanıyordum sinüzit de var tabi bas ağrısı göz yasarmasi saymıyorum bile hamileliğin verdiği bir tıkanma da vardı tabi az bise hazır suya tuz attim gunde 2 yada 3 kere çektim burnuma genzimi falan yandi bnmde tabi ama yapacak bise yok oyle oyle 4 gunde falan açıldı

Çok pozitif geldi yazdıkların kafa tatili ne kadar iyi gelir şimdi. Canım bu drun verdiği video internette olan bişey mi? Bir de korkutucu değildir di mi? İzlemeden sorsaydın

Çok pozitif geldi yazdıkların kafa tatili ne kadar iyi gelir şimdi. Canım bu drun verdiği video internette olan bişey mi? Bir de korkutucu değildir di mi? İzlemeden sorsaydın

Videolar kendi çekimiymiş sadece doğum sürecini geçirdiği hastalarına veriyor özel giriliyor sanırım daha incelemedim. Benim doktor keşkesiz doğum akademisi üyelerinden. Normalde eğitim semineri şeklinde oluyormuş ama ona katılım az oluyordu sonra pandemi oldu o yüzden ben de video uygulamasına geçtim demişti. Doula da onun asistanı, bölüm bölüm ayırmış not alıp soru sormak için görüşme yaptırıyor. Korkunçlu değildir ki ben biraz tuhafım öyle şeyler bana çok normal ve akışında geliyor hatta o doğum anı kadının rahatlaması hoşuma gidiyor zaten ben de düşünürken hep o rahatlamayı hayal ediyorum, ilk gördüğüm anı filan

Ben kendime kullanıcam ama burnundan nası çektin tuzlu suyu genzime bişey sokamıyorum ben

Canım şunu kullan. Ben burun operasyonundan sonra hep bunu kullanmıştım. İyi gelir çok da kolay uygulaması. Hatta bebişe de bu markadan aldım ben baby olanından

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 54
Canım şunu kullan. Ben burun operasyonundan sonra hep bunu kullanmıştım. İyi gelir çok da kolay uygulaması. Hatta bebişe de bu markadan aldım ben baby olanından
Bunu daha önce görmüştüm canım bebişine kullanan bir kaç kişiden olmazsa alayım kendimede

Venüs benim okuduğum kitabın yazarı da keskesiz doğum akademisyenin kurucuymus sanırım.
Burda doğum kursu falan olsa gidicem de yok maalesef
Onlara online kayıt vs olsa ben de katilicam işin aslı.

Venüs benim okuduğum kitabın yazarı da keskesiz doğum akademisyenin kurucuymus sanırım.
Burda doğum kursu falan olsa gidicem de yok maalesef
Onlara online kayıt vs olsa ben de katilicam işin aslı.

Evet Hakan Çokerdi sanırım. Keşke daha çok yayılsa ama hala ülkemiz bu konuda biraz sıkıntılı sanırım

O bana da çok oluyor ya Hangi yöne dönsem venom gibi tepiniyo utanmasa yırtıp çıkacak rahatsız oluyo herhalde diyorum ama sıpa durmuyo ki
ahahahaha içerde karete yapıyorlar sanki
Doğuncada öyle mi oluyorlar acaba içerde çok hareketli olunca çıkınca da aynı mı olurlar kii öyleyse yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…