2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben hastane fotoğrafı değil de sonrasında yenidoğan fotoğraf çekimi yaptıracağım. Hastanede ağzım yüzüm şiş olur foto falan aman. fiyata neler dahil full dediğinde? Çok gelmedi bana.
Doğum ani ilk geliş ani yok biekav günlükken mi canım öyle ne kadar
valla normal benimkiler en ucuz 1350 dedi 1800 falan çıkıyor 2700e çıkan var
Zahrada sen baya arastirmissin uygun diyorsan öyledir
Albüm ne kadara çıkacak sonradan
Ben onların hepsini 500liraya anlaştım

İkimiz evlenirken bile aileden eşya vs hiçbir para almadık 2 anne 2 baba sadece birer altın taktı o kadar.fikrini söyleyince babam kafam karıştı.dugunde kardeşim çekti fotoğrafları flasta kaldı.dugunde dış çekim bir arkadaş çekti flasta kaldı.evimde tek bir resim yok.aslinda düğün albümü en azından olmalıydı
Bence çekim kesinlikle yapılmalı. Kimse o anda sizi çekemez eşiniz doğuma girse de fotoğraf düşünecek durumda olmayacak sonrasında da güzel fotoğraflar ilerde bakınca mutlu ediyor. Ben kesin yaptırıcam
Eşim cekemez zaten resim cekme işini beceremez o an zaten heyecan vs haklısın 1250 olur fiyat artsada ama ömrümde belki bir kez olucak haklısın tekrar bebek düşünmüyorum.dugun nisan bunlarda tekrar olmuyor içimde kalanlar var

Kesinlikle içinde kalmasın zaten. Bana cok abartı gelmedi. Eğer içeriği istediğin gibiyse. Mesela benimki 1800 dedi ama basılı tek bir foto bile vermiyor bir albüm vermiyo hepsi dijital. Gibi gibi

Doğum ani ilk geliş ani yok biekav günlükken mi canım öyle ne kadar

Ben şimdi hamileyken bi çekim yaptıracağım bu ay eşimle bir de bebiş doğduktan sonra ilk ay içerisinde. Toplu ödeyeceğiz o yüzden pek bilmiyorum ama sizinki uygun bence düşünülebilir. Zaten burada sokmuyorlar hastaneye kimseyi.

150 tl falan oluyor albüm, alternatifler var webden bir bak istersen

Bende mi calisir raporu alsam çok kararsiz kaldım 4 hafta bile cok onemli bebek dogduktan sonra
Ben bebeğimle biraz daha fazla vakit geçirmek için alıcam canım 4 hafta 4 haftadır. Ekstra dikkatli olmam gerekecek iş yerinde ona da dikkat ederim Allahın izni ile

Sen ne kadar çalışmaya düşünüyosun yavru yani tarih ne belirliceksin :)
37de bırakırım diye düşünüyorum canım doktor tabi ne der durumlar neyi gösterir bilmiyorum ama doğum sonrası izinler raporlar ücretsiz izinlerle 9 10 aylık olmasını istiyorum kuzumun. Sen ne yapacaksın

Ben de şimdi hayatta istemem diyorum canım o zamanlar cahil cesareti varmış bi de hazır doğum başlamışken istemiştimcanıma susamışım tabi 40. Haftaya sarkarsa o anki psikolojimi de kestiremiyorum
Insan o anda ne dedigini bilmiyor. Yani sanci baslamisken bende sezaryen olmak istiyorum demistim ama cok da kolay olmustu yani. Seninkide normal dogum baslamis

Kızlar ne diycem 1150 şuan hastane fotoğraf için fiyat full herşey dedi babam falan çok para ne gerek var dediler sizde yaptırıyor musunuz fiyat birde yılbaşında artacakmis
Yaptircam ama eşime:) prof makine var zaten bizim esim doğuma girer çeker diye düşündüm

Kızlar ne diycem 1150 şuan hastane fotoğraf için fiyat full herşey dedi babam falan çok para ne gerek var dediler sizde yaptırıyor musunuz fiyat birde yılbaşında artacakmis
Ay imkanın varsa yaptır bence, doğum anı çok özel sadece zihinde silik olmasındansa kalıcı olması daha iyi ben yaptıramıcam ama ablam yetişirse profesyonel fotograf Makinesi var çekebildiği kadar çeker.. özellikle baba ile bebeğin kavuşma videolarının güzelliğiii inşAllah eşimin ilk halinide çeken biri olur

Ben hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılardan fiyat aldım çok daha fazlasıydı. Sonra doktorumun paylaşımında gördüm birini çok içim ısındı onunla anlaştım orta paket benim. Hastane odası çekimi, doğum anı, bebek bakımları sırasında çekim, 2. Gün hastanede aile çekimi, 1dk lık video ve albüm var 1600 tl. Yenidoğan konseptli çekim isteseydim 2600 tl olacaktı ama onu istemedim. İlk günler çok zor oluyor. o çekimler de bebiş 5 günlükken en çok 15 günlükken yapılıyor. Oğluma doğum yaparken yoktu eşim telefonu hemşirelere vermişti onlar çekmişlerdi bence çok güzel bir anı

Hastane odasını süsletmekten vazgeçeceğim galiba. Oğlumun doğum gününü yaptırdığım bi organizasyon firması vardı onlarla görüştüm 3500 tl fiyat verdi. Kendim hediyelik falan yaptırırım, çikolata falan bi de standlı balonlardan alırım. Kapı süsü, yastık falan yaptırmıştım zaten. Zaten çok kişi gelecek değil hastaneye. Fotoğraf çekiminde güzel çıksın diye yaptıracaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…