2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğum yaklaştıkça stresleeimiz daha mı arttı ne bende göğüs ucunu ayrı düşünüyorum nasıl doğurucam onu ayrı düşünüyorum anneliği yapabilecek miyim korkuyorum kafam da deli sorular
İnşallah canım inşallah hayırlısı ile gerçeklerşir herşeyo heyecanlar korkular hepimizde var

Doğum yaklaştıkça stresleeimiz daha mı arttı ne bende göğüs ucunu ayrı düşünüyorum nasıl doğurucam onu ayrı düşünüyorum anneliği yapabilecek miyim korkuyorum kafam da deli sorular
Herkes nasıl yapıyor kız? Biz de yaparız ne var? Korkmasin gözün

İnşallah sorun olmaz dediğin gibi.
Hayırlısıyla bir doğursaydım ya başka bişe istemiyorum

Ben birer ay ara ile oldum cnm. Hemsire covid aşısına göre ayarladi aşı randevusunu...

Şöyle böyle koskocaaaa 30 haftayı atlattik kalan 10 hafta daha heyecanlı geçecek bence tadını çıkaralım.. sağlıklı kaygısız ve neşeyle geçsin inşallah

Günaydın kızlaar hafif bulantı hafif ağrı yeni sabah güncellemesi
İlk kızımda doğumdan sonra hamileliğimi özlüyorum diye gözlerim dolardı . Elim hep karnıma giderdi. Bu sefer biraz sıkıntılı geçti bulantı , reflü vs ama yine de özlenir sanırım

İnan bana o bebiş karnından çıkınca büyülü bir güncelleme geliyo, sanki sen gidiyosun başka bişi geliyo yerine, günlerce doğru dürüst uyumuyosun mesela ama uyumak ta istemiyosun zaten kendime çok şaşırmıştım , o yüzden rahat ol keyfini çıkart hamileliğin

Evet yaa oğlumu doğurdum , aldık eve geliyoruz arabada, dedim ben tekrar hamile olmak istiyorumo yüzden şimdi daha bi tadını çıkartmaya çalışıyorum, mucize bir dönem, içinde bir canlı büyüyo sen ona ev sahipliği yapıyosun, çok güzel , çok duygulanıyorum Allahım isteyen herkese yaşatsın

M
Ay sanmıyorum ben şahsen. Bu ağrılar mahvetti beni

ben bugun 3. dozumu oldum covidde. tetanosu 10 aralıkta olmuştum arada 15 gün yeter demişlerdi

M

Ay sanmıyorum ben şahsen. Bu ağrılar mahvetti beni
İlk hamileliğimde sadece yatarak geçiren biri olarak ve bunun neredeyse 9 haftasını hastane yatarak ve hamilelik te aklına gelen bütün hastalıkları geçiren biri olarak ben bile kızım doğduktan sonra karnımda ki tekmeleri özlemiştim.
Kadın milleti bi garip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…