Kız aselin şansına piyango bileti aldım, ucundan kıyısından bir şey çıksa keşke. Büyük ikramiyede gözüm yokBizde kısmet olsa dicemde biz çok kısmetliyiz bal gibi evlatlarımız geleyooo
Doğru diyosun canım benim bazen insan nefsine yenik düşüyor heralde süslemeyi araştırırken kesin yaptırıcam düşüncesindeydim. Aslında kaç gündür de yazmıyordum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdik hatta fotoğraftan da vazgeçecektim de eşim engel oldu. Bağış hep aklımda zaten yapacağım Allah kısmet ederseAy bencede vazgeçmelisinkimsenin maddi olarak tercihlerine karışmam ama hastane için süsleme o ücret fazla sırf fotograf arka planı için. Yani yardım kuruluşuna bebelaklar adına bağış yapsak bebeklerimize daha çok faydası olur kendin bence güzel şeyler hazırlayabilirsin
Ben akşam yemeğinde sebze hariç birşey yersem çok geriliyor karnım ve kasılmalar da artıyor. Karın gerilince de bebek hareketlerini az hissediyorum. Gün içerisinde yediğim şeyleri baya azalttım sadece h.sonu ödüllendiriyorum kendimi.Kasılması geçti ama hareketleri azaldı birazda çok yediğim için mi ne karnım da ağrıyor
Bence içinde kalmasından da yaptır. Ama cidden 3500 lira fazlaymış. Siz ayarlayın bence bir şeyler.Doğru diyosun canım benim bazen insan nefsine yenik düşüyor heralde süslemeyi araştırırken kesin yaptırıcam düşüncesindeydim. Aslında kaç gündür de yazmıyordum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdik hatta fotoğraftan da vazgeçecektim de eşim engel oldu. Bağış hep aklımda zaten yapacağım Allah kısmet ederse
Evet canım gerçekten fazla 7 sene önce doğum günü için anlaşmıştık o zaman bile 2500 tl ye yaptırmıştık. Onu düşününce çok artmamış fiyatıBence içinde kalmasından da yaptır. Ama cidden 3500 lira fazlaymış. Siz ayarlayın bence bir şeyler.
Bak mesela biz evlenirken, kp kaynimlara fotoğraf çekimi yaptırtmamış nasılsa Amerika'ya gidecekler diye. Bana da izin vermeyecekti de ben direttim bana ne onlardan diye. Albüm yapılmadı hala içimde uktedir.
Bağışı her zaman yaparsin. Ama bebek 1 kere oluyor
Bir yastık kapı süsü yaptırsam birde resimDoğru diyosun canım benim bazen insan nefsine yenik düşüyor heralde süslemeyi araştırırken kesin yaptırıcam düşüncesindeydim. Aslında kaç gündür de yazmıyordum biraz sıkıntılı bir hafta geçirdik hatta fotoğraftan da vazgeçecektim de eşim engel oldu. Bağış hep aklımda zaten yapacağım Allah kısmet ederse
Bende az yemek yersem rahat yoksa gerginlik ama bazey azaltma yapamıyorumBen akşam yemeğinde sebze hariç birşey yersem çok geriliyor karnım ve kasılmalar da artıyor. Karın gerilince de bebek hareketlerini az hissediyorum. Gün içerisinde yediğim şeyleri baya azalttım sadece h.sonu ödüllendiriyorum kendimi.
Benimde dış çekim vs tam fotoğrafçı olmasa da biri çekti albüm yok cikartanda yok kaldı içimde ukteBence içinde kalmasından da yaptır. Ama cidden 3500 lira fazlaymış. Siz ayarlayın bence bir şeyler.
Bak mesela biz evlenirken, kp kaynimlara fotoğraf çekimi yaptırtmamış nasılsa Amerika'ya gidecekler diye. Bana da izin vermeyecekti de ben direttim bana ne onlardan diye. Albüm yapılmadı hala içimde uktedir.
Bağışı her zaman yaparsin. Ama bebek 1 kere oluyor
Aynen öyle. 1 kere geliyorlar dünyaya, hem ona hatıra hem bize. Bizim de tek bebek olacak sanırım. Eşim ben 2.yi kaldıramam diyor.Bir yastık kapı süsü yaptırsam birde resim
Eşim vazgeçme diyor sizlerde hep öyle yazdınız
Bende az yemek yersem rahat yoksa gerginlik ama bazey azaltma yapamıyorum
Benimde dış çekim vs tam fotoğrafçı olmasa da biri çekti albüm yok cikartanda yok kaldı içimde ukte
Onları yaptırmıştım zatenBir yastık kapı süsü yaptırsam birde resim
Eşim vazgeçme diyor sizlerde hep öyle yazdınız
Bende az yemek yersem rahat yoksa gerginlik ama bazey azaltma yapamıyorum
Benimde dış çekim vs tam fotoğrafçı olmasa da biri çekti albüm yok cikartanda yok kaldı içimde ukte
Kiz 2 balon sisirin,1 yastık 1 süs yeterEvet canım gerçekten fazla 7 sene önce doğum günü için anlaşmıştık o zaman bile 2500 tl ye yaptırmıştık. Onu düşününce çok artmamış fiyatıFotoğraf çekimi yaptıracağım onun kaporasını verdik zaten. Süsleme için kafamdaki tüm şeyler çok abartıymış onu fark ettim Kendim ayarlarım bişeyler.
Di mi ama yaparız yaparız onlarıKiz 2 balon sisirin,1 yastık 1 süs yeter
İnternette bir yazi okudum geçen çok da hoşuma gitti.Onları yaptırmıştım zatenFoto da olacak. Bakalım çıkacak bişeyler ortaya işte Kısmet, plan yapmak bana yaramıyor onu anladım
Aslında işler yolundayken insan bazı şeyleri fark etmiyor. Ne zaman ki ters gitmeye başlıyor o zaman bi durup düşünüyosun. Yani gösteriş için falan değil ama severim böyle süslü süslü şeyleri. İlk çocuğumda da yaptım ama yıldızımız düşük heralde ne zaman güzel şeyler yapsak peşine başımıza bişeyler geldi. İnsanların gözü göz değilİnternette bir yazi okudum geçen çok da hoşuma gitti.
Bebeklerinize gereğinden fazla süslü şeyler yapmayın, yok ilk doğumgünü partisi abartılı vs diye. İlerde aza tamah etmezler diyordu.
Kızlar benim bebe karnımda 1 saatten fazladır kas katı kesilmiş düzelmiyor anlamadım ovalıyorum düzeltmiyor kendinikasılma dimi bu
Aynen öyle ben nazara acayip inanıyorum. Benim kvnin aşırı nazari değer mesela. Kadın namazından niyazinda ama yok yani. Mesela kassandra aşırı akıllı bizim, tırmalama, ısırma huyu yok hiç. Kadınla ne zaman konuşsak, hayvana bir şey oluyorAslında işler yolundayken insan bazı şeyleri fark etmiyor. Ne zaman ki ters gitmeye başlıyor o zaman bi durup düşünüyosun. Yani gösteriş için falan değil ama severim böyle süslü süslü şeyleri. İlk çocuğumda da yaptım ama yıldızımız düşük heralde ne zaman güzel şeyler yapsak peşine başımıza bişeyler geldi. İnsanların gözü göz değil
Ben de ben de kesinlikle. Benim de var öyle çevremde birkaç kişi ne zaman görüşsek bi tarafımız yamuluyorAynen öyle ben nazara acayip inanıyorum. Benim kvnin aşırı nazari değer mesela. Kadın namazından niyazinda ama yok yani. Mesela kassandra aşırı akıllı bizim, tırmalama, ısırma huyu yok hiç. Kadınla ne zaman konuşsak, hayvana bir şey oluyor
Canım kasıklara giren o ağrı doğum sancısıymış. Ama suan olanlar aralıkları uzun ve sıklığı az oluyor. Ben cuma günü kontrole gittim. Öncesinde bebek sertleşiyor biyerde toplanıyor diye yine de nst ye gir dedi baktı bir kasılma çıkmadı. İç karnınla ilgili bir durum olabilir dedi. Ama eğer kasıklarında adet sancısına benzer sık ve şiddetli ağrılar olursa hemen haberleşelim dediBunlar braxton higs kasılmalarıymış bende de oldu. Böyle durumda pozisyonunuzu değiştirmek ve bol sıvı tüketmek işe yarıyormuş.
Benim de dün hafif adet sancısı gibi ağrım oldu kasıklarımda ay dedim doğum sancısı mısıklaşmadı, hatta giderek araları açıldı. Uyudum. Şimdi iyi gibi ama doğum sancısı böyle hafif adet ağrısı gibi gelirse farketmem diye de çok korktum. İnşallah anlarım.
denisb selam canım iyi pazarlar. Bir kaç gündür yoktun, görünce unutmadan yazayım sana. Acıbadem dogum fiyatlarını vs konusmustuk ya, biz dün Memorial’la fiyatları fiksledik. 2022 gelecek zamlarını yansıtmadan, 2021 fiyatına göre sabitlediler.
Muhtemelen acıbademde de vardır böyle bir secenekAklıma geldin haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?