2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar storytel uygulaması kullaniyorsaniz anne bebek kitapları kısmında 5 6 tane guzel kitap var.
Sesli kitap dinlemeyi cok seviyorum. Aylik abonelik var ama ilk 7 gun ucretsiz ve sonra iptal edebiliyorsunuz.

Ben de keşkesiz dogum akedemisini takip ediyorum. Ne güzel doğalcı bir doktorun var
Sen ayrıca ebe tutacak mıydın?
Canım insta sayfalarından mı satın aldın? Çok maliyetli degilse ben de alayım?

Ben de keşkesiz dogum akedemisini takip ediyorum. Ne güzel doğalcı bir doktorun var
Sen ayrıca ebe tutacak mıydın?

Canım insta sayfalarından mı satın aldın? Çok maliyetli degilse ben de alayım?

İnternet sitesinden aldım. Link:

Buradaki en ucuz sadece eğitim videoları olan 350 tl lik paketi aldım. Diğerlerinde egzersizleri canlı online olarak ebelerle ve hocayla yapıyormuşsun. Zaten benim sosyal fobim de var o kadar para da veremem o yüzden sadece video aldım.

Çok güzelmiş canım tesekkürler, ben de video alırım ya, o online eğitimlere vakit ayırmak da zor oluyor. Bu tarz çocuk gelişim, çocuk yıkama, tuvalet eğitimi, güvenli baglanma vs gibi şeyler için de videolar bulsak keşke

Nerden nasıl aldın? Bana da söyle de ben de alam.

Ayy resmenn bebek masallah yesinler onun burnusunu

Selam kızlarrr daha yeni yazabildim
Benim kontrol güzel geçti şükür 1200 kilo dedi doktor bende ocak 13 de çalışabilir raporu almaya gidicem 37. Haftaya kadar çalışıcam. Bugün 29+2 yim ama bebek 28+3 dedi doktor sağlığı çok iyi minyon bir bebek olcak dedi

Can sezeryan düşünüyorum ben o yüzden gerek yok o zaman
Sezeryan olanlara sor canım belki dikişi rahatsız edebilir sonrasında pijama altı
Yaa açıklığa bakarken yani sancı sürecinde kanama falan oluyormuş, hastane elbisesi giyilmiyor mu o sıra ?
Açıklık azsa bekliyorsun diye biliyorum ne zaman giydiriyolar hastane elbisesini bilmiyorum korona sonrası doğum yapan tanıdığım yok malesef bana gecelik al diyenler hep önceden doğurdu

Ya ben bu yalancı sancılardan hiç hoşlanmadım. Çok rahatsız ediyor gittikçe daha mı güçlü olacak deneyimli annelerim?
ya benim de geçen hafta tedirgin etti üst üste 3 gün boyunca oldu. regl sancısı gibiydi böyle bi gün gün içinde 3 kere oldu farklı zamanlarda 10 saniye bilemedin 20 saniye sürüyolardır max. sonraki gün 1 kere ve 3. gün yine 1 kere. doktor magnezyumu ikiye çıkardı bunu söylediğimde ve bi daha olmadı bunu yaptığımdan beri denk mi geldi bilemiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…