Bir tatlı kaşığı koydum ama bence mayayı karışmatırmadığım için ve sütün cinsinden olmamış olabilirAllah allah mayayı mı fazla koydun acababence yaparsın çok kolay çünkü
8 saat kaldı canım makinada bir tatlı kaşığı activia doğal yoğurtla mayaladım ama bence sütün cinsinden tutmadı tam yağlı sütle denicem günlük olanlardanŞimdiden konuşmaya başladım oğlumla biraz biraz farkına varsın diyeAma okul işi gerçekten süper bizimki sabah gidip akşam geliyo çalışan gibi çocuğum o geldiğinde zaten anca yemek faslı biraz oyalanmaca sonra uyku gün boyu bebişlerle yalnız olucaz. Ben de ilkinde 4 aylık hamileyken odasını falan almıştık şimdi oyuncaklar bile abiden kalma
Yoğurt makinesinde mi olmadı? Az mı tuttun acaba? Ben bi çay kaşığı mayayı şöyle içine atıp bir iki karıştırıyorum o kadarLaktozsuz sütle denemedim ama
Canım ben şundan 2 tane aldım çok güzel fermuarlı çok begendim boyutları da güzel.Hastane çantası için organizer alıp memnun kalanlar link atabilir miii? Hiç bişey tam değil ama onu alayımçünkü neden olmasın
Bana da oldu aynısı. Az şiddetli kısa süreliydi, adetim sökülecekmiş gibi bir kasılmaydı, başladık demek kiiiBunlar braxton higs kasılmalarıymış bende de oldu. Böyle durumda pozisyonunuzu değiştirmek ve bol sıvı tüketmek işe yarıyormuş.
Benim de dün hafif adet sancısı gibi ağrım oldu kasıklarımda ay dedim doğum sancısı mısıklaşmadı, hatta giderek araları açıldı. Uyudum. Şimdi iyi gibi ama doğum sancısı böyle hafif adet ağrısı gibi gelirse farketmem diye de çok korktum. İnşallah anlarım.
Yaa ben kimseye gelme diyememCanım benim senin sinir olduğun şeylere birebir sinir oluyorum..Eltim doğum yaptı ikinci gün 3 cift kalktık gittik kendi ailesi derken 12 kişi küçücük evin içindeydik hatta ben dedim beni mecbur bıraktılar ikinci gün gelmek için çok erken dedim olsun aileyiz dedi bence sacma pasta börek çay kahve..manti yendi akşama kadar duruldu.hepsi süslenmiş gorsen giyim kusam ben bir tayt bir kazak gitmiştim kar yağıyor mini elbiseler..ne diycen.esim kafama göre ama ailesini secemiyorum.bana küçük altın takcak bende onlara kıyafet aldılar ben onlara al gülüm ver gülüm yapcaz dünya hali böyle.bana göre en azından kırkı çıksın ki ki ben daha aşı bile olamadım Ocak ilk hafta olcam bakalım.komsular desen birbirlerine gidip gelirler ben hoşlanmıyorum ev gezmesinden tık tık gelen sevmem habersiz vs gitmedim hiç gelsede istemiyorum
Yorumlara baktım hep sigara kokusundan bahsetmişler senin eline ulaştığında böyle bi koku var mıydıCanım ben şundan 2 tane aldım çok güzel fermuarlı çok begendim boyutları da güzel.
Yok canım hiç koku yoktu tertemiz geldi. Bazılarına da farklı renk gitmiş ama anlamadım hiç. 800 kişi 5 yıldız vermiş hepsi memnun kötü yorumlar tek tük yine de sen bilirsin içlerinde en uygun buydu bide zaten sadece doğum çantasına kullanıcam ya fazla masraf etmek istemedim bunaYorumlara baktım hep sigara kokusundan bahsetmişler senin eline ulaştığında böyle bi koku var mıydı
Yok ben de çok beğendim zaten gayet uygun. baktım kötü koku olursa iade ederim. Bazısı da bilerek mi yapıyo bilmem şu saçma sapan yorumları.Yok canım hiç koku yoktu tertemiz geldi. Bazılarına da farklı renk gitmiş ama anlamadım hiç. 800 kişi 5 yıldız vermiş hepsi memnun kötü yorumlar tek tük yine de sen bilirsin içlerinde en uygun buydu bide zaten sadece doğum çantasına kullanıcam ya fazla masraf etmek istemedim buna
Aynen ben de tereddütle alıyorum bazı şeyleri ama hiç o tarz sıkıntılarla karşılaşmıyorumYok ben de çok beğendim zaten gayet uygun. baktım kötü koku olursa iade ederim. Bazısı da bilerek mi yapıyo bilmem şu saçma sapan yorumları.
Sanırım şeyden kaynaklı satıcı kaynaklı oluyor olabilir. Satıcıları hep farklı oluyor ya araya kötü satıcılarda kaynayabiliyorYok ben de çok beğendim zaten gayet uygun. baktım kötü koku olursa iade ederim. Bazısı da bilerek mi yapıyo bilmem şu saçma sapan yorumları.
Ben bu satıcıdan aldım, memnun kaldımHastane çantası için organizer alıp memnun kalanlar link atabilir miii? Hiç bişey tam değil ama onu alayımçünkü neden olmasın
Anladım canım bende kasılıyor ama ağrı sızı olmuyo azıcık hareket ediyorum bi süre sonra geçiyor demek ki oymuş oTürkçesi yalancı sancı heralde öyle yazdım ama. Braxton hicks işte. Acayip kasılıyor karnım allahım olduğum yerde kalıyorum böyle.
Ben 1 yaş için küçük bi pasta alıp oğlanın önüne koyucamİnternette bir yazi okudum geçen çok da hoşuma gitti.
Bebeklerinize gereğinden fazla süslü şeyler yapmayın, yok ilk doğumgünü partisi abartılı vs diye. İlerde aza tamah etmezler diyordu.
Pes etme ilk denemede olmayabilir sonra olur amaSelam kuzular benim yoğurt maceram başlamadan bittitutmadı oysa ne heveslerle yapmıştım. Bi yerde bi yanlış yaptım ama herhalde laktozsuz sütten olmadı bide mayaladğım yoğurdu homojen kıvama getirmedim pat diye koydum neyse işin acemiliğine veriyorum. İnanıyorum 2. Yapışımda tutcak inş tutar
Hangi satıcıdan aldıklarına dikkat edin kötü yorum yapanların ondan almayın satıcı farkı oluyor ürünlerdeYorumlara baktım hep sigara kokusundan bahsetmişler senin eline ulaştığında böyle bi koku var mıydı
Canim ters dönmüstür buyuk ihtimal. Benim 2 gün basi asagidaydi , oyle hareketleri vardi ki anlatamam . Ben uyurken bile karnimi yirtip cikacak gibiydi. Dun yine makat gelise döndü . Sanki hic hareket etmiyor. Asagidan hissediyrm , karnim titriyor sanki. Birde gece bayagi sancim oldu , durusundan dolayi diye dusunuyorum . Insalllah seninkide ondandir. Canini sıkmaKasılma yok ama hareket azaldı canım daha yeni geldim sayılır kontrolden ayda 1 gidiyorum kontrole
Benim de aynısı. Iki gün önce durmadan takla atıyordu sanki. Simdi daha az hareketleri var.Canim ters dönmüstür buyuk ihtimal. Benim 2 gün basi asagidaydi , oyle hareketleri vardi ki anlatamam . Ben uyurken bile karnimi yirtip cikacak gibiydi. Dun yine makat gelise döndü . Sanki hic hareket etmiyor. Asagidan hissediyrm , karnim titriyor sanki. Birde gece bayagi sancim oldu , durusundan dolayi diye dusunuyorum . Insalllah seninkide ondandir. Canini sıkma
Ay benimde aynı böyle öne doğru sivriHellooo17 kilo aldım çaktırmayınn!
Sizin de göbüş böyle sivri duruyor mu yoksa bir bende mi var böyle?
bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum
Amaaaa çok güzelsin maşallah hep zayıf hamile kalmak istemişimdirHellooo17 kilo aldım çaktırmayınn!
bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum
Hellooo17 kilo aldım çaktırmayınn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?