2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
8 saat kaldı canım makinada bir tatlı kaşığı activia doğal yoğurtla mayaladım ama bence sütün cinsinden tutmadı tam yağlı sütle denicem günlük olanlardan

Bana da oldu aynısı. Az şiddetli kısa süreliydi, adetim sökülecekmiş gibi bir kasılmaydı, başladık demek kiii

Yaa ben kimseye gelme diyemem gelen gelicek valla ama annemin bir huyu var 40 dan önce misafire cocugu göstermiyor öyle kolu komşum yok ama oturduğum yerde eşimin akrabası çok fazla onlarda normal zamanda bile maskesiz hiç dolaşmazlar en ufak burunları aksa evde aile içi bile maske takarlar öyle pinpirikliler ama çat kapı huyları vardır benim ailemde hiç pinpirikli değil ama çat kapı huyları yoktur iki aile arasında gidip gelecem

Yorumlara baktım hep sigara kokusundan bahsetmişler senin eline ulaştığında böyle bi koku var mıydı
Yok canım hiç koku yoktu tertemiz geldi. Bazılarına da farklı renk gitmiş ama anlamadım hiç. 800 kişi 5 yıldız vermiş hepsi memnun kötü yorumlar tek tük yine de sen bilirsin içlerinde en uygun buydu bide zaten sadece doğum çantasına kullanıcam ya fazla masraf etmek istemedim buna

Yok ben de çok beğendim zaten gayet uygun. baktım kötü koku olursa iade ederim. Bazısı da bilerek mi yapıyo bilmem şu saçma sapan yorumları.

Gelen giden herkesin ortak derdi sanırım. Doğumdur, sonrasıdır hiçbir şeyden korkum, endişem yok bir bu konudan var. Bizde öyle gelecek akrabadir, komşudur falan yok zaten herkesten ayri şehirdeyiz benim annem dışında ama eşimin ailesi anne baba ve iki kardesiyle 6 saatlik yoldan gelecekler. Niyetleri nedir bilemiyorum ve soramiyorum da tabi simdiden ama kucucuk evin icinde o kadar insan eger hep birlikte kalinirsa kafayi yerim sanırım. Yalnizligima o kadar düşkün biriyim ki kalabalığın birileriyle ortak hareket etmenin dusuncesiyle bile çöküyorum hiç bana göre değil, hayatım degismisken yeni bir deneyim yasiyorken hele hic degil

Yok ben de çok beğendim zaten gayet uygun. baktım kötü koku olursa iade ederim. Bazısı da bilerek mi yapıyo bilmem şu saçma sapan yorumları.
Aynen ben de tereddütle alıyorum bazı şeyleri ama hiç o tarz sıkıntılarla karşılaşmıyorum Eğer çok kötü kokarsa ve havalandırsan da geçmezse o zaman iade edersin

Sanırım şeyden kaynaklı satıcı kaynaklı oluyor olabilir. Satıcıları hep farklı oluyor ya araya kötü satıcılarda kaynayabiliyor

Hastane çantası için organizer alıp memnun kalanlar link atabilir miii? Hiç bişey tam değil ama onu alayım çünkü neden olmasın
Ben bu satıcıdan aldım, memnun kaldım
https://ty.gl/52ra6hho0b

Çok detaylı foto değil ama hastane cantasına koyacaklarımı düzenledim, bu şekilde gözüküyor. Büyük boy olanlardan birine benim, birine bebegin kıyafetleri rahat sığdı.

Eklentiler

• 79107B05-F807-40EF-9AAE-4D7E10A1C060.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 84
Türkçesi yalancı sancı heralde öyle yazdım ama. Braxton hicks işte. Acayip kasılıyor karnım allahım olduğum yerde kalıyorum böyle.
Anladım canım bende kasılıyor ama ağrı sızı olmuyo azıcık hareket ediyorum bi süre sonra geçiyor demek ki oymuş o
İnternette bir yazi okudum geçen çok da hoşuma gitti.
Bebeklerinize gereğinden fazla süslü şeyler yapmayın, yok ilk doğumgünü partisi abartılı vs diye. İlerde aza tamah etmezler diyordu.
Ben 1 yaş için küçük bi pasta alıp oğlanın önüne koyucam Öyle parti vs düşünmüyorum hiç
Pes etme ilk denemede olmayabilir sonra olur ama
Yorumlara baktım hep sigara kokusundan bahsetmişler senin eline ulaştığında böyle bi koku var mıydı
Hangi satıcıdan aldıklarına dikkat edin kötü yorum yapanların ondan almayın satıcı farkı oluyor ürünlerde

Kasılma yok ama hareket azaldı canım daha yeni geldim sayılır kontrolden ayda 1 gidiyorum kontrole
Canim ters dönmüstür buyuk ihtimal. Benim 2 gün basi asagidaydi , oyle hareketleri vardi ki anlatamam . Ben uyurken bile karnimi yirtip cikacak gibiydi. Dun yine makat gelise döndü . Sanki hic hareket etmiyor. Asagidan hissediyrm , karnim titriyor sanki. Birde gece bayagi sancim oldu , durusundan dolayi diye dusunuyorum . Insalllah seninkide ondandir. Canini sıkma

Hellooo 17 kilo aldım çaktırmayınn!
Sizin de göbüş böyle sivri duruyor mu yoksa bir bende mi var böyle?
bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum

Eklentiler

• 67E72EB2-83AA-4DF7-B86D-56F636A30652.webp
    50 KB · Görüntüleme: 134
Benim de aynısı. Iki gün önce durmadan takla atıyordu sanki. Simdi daha az hareketleri var.
Duruşundan kaynaklı diye düşünüyorum ben de.
Benim randevum iki hafta da bir.
4 ocak ta inşallah.
Bugun Ben de kendimi iyi his etmiyorum. Bu ağzımda ki iğrenç tat bir türlü gitmiyor. Moralimi çok bozuyor.

bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum
Ay benimde aynı böyle öne doğru sivri

Amaaaa çok güzelsin maşallah hep zayıf hamile kalmak istemişimdir benim bol giyince anlaşılmıyor dar giyince biraz sivri 0 17 kilo nerende acaba

Yaa çok güzelsin maşallah O sivrilik bende de var ya darlandım yeminle sağlıklı büyüsün ama onlar büyürken biz de çatlamayız inşallah ortadan ikiye ahaha

Eklentiler

• E3221D2F-A7C7-4CD0-9C52-40A2DE692DB8.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…