2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok fazla demiş ben 500 liraya bir firmayla anlaştım süslemesi var sadece içinde ama ben zaten hediyelik falan yaptırmicam çikolata yaptırırım sadece

ben de birkaç kişiden fiyat aldım daha yeni. Sen nereye ve ne kadara yaptırdın?
İnsta da ahsapkuplerim sayfanın adı. %100 doğal kayın ağacından, sağlığa zararlı olmayan su bazlı boyalarla yapılıyormuş. Sadece bloklar 125 tl idi yanında bi de fotoğraf makinesi 60 tl toplam 185 tl ödedim canım.

Yaa kimle anlaştı isim alabilir miyiim bakayım bi hala arsştırmalarım sürüyo da

ben de birkaç kişiden fiyat aldım daha yeni. Sen nereye ve ne kadara yaptırdın?
Ben bu aralar bebeğe bişey almayı bıraktım bı araştırmada yapmıyorum herşey spontane resmen durmadan eve yeni bı eşya alıyorum kudurdum kafayı falan yedim galiba duramıyorum

Ben çekim yaptırcam hemşireden rica edip doğum anlarını çekmesini isticem fotoğrafla hiç aram yokbebeğimi de biz çekeriz babası ile daha sonra

37de bırakırım diye düşünüyorum canım doktor tabi ne der durumlar neyi gösterir bilmiyorum ama doğum sonrası izinler raporlar ücretsiz izinlerle 9 10 aylık olmasını istiyorum kuzumun. Sen ne yapacaksın
Bende 37 de bırakıcam canım yani öecbur bırakılıyor zaten sonra çalışmicam işi bırakıcam ben :)

Şimdi sinemadan geldik baya konuşmussunuz gene

Dogumhaneye fotoğrafçı giremiyor bizde, normal odadaki fotoları da üniversitenin fotoğrafçısi var abimiz, ona cektiricem. 50binlik ekipmanı var onunla halleder o

Günduz bana da sanci girdi sağ taraftan çok canım yandı.
OMEGA 3 u 36.haftaya kadar kullanicam ben. Doktor öyle dedi.

E bebekten çocuğuma tulum ve takım aldım
Alttaki sağda great dady ever yazıyor eşim bayıldı

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzel bayıldım takım arkadaşı olmuşlar bizim bebeler

Eklentiler

• IMG_20211226_003956.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 72
Ay bencede vazgeçmelisin kimsenin maddi olarak tercihlerine karışmam ama hastane için süsleme o ücret fazla sırf fotograf arka planı için. Yani yardım kuruluşuna bebelaklar adına bağış yapsak bebeklerimize daha çok faydası olur kendin bence güzel şeyler hazırlayabilirsin

Çekiliş sonucu açıklanmış kizlar.
Her zamanki gibi bana bir şey çıkmadı

Bizde kısmet olsa dicemde biz çok kısmetliyiz bal gibi evlatlarımız geleyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…