2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar karnım çok sertleşti bugün sanki bi kemiği dayandı bi yere çok acıdı şimdi uzandım yine hareketlendi
Canm bnm bu haftalarda en hareketli olacakları haftalarmis bol bol dinlememiz lazim tabi ne kadar dinleniriz ?? Bilmiyorum yemek falan hersey bana göz kırpıyor suan

Bende 20. Haftada geçirdim kuzum Cook zor ve surundum resmen ilaç alamıyorsun nefes alamıyorsun tat alamıyorsun
ben 11. haftada oldum bilmez miyim ya aşısızdım o zamanlarrr zor olmuştu baya yine de hafif atlattım diyebilirim ama yeni olan vardı 2-3 arkadaşımız hiç sesleri solukları çıkmıyo merak ettiiim

Aynen canım bi sürü ütü var gel gel diyolarbi kalkabilsem yerimden
Ben ev işleri yapamıyorum canm ütü temizlik camasir vs. Sadece yemek yapıp yiyorum ve bulaşık makinesinin üst kısmını kullanıp yikatiyorum erken doğum riski var ve yalnızım esim yok baya zorlanıyorum

Selam kizlar bizde bugün kontrole gittik .1430 gr olmuşuz.artik iki hafta da bir gelebilirsin dedi.ama bu kndi doktorum değil .kndi doktorumun kocası korona olmuştu aylardır yoktu hastanede . Kocası vefat etmiş maalesef iki hafta önce .Ocak itibariyle hasta bakmaya devamedicekmis .asistanı iki ya da üç hafta sonra gelirsin dedi . Bu arada poyraz beyin kafa tam aşağıda poposu gobegimin sağında . Zaten onun popo olduğunu anlamistim . Ciki ti olup duruyordu. Bizden haberler böyle

oyy yesinler onuu poz verdi mi annesi pooz maşallah kız onaa

Masallah güzel kuzum bnde haftaya çarşamba gudicem bakalim ne diyecek heran dogurcam diye korkuyorum daha 28. Haftadayiz erken doğum riski var dedi dr kasilmam başladı bnmde dua edin bana da

Masallah güzel kuzum bnde haftaya çarşamba gudicem bakalim ne diyecek heran dogurcam diye korkuyorum daha 28. Haftadayiz erken doğum riski var dedi dr kasilmam başladı bnmde dua edin bana da
aaa rezalett sen ana tabloda da yoksun
şehir yaş kaçıncı çocuk covid aşısı durumu adları varsa bebiklerin adları cinsiyetleriii tahmini doğum zamanı dersen ekleyeyiiim asıl tabloya da
zahrada belediyesi çalışmamış resmen

Bende 4 ocakta perınataloga gıdıcem prevıa kontrolu ıcın 5 ocaktada kendı doktoruma galıba ılk defa bende nst ye gırıcem cunku artık sabah erkenden gel nst ye gırıceksın bu saatlerde gelme dedı kontroller sıklaştı bundan sonra gerı sayım başlıyo galıba sankı cabuk gecıcekmıs gıbı gelıyo son 2 ay

Şu an 7 ay bile nasıl geçti düşündükçe şaşırıyorumm zaman su gibi akıyooo tutamıyoruz ağlıcam şimdi çok duygulandım

İnşallah zamanini bekler canım .senin ikizdi bı de galiba bol bolyat dinlen .ben 24 haftalıkken kardeşimin doğumu ol.ustu bir ay falan bnde kaldı o dönem çok yoruldum .o dönemden beri kasilmam var hem de öyle az değil .magnezyumu falan da nadir kullanıyorum .Allah'a emanetiz .

Şu an 7 ay bile nasıl geçti düşündükçe şaşırıyorumm zaman su gibi akıyooo tutamıyoruz ağlıcam şimdi çok duygulandım
Geriye dönüp baktığımda bana da çabuk geçmiş geliyor .Ama Ocak anneleri in dogumlarini okuyunca da hemen doğurmak istiyorum daha iki ay var en az

Aynı korku bende de var ama rahat olun. 27.hafta dolunca bebekler artık ‘yüksek yaşam oranı’na giriyorlar. %90 üstünde yaşam şansı var. 28.hafta dolunca artık erken preterm diye adlandırılıyorlar.

24-28: extremely preterm
28-32: very preterm
32-36: late preterm

Yani farzedin şimdi doğdu yine de sapasağlam kavulursunuz inşallah ama korkmayın rahat olun. Zamanında doğacaklar diye telkinde bulunun :)

O zaman ılk karsılastıgındada aglarsın kesın benım ılkınde oyle romantık bır karsılasma olmadı asansorde karsılastık daha dogrusu ben asansorde uyandıgımda oda asansordeydı ılk orda gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…