2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ne diycem 1150 şuan hastane fotoğraf için fiyat full herşey dedi babam falan çok para ne gerek var dediler sizde yaptırıyor musunuz fiyat birde yılbaşında artacakmis

Benim ağrım falan yokta rahatsız bir his yani hiç hoşlanmıyorum. Magnezyum alıyorum günde 2 kez aldığım halde günde 4-5 kez giriyor. Almazsam bittim o gün herhalde

Kızlar ne diycem 1150 şuan hastane fotoğraf için fiyat full herşey dedi babam falan çok para ne gerek var dediler sizde yaptırıyor musunuz fiyat birde yılbaşında artacakmis

Ben hastane fotoğrafı değil de sonrasında yenidoğan fotoğraf çekimi yaptıracağım. Hastanede ağzım yüzüm şiş olur foto falan aman. fiyata neler dahil full dediğinde? Çok gelmedi bana.

valla normal benimkiler en ucuz 1350 dedi 1800 falan çıkıyor 2700e çıkan var

Ben hastane fotoğrafı değil de sonrasında yenidoğan fotoğraf çekimi yaptıracağım. Hastanede ağzım yüzüm şiş olur foto falan aman. fiyata neler dahil full dediğinde? Çok gelmedi bana.
Hastaneye giriş hastanede giyilen yeşil elbiseli halinden doğum öncesi doğum ani doğumdan sonra 2 gün çekimi aile çekimi iki cep albüm dedi sanırım herşey dahil dedi dijital olarak da veriyoruz dedi

Ben hastanenin fotoğrafçısı ile anlaşacağım fakat ertesi gün çekimi ve albüm istemiyorum fiyat 600 civarında oluyor sadece doğum öncesi doğum ve doğum sonrası çekimi olacak, albümü sonrasında kendim yaptıracağım webdeki sitelerden mesela momeprint.com var albüm için birde böyle bir alternatif düşün istersen

Tabi sende suni sanci istemistin ya ben ikisinide yasadigim icin suan normal sanci cok kolay geliyor. Ama son zamnlarda niye suni ile baslatmiyorsunuz demistim. Tabi ben 42+5e kadar beklemistim
Ben de şimdi hayatta istemem diyorum canım o zamanlar cahil cesareti varmış bi de hazır doğum başlamışken istemiştimcanıma susamışım tabi 40. Haftaya sarkarsa o anki psikolojimi de kestiremiyorum

Benim ağrım falan yokta rahatsız bir his yani hiç hoşlanmıyorum. Magnezyum alıyorum günde 2 kez aldığım halde günde 4-5 kez giriyor. Almazsam bittim o gün herhalde
Valla ben dün doguruyorum heralde dedim eşimi aradım geldiğinde kucagimda bı bebek olursa şaşırma diye kızım da diyorki valla ben sasirirm nasıl olacak hadi yapsana deyip durdu ahahahayya

Çok doğru düşünüyorsun canım gerçekten benim aklımda kızımın çıktığı anki o rahatlama hissi var hep evet sancı çekiliyor kolay değil belki ama bu süreci annenin nasıl karşıladığı çok önemli. Ve bebek çıktığı an her şey bitiyor

Ben yaptirmicam ya gereksiz geliyo hatta birileri ustume fotoğraf makinesi dogrultsa gerilirim ben ana odaklanamam. Istersek zaten kendimiz cekeriz diye düşünüyorum

Bu arada oğluma ilk oyuncağını ördümm çoğunlukla örgü falan bazen de günlük bir şeyler paylaştığım bi instagram hesabım var ilgisini çekenler eklesin link
Ekledim seni
Kuzum parayı baban vermicekse bence onu ilgilendiren bir durum yok diye düşünüyorum. Sahsen bizim fotocu 1800 dedi ama benim istedigim gibi olmadigi icin anlaşmadım. Ben ertesi gün çekimi gibi degil doğum anı, ten tene temas ve babasinin ilk kucagina alışı tarzı daha dogal fotolar istiyorum. Fotocu instagrama yönelik cekiyor.

Bence çekim kesinlikle yapılmalı. Kimse o anda sizi çekemez eşiniz doğuma girse de fotoğraf düşünecek durumda olmayacak sonrasında da güzel fotoğraflar ilerde bakınca mutlu ediyor. Ben kesin yaptırıcam

Bende 10 ocak da çalışabilir raporu almaya gidicem nasip olursa maşallah kuzuya

Bende dogum fotografcısı tutmustum ılk bebıste ama sunı sancı alırken ben agrı derdındeyım oda gelmiş benden poz beklıyo ama dogum fotografları gercekten cok anamlı ayak ızınn ılk alındıgı ılk agladıgı o ılk fotograflar gercekten guzel sımdı ıkıncıye yaptrmazsam ılerde abımın var bana nıye yaptırmadınız dıyebılırbunda dogum sonrası ıstıyodum ailecekte guzel hatıra olurdu aslındada bakalım arastrıcam bende ama sadece 1000 cıvarı dogum ıcın cok geldı dogum sonrasınıda kapsasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…