2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bikaç kişide daha okumuştum karnınızdaki sertleşme ve gerginlik nasıl tam olarak? Benim iki gündür acaip gergin bi karnım var ve bebiş sürekli bi tarafa toplanıp geriliyor sanki rahat hareket edemiyor gibi bir de niye anlamıyorum sadece sol tarafıma vurduğunda bi acı hissediyorum onu da haftaya doktora gittiğimde sorucam

Dikkat et kuzum bak önce sen kendini düşün içinde sana bir emanet var öyle düşün her fırsatta yat dinlen aman oturayım aman şu işi de yapayim bitsin deme ben tup bebek yapildi seneler sonra buldum şükürler olsun oda eşimin görevine denk geldi smdi evde terlikle geziyorum o derece pis aman napayim ben seneler sonra bulmuşum hiç uğraşamam diyorum anca yemek yapıyorum o da zorla yani şükür eşimin 6 günü kaldi geliyor yani kasilmalarim var benmde bu haftalarda icin normal dedi Dr ama doğum için daha beklemen lazım.dedi sanki elimde

Insallah kuzum insallah ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum inan bir beslenme programım var sana yazsam yuh artık dersin şeker sıfır baharat sıfır tropik meyve asla yok yeşillik sadece marul arada yarım havuç walatalik domates kara lahana başka bise bise yok bol protein bol meyve beyaz ekmek sıfır

Aynen canım.toplanmadan ziyade bende basınç oluşuyor özellikle ayakta kalınca yada oturunca ama yatınca azalıyor bol bol su tüket su iyi geliyor

Bende bugun kontrole gittim doktorum nst’ye soktu biraz rahatsiz bisey baba koltugu gibi uzanip sola dönup karnima kalp atisi icin bagladilar, hareketi duydukca bas dedi elime tus verdi 10-15 dk surdu sanirim hafif kasilmalar var sorun yok 9 gun sonra gel dedi ozel hastane olunca mantikli malum. Bebis’te iyi cok sukur 1750 olmus kafasi asagida, sag tarafima ayagini vurup duruyordu. Eller hep havada zaten, yanaklar dolgunlasmis baya. Geceleri soluna yat sende rahat et bebekte dedi.

Eklentiler

• AFC58027-E52E-4EBA-83B9-6082C40EC68A.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 89
ben 11. haftada oldum bilmez miyim ya aşısızdım o zamanlarrr zor olmuştu baya yine de hafif atlattım diyebilirim ama yeni olan vardı 2-3 arkadaşımız hiç sesleri solukları çıkmıyo merak ettiiim
Selam canım nasılsın bebişin nasıl merak ettim bi bakayım dedim çok bi zaman kalmamiş dogumuna kızın mı olucak oğluşunmu kısmet olursa

Canım magnezyum beni rahatlattı baya ya sen kullanıyor musunn
Selam canım nasılsın bebişin nasıl merak ettim bi bakayım dedim çok bi zaman kalmamiş dogumuna kızın mı olucak oğluşunmu kısmet olursa
Ayy canım beniiim oğlum olacakk kuduruk bir uraz geliyoo sen nasılsın asıl nasıl gidiyo bizim hep stabil şafak saymaca haberler sende olmalıııı

Canım magnezyum beni rahatlattı baya ya sen kullanıyor musunn

Ayy canım beniiim oğlum olacakk kuduruk bir uraz geliyoo sen nasılsın asıl nasıl gidiyo bizim hep stabil şafak saymaca haberler sende olmalıııı
Oy maşallah sağlikla gelsin inşallah bende iyiyim şükür bi taşınma telaşımın olduğu sırada beklenmedik bi zamanda çift çizgiyle ben burdayım dedi bizim minik sükür bu haftalara geldik

Çok teşekkür ederim güzel mesajın için canım ben aşı olmadığım için beni herkes çok korkuttu içine kapalı bir hamilelik geçirdim. Olumlu oldukça herkes aşısızsın diye üstüme bastı resmen. Omun gerginliği var bende hayırlısı ile sağlıkla evladımıza kavuşalım diye yoksa içimdeki hareketlerini çok seviyorum

O zaman ılk karsılastıgındada aglarsın kesın benım ılkınde oyle romantık bır karsılasma olmadı asansorde karsılastık daha dogrusu ben asansorde uyandıgımda oda asansordeydı ılk orda gordum
amaan ben ağlamaya yer arıyorum zaten bal şu an karşılaşma düşünüp ağlama evresindeyim karşılaşmamıza gerek bile yok ahahha

Oy maşallah sağlikla gelsin inşallah bende iyiyim şükür bi taşınma telaşımın olduğu sırada beklenmedik bi zamanda çift çizgiyle ben burdayım dedi bizim minik sükür bu haftalara geldik
oy yesinler onu yaaa belli mi cinsiyet kesene baktım kız hissettim ama inş gönlüne göre oluuur canım beniim

7 ocakta gidiyosun o zaman canım not alayııım
gözü aralık mı bebişin bana mı öyle geldiiii yerim onuu tombikkk çocuuk

Yok canım ya zaten bugüne kadar ne böyle bi şikayetim oldu ne de bacak ağrısı vs doktora söylemedim diye gerek görmedi herhalde bakalım bi sonraki randevuda söylicem ne dicek
ne zaman gitceksin canım dayanamazsan sağlık ocağına falan yazdırıver magosit veriyolar genelde orda da

Doğum ücretinide konuştuk . Acıbadem için yazıyorum king süit odayı kullanıp standart odanın hizmetinden yararlanıcaz.böle olunca 1+1 oda kullanmış olucaz gelicek olan misafir olursa o odaya gelmiş olucak böylelikle kimseye gelme falan derdi olmucak hemde cebimziden aynı para çıkmış olucak az bi para farkı ödeyerek Acıbadem’e giden arkadaşlar varsa bi sorsunlar bu dediğimi .ve fiyat artışlarından etkilenmememiz için bizle görüşen kız yarısını kopara şeklinde öderseniz ii olur dedi bir önceki görüşmede gerek yok demişti halbuki neye göre fikir değiştirdiler onuda anlamış değilim hiç .

fiyat neymiş kız
kızçen poz vermedi miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…