Bende mi calisir raporu alsam çok kararsiz kaldım 4 hafta bile cok onemli bebek dogduktan sonraBende 10 ocak da çalışabilir raporu almaya gidicem nasip olursamaşallah kuzuya
Doğum ani ilk geliş ani yok biekav günlükken mi canım öyle ne kadarBen hastane fotoğrafı değil de sonrasında yenidoğan fotoğraf çekimi yaptıracağım. Hastanede ağzım yüzüm şiş olur foto falan aman.fiyata neler dahil full dediğinde? Çok gelmedi bana.
Zahrada sen baya arastirmissin uygun diyorsan öyledirvalla normal benimkiler en ucuz 1350 dedi 1800 falan çıkıyor 2700e çıkan var
Albüm ne kadara çıkacak sonradanBen hastanenin fotoğrafçısı ile anlaşacağım fakat ertesi gün çekimi ve albüm istemiyorum fiyat 600 civarında oluyor sadece doğum öncesi doğum ve doğum sonrası çekimi olacak, albümü sonrasında kendim yaptıracağım webdeki sitelerden mesela momeprint.com var albüm için birde böyle bir alternatif düşün istersen
Ben onların hepsini 500liraya anlaştım
İkimiz evlenirken bile aileden eşya vs hiçbir para almadık 2 anne 2 baba sadece birer altın taktı o kadar.fikrini söyleyince babam kafam karıştı.dugunde kardeşim çekti fotoğrafları flasta kaldı.dugunde dış çekim bir arkadaş çekti flasta kaldı.evimde tek bir resim yok.aslinda düğün albümü en azından olmalıydıEkledim seni
Kuzum parayı baban vermicekse bence onu ilgilendiren bir durum yok diye düşünüyorum. Sahsen bizim fotocu 1800 dedi ama benim istedigim gibi olmadigi icin anlaşmadım. Ben ertesi gün çekimi gibi degil doğum anı, ten tene temas ve babasinin ilk kucagina alışı tarzı daha dogal fotolar istiyorum. Fotocu instagrama yönelik cekiyor.
Eşim cekemez zaten resim cekme işini beceremez o an zaten heyecan vs haklısın 1250 olur fiyat artsada ama ömrümde belki bir kez olucak haklısın tekrar bebek düşünmüyorum.dugun nisan bunlarda tekrar olmuyor içimde kalanlar varBence çekim kesinlikle yapılmalı. Kimse o anda sizi çekemez eşiniz doğuma girse de fotoğraf düşünecek durumda olmayacaksonrasında da güzel fotoğraflar ilerde bakınca mutlu ediyor. Ben kesin yaptırıcam
Kesinlikle içinde kalmasın zaten. Bana cok abartı gelmedi. Eğer içeriği istediğin gibiyse. Mesela benimki 1800 dedi ama basılı tek bir foto bile vermiyor bir albüm vermiyo hepsi dijital. Gibi gibiDoğum ani ilk geliş ani yok biekav günlükken mi canım öyle ne kadar
Zahrada sen baya arastirmissin uygun diyorsan öyledir
Albüm ne kadara çıkacak sonradan
İkimiz evlenirken bile aileden eşya vs hiçbir para almadık 2 anne 2 baba sadece birer altın taktı o kadar.fikrini söyleyince babam kafam karıştı.dugunde kardeşim çekti fotoğrafları flasta kaldı.dugunde dış çekim bir arkadaş çekti flasta kaldı.evimde tek bir resim yok.aslinda düğün albümü en azından olmalıydı
Eşim cekemez zaten resim cekme işini beceremez o an zaten heyecan vs haklısın 1250 olur fiyat artsada ama ömrümde belki bir kez olucak haklısın tekrar bebek düşünmüyorum.dugun nisan bunlarda tekrar olmuyor içimde kalanlar var
Doğum ani ilk geliş ani yok biekav günlükken mi canım öyle ne kadar
150 tl falan oluyor albüm, alternatifler var webden bir bak istersenDoğum ani ilk geliş ani yok biekav günlükken mi canım öyle ne kadar
Zahrada sen baya arastirmissin uygun diyorsan öyledir
Albüm ne kadara çıkacak sonradan
İkimiz evlenirken bile aileden eşya vs hiçbir para almadık 2 anne 2 baba sadece birer altın taktı o kadar.fikrini söyleyince babam kafam karıştı.dugunde kardeşim çekti fotoğrafları flasta kaldı.dugunde dış çekim bir arkadaş çekti flasta kaldı.evimde tek bir resim yok.aslinda düğün albümü en azından olmalıydı
Eşim cekemez zaten resim cekme işini beceremez o an zaten heyecan vs haklısın 1250 olur fiyat artsada ama ömrümde belki bir kez olucak haklısın tekrar bebek düşünmüyorum.dugun nisan bunlarda tekrar olmuyor içimde kalanlar var
Ben de bu sabah oldumm kol ağrısı var yine sadece yan etki olmadı başkaBen 3. Aşımı olmaya gidiyorum yiğitler gazam mübarek olsun
Sen ne kadar çalışmaya düşünüyosun yavru yani tarih ne belirliceksin :)Bende 10 ocak da çalışabilir raporu almaya gidicem nasip olursamaşallah kuzuya
Ben bebeğimle biraz daha fazla vakit geçirmek için alıcam canım 4 hafta 4 haftadır. Ekstra dikkatli olmam gerekecek iş yerinde ona da dikkat ederim Allahın izni ileBende mi calisir raporu alsam çok kararsiz kaldım 4 hafta bile cok onemli bebek dogduktan sonra
37de bırakırım diye düşünüyorum canım doktor tabi ne der durumlar neyi gösterir bilmiyorum ama doğum sonrası izinler raporlar ücretsiz izinlerle 9 10 aylık olmasını istiyorum kuzumun. Sen ne yapacaksınSen ne kadar çalışmaya düşünüyosun yavru yani tarih ne belirliceksin :)
Bende oyle dusundumHer birinde bir hafta azalmışşimdi 39 da gelir
Insan o anda ne dedigini bilmiyor. Yani sanci baslamisken bende sezaryen olmak istiyorum demistimBen de şimdi hayatta istemem diyorum canım o zamanlar cahil cesareti varmış bi de hazır doğum başlamışken istemiştimcanıma susamışım tabi 40. Haftaya sarkarsa o anki psikolojimi de kestiremiyorum
Yaptircam ama eşime:) prof makine var zaten bizim esim doğuma girer çeker diye düşündümKızlar ne diycem 1150 şuan hastane fotoğraf için fiyat full herşey dedi babam falan çok para ne gerek var dediler sizde yaptırıyor musunuz fiyat birde yılbaşında artacakmis
Ay imkanın varsa yaptır bence, doğum anı çok özel sadece zihinde silik olmasındansa kalıcı olması daha iyiKızlar ne diycem 1150 şuan hastane fotoğraf için fiyat full herşey dedi babam falan çok para ne gerek var dediler sizde yaptırıyor musunuz fiyat birde yılbaşında artacakmis
Ben hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılardan fiyat aldım çok daha fazlasıydı. Sonra doktorumun paylaşımında gördüm birini çok içim ısındı onunla anlaştım orta paket benim. Hastane odası çekimi, doğum anı, bebek bakımları sırasında çekim, 2. Gün hastanede aile çekimi, 1dk lık video ve albüm var 1600 tl. Yenidoğan konseptli çekim isteseydim 2600 tl olacaktı ama onu istemedim. İlk günler çok zor oluyor. o çekimler de bebiş 5 günlükken en çok 15 günlükken yapılıyor. Oğluma doğum yaparken yoktu eşim telefonu hemşirelere vermişti onlar çekmişlerdi bence çok güzel bir anıKızlar ne diycem 1150 şuan hastane fotoğraf için fiyat full herşey dedi babam falan çok para ne gerek var dediler sizde yaptırıyor musunuz fiyat birde yılbaşında artacakmis
Kızlar, ahşap küplerimiz geldi çok tatlı olmamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?