2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet Hakan Çokerdi sanırım. Keşke daha çok yayılsa ama hala ülkemiz bu konuda biraz sıkıntılı sanırım
Hah aynen. Adı aklıma gelmedi, kitap da yatak odasında kalkmaya üşendim
Aynen öyle. İngiltere'de falan baya yayginmis yoksa ayirmislar artık.

Kizlar sizler doğum için pijama aldınız mı ben lahusa seti yerine 2 tane onu düğmeli hamile pijama takiminalayim diyorummsiz ne düşünüyorsunuz
Bi lohusa pijamasi var pembe suslu sabahlikli.Ilkinden kalma yeni duruyor hala.2tane de onu düğmeli aldım ben hastane için.Pembeyi babanem almıştı ilkinde.Ama foto dışında giymedim bile açık renk olunca.

Ya burda cok soylendı ama ben lıerac bıo oıl ve palmers tumöy butter kullanıyorm garantı palmersı gece surdugumde sabah hale nem ıcınde kalkıyorm kasıntı kuruluk anında gecıyo

Yaa bende neden ikişer tane yazdıgınızı düşünüyordum ikiz bebek arabası kısmını görünce jetoon düştü ay eksik bitmez cano benim gözüme çarpan olmadı ama şimdilik

Yaa açıklığa bakarken yani sancı sürecinde kanama falan oluyormuş, hastane elbisesi giyilmiyor mu o sıra ?

Ya bu bebeler neden 39u bekliyor ki ne var sanki içerde 38 de gelsinler miss gibi benim oğlanda son gününe kadar döneceğe benzemiyor makat geliişi bir oturuşu var hiç bir kontrolde yerini değiştirmiyor tam tersine daha çok yerleşiyor keyfi yerinde dik durmayı seviyor galiba

Kız 42de doğuran var. Normal doğum 40dan sonra oluyor zaten.

Ya burda cok soylendı ama ben lıerac bıo oıl ve palmers tumöy butter kullanıyorm garantı palmersı gece surdugumde sabah hale nem ıcınde kalkıyorm kasıntı kuruluk anında gecıyo

aşkım palmers var bio oil var lierac da sipariş ettim bekliyorum ay hindistan cevizi yağı bilmem ne sürmediğim kalmadı kendimi yağın içine atıcam artık. Sürüyorum 2 saat sonra kupkuru yine cilt dökülüyo bildiğin

Palmers losyon gün içinde iyi ama krem formunda olanı baya nemlendiriyor onu denedin mi?

Venüs benim okuduğum kitabın yazarı da keskesiz doğum akademisyenin kurucuymus sanırım.
Burda doğum kursu falan olsa gidicem de yok maalesef
Onlara online kayıt vs olsa ben de katilicam işin aslı.

Kızlar ben de keşkesiz doğumun internet videolarını aldım bu akşamdan itibaren izlemeye başlayacağız eşimle. Kuzenim katılmıştı 2 yıl önce ve mükemmel olduğunu söyledi. Ben gidemiyorum hem pandemiden hem uzak olduğundan o yüzden internetten izleyeceğim.

Kiz benimkiler 42+5 , 41+2 ve 40.haftalarda dogdular benim bebis aksam bacaklar yukarida sabah makat gelis duruyor. Devamli dönuyor

ahahahaha içerde karete yapıyorlar sanki
Doğuncada öyle mi oluyorlar acaba içerde çok hareketli olunca çıkınca da aynı mı olurlar kii öyleyse yandık
İçerde istediği kadar hareketli olsun da çıkınca uslu olsun valla ama hiç umudum yok babası da çok yaramazmış bana çekse çiçek gibi bebe olur

Hadı yaaa bır arkadasımın hamılelıgıde oyleydı oda saat bası suruyorm dıyodu normaldedemı cıldın kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…