- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Yaz kuzum ama doğum tarihi takvime göre 14 mart insallah erkenci kuş olup annelerini uzmezler5 ocak yani hemen yazıyorum tablomuza
Dikkat et kuzum bak önce sen kendini düşün içinde sana bir emanet var öyle düşün her fırsatta yat dinlen aman oturayım aman şu işi de yapayim bitsin deme ben tup bebek yapildi seneler sonra buldum şükürler olsun oda eşimin görevine denk geldi smdi evde terlikle geziyorum o derece pis aman napayim ben seneler sonra bulmuşum hiç uğraşamam diyorum anca yemek yapıyorum o da zorla yani şükür eşimin 6 günü kaldi geliyor yani kasilmalarim var benmde bu haftalarda icin normal dedi Dr ama doğum için daha beklemen lazım.dedi sanki elimdeİnşallah zamanini bekler canım .senin ikizdi bı de galiba bol bolyat dinlen .ben 24 haftalıkken kardeşimin doğumu ol.ustu bir ay falan bnde kaldı o dönem çok yoruldum .o dönemden beri kasilmam var hem de öyle az değil .magnezyumu falan da nadir kullanıyorum .Allah'a emanetiz .
Insallah kuzum insallah ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum inan bir beslenme programım var sana yazsam yuh artık dersin şeker sıfır baharat sıfır tropik meyve asla yok yeşillik sadece marul arada yarım havuç walatalik domates kara lahana başka bise bise yok bol protein bol meyve beyaz ekmek sıfırAynı korku bende de var ama rahat olun. 27.hafta dolunca bebekler artık ‘yüksek yaşam oranı’na giriyorlar. %90 üstünde yaşam şansı var. 28.hafta dolunca artık erken preterm diye adlandırılıyorlar.
24-28: extremely preterm
28-32: very preterm
32-36: late preterm
Yani farzedin şimdi doğdu yine de sapasağlam kavulursunuz inşallah ama korkmayın rahat olun. Zamanında doğacaklar diye telkinde bulunun :)
Aynen canım.toplanmadan ziyade bende basınç oluşuyor özellikle ayakta kalınca yada oturunca ama yatınca azalıyor bol bol su tüket su iyi geliyorKızlar bikaç kişide daha okumuştum karnınızdaki sertleşme ve gerginlik nasıl tam olarak? Benim iki gündür acaip gergin bi karnım var ve bebiş sürekli bi tarafa toplanıp geriliyor sanki rahat hareket edemiyor gibibir de niye anlamıyorum sadece sol tarafıma vurduğunda bi acı hissediyorum onu da haftaya doktora gittiğimde sorucam
Ben son günlerde biraz rahatsızdım o mu tetikledi acaba diye düşündüm su içmeye dikkat edeyim canım çok sağolAynen canım.toplanmadan ziyade bende basınç oluşuyor özellikle ayakta kalınca yada oturunca ama yatınca azalıyor bol bol su tüket su iyi geliyor
Selam canım nasılsın bebişin nasıl merak ettim bi bakayım dedim çok bi zaman kalmamiş dogumuna kızın mı olucak oğluşunmu kısmet olursaben 11. haftada oldum bilmez miyim ya aşısızdım o zamanlarrr zor olmuştu baya yine de hafif atlattım diyebilirim ama yeni olan vardı 2-3 arkadaşımız hiç sesleri solukları çıkmıyo merak ettiiim
Canım magnezyum beni rahatlattı baya ya sen kullanıyor musunnKızlar bikaç kişide daha okumuştum karnınızdaki sertleşme ve gerginlik nasıl tam olarak? Benim iki gündür acaip gergin bi karnım var ve bebiş sürekli bi tarafa toplanıp geriliyor sanki rahat hareket edemiyor gibibir de niye anlamıyorum sadece sol tarafıma vurduğunda bi acı hissediyorum onu da haftaya doktora gittiğimde sorucam
Ayy canım beniiim oğlum olacakk kuduruk bir uraz geliyoo sen nasılsın asıl nasıl gidiyo bizim hep stabil şafak saymaca haberler sende olmalııııSelam canım nasılsın bebişin nasıl merak ettim bi bakayım dedim çok bi zaman kalmamiş dogumuna kızın mı olucak oğluşunmu kısmet olursa
Yok canım ya zaten bugüne kadar ne böyle bi şikayetim oldu ne de bacak ağrısı vs doktora söylemedim diye gerek görmedi herhalde bakalım bi sonraki randevuda söylicem ne dicekCanım magnezyum beni rahatlattı baya ya sen kullanıyor musunn
Canim şehir adana3 Ocak benim randevum var
Geçmiş olsun inşallah canim su iyi gelir arada maden suyu 3 4 gunde bur küçük bardak ic iyi geliyorBen son günlerde biraz rahatsızdım o mu tetikledi acaba diye düşündüm su içmeye dikkat edeyim canım çok sağol
Oy maşallah sağlikla gelsin inşallahCanım magnezyum beni rahatlattı baya ya sen kullanıyor musunn
Ayy canım beniiim oğlum olacakk kuduruk bir uraz geliyoo sen nasılsın asıl nasıl gidiyo bizim hep stabil şafak saymaca haberler sende olmalıııı
Çok teşekkür ederim güzel mesajın için canımİnan bana o bebiş karnından çıkınca büyülü bir güncelleme geliyo, sanki sen gidiyosun başka bişi geliyo yerine, günlerce doğru dürüst uyumuyosun mesela ama uyumak ta istemiyosun zatenkendime çok şaşırmıştım , o yüzden rahat ol keyfini çıkart hamileliğin
amaan ben ağlamaya yer arıyorum zaten bal şu an karşılaşma düşünüp ağlama evresindeyim karşılaşmamıza gerek bile yok ahahhaO zaman ılk karsılastıgındada aglarsın kesın benım ılkınde oyle romantık bır karsılasma olmadı asansorde karsılastık daha dogrusu ben asansorde uyandıgımda oda asansordeydı ılk orda gordum
oy yesinler onu yaaa belli mi cinsiyet kesene baktım kız hissettim ama inş gönlüne göre oluuur canım beniimOy maşallah sağlikla gelsin inşallahbende iyiyim şükür bi taşınma telaşımın olduğu sırada beklenmedik bi zamanda çift çizgiyle ben burdayım dedi bizim minik sükür bu haftalara geldik
7 ocakta gidiyosun o zaman canım not alayııımBende bugun kontrole gittim doktorum nst’ye soktu biraz rahatsiz bisey baba koltugu gibi uzanip sola dönup karnima kalp atisi icin bagladilar, hareketi duydukca bas dedi elime tus verdi 10-15 dk surdu sanirim hafif kasilmalar var sorun yok 9 gun sonra gel dedi ozel hastane olunca mantikli malum. Bebis’te iyi cok sukur 1750 olmuskafasi asagida, sag tarafima ayagini vurup duruyordu. Eller hep havada zaten, yanaklar dolgunlasmis baya. Geceleri soluna yat sende rahat et bebekte dedi.
ne zaman gitceksin canım dayanamazsan sağlık ocağına falan yazdırıver magosit veriyolar genelde orda daYok canım ya zaten bugüne kadar ne böyle bi şikayetim oldu ne de bacak ağrısı vs doktora söylemedim diye gerek görmedi herhalde bakalım bi sonraki randevuda söylicem ne dicek
fiyat neymiş kızDoğum ücretinide konuştuk . Acıbadem için yazıyorum king süit odayı kullanıp standart odanın hizmetinden yararlanıcaz.böle olunca 1+1 oda kullanmış olucaz gelicek olan misafir olursa o odaya gelmiş olucakböylelikle kimseye gelme falan derdi olmucak hemde cebimziden aynı para çıkmış olucak az bi para farkı ödeyerek Acıbadem’e giden arkadaşlar varsa bi sorsunlar bu dediğimi .ve fiyat artışlarından etkilenmememiz için bizle görüşen kız yarısını kopara şeklinde öderseniz ii olur dedi bir önceki görüşmede gerek yok demişti halbuki neye göre fikir değiştirdiler onuda anlamış değilim hiç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?