2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım seni en iyi ben anlarım 3 haftadır o kadar dikkat ediyorum ki yoruldum bazen ağladım bazen çok aç hissettim kilo bile verdim. Dün doktora gittim yine 9 gün önden gidiyor diyecek diye aklım çıktı ama dikkatli beslenmem işe yaramış hem bebeğin gelişimi iyi hem ölçümleri normal çıktı. Ben ara da şımarıyorum kendimi doktorum aynen devam 180leri görmek istemeyiz dedi şekerin etkilerini bebekten anlıyorlar zaten su da fazlalık bebeğin karnının çok geniş olması dün yemişsin geçmiş gitmiş kafana takma inşallah az kaldı bugünler de geçecek

Günaydın kizlarrr
Bebislerin kıyafetlerini yıkamak için erken değil demi artık.30+5 oldum ya.Tabi zipirnaz kızım her gittiğimde önde gidiyor oluyor 1hafta ama.
Ben biraz once yikadim serdim cok guzel duygular ya 30+5’im hazir dursun dedim. Dahada agirlasmadan halledelim bence helede benim gibi yardima gelecek birisi yoksa

Ben biraz once yikadim serdim cok guzel duygular ya 30+5’im hazir dursun dedim. Dahada agirlasmadan halledelim bence helede benim gibi yardima gelecek birisi yoksa
Bende başlıyorum artık.Son zamanlar da çok zor olur ya.Minik minik görünce onları içim bi garip oluyor benimde.Daha da sabirsizlaniyorum

Bende başlıyorum artık.Son zamanlar da çok zor olur ya.Minik minik görünce onları içim bi garip oluyor benimde.Daha da sabirsizlaniyorum
Aynen hele o eldivenler çoraplar ay bukadarcık mı olcak bu kız diyorum evcilik oyuncaklarının kıyafetleri gibi minnak

Aynı skinti bende de var normalde şeker yüklemesi yaptirmicaktim ama bebeğin gelişimi 2 hafta onde ve su fazlalığı var diyince 100 mg lik şeker yüklemesi yaptırdık ve sonuç temiz çıktı doktorda yemene dikkat et dedi ama çok da dikkat edemiyorum. Aslında şekerde de skinti çıkmadı bebek icin bi risk olur mu ki. Siz nelere dikat ettiniz acaba

Aynen hele o eldivenler çoraplar ay bukadarcık mı olcak bu kız diyorum evcilik oyuncaklarının kıyafetleri gibi minnak
Ya onları üstünde görmeyi nasip etsin Rabbim.Gel de yeme o elleri ayakları ozaman.Ama çok küçük demi.Oglum arada alıyor ayıma giydiriyim diye.

Ben şeker yüklemesi yaptırmıcam demiştim doktoruma kendim takip ederim dedim içimezdim çünkü onu kusarım biliyorum huyumu. O da tamam o zaman dedi ben 26cı haftadan beri çok dikkatli besleniyorum yağlı tuzlu karbonhidrat tarzu şeyleri çok çok aza indirdim akşam 9dan sonra yoğurt penir harici şeyler yememeye çalıştım. Ekmek sadece sabah yiyorum ben normalde de kilolu biriyim o yüzden dikkatli gitmeye çalışıyorum suyum hiç fazla olmadı bebek en fazla 9 gün ileri de oldu ama düzenleyince beslenmemi 5 gün diyor şimdilik doktor o da çok normalmiş. Yani lafın kısası bebeğimle bana faydalı olacak şeyleri kararında tüketmeye çalışıyorum şekeri denge de tutmaya çalışıyorum çünkü azıcık dozunu kaçırdığım an açlık ve tokluk yükseliyor göze alamıyorum yükselmesini 140dan sonrası beni strese sokuyor

Benim doktor biraz titizlendi zannedersem. Bende tatli karbonhidrat çok tuketmemeye çalışıyorum ama yine de kilo almışız biraz daha dikkat ediyorum bakalım bir dahaki kontrole ne dicek.

Benim doktor biraz titizlendi zannedersem. Bende tatli karbonhidrat çok tuketmemeye çalışıyorum ama yine de kilo almışız biraz daha dikkat ediyorum bakalım bir dahaki kontrole ne dicek.
Ben doktordan daha paniğim dün adam birşey diyor bu dediğimi kafana takmıcaksın ama kötü bişey değil diye uyarıyor direk sabredelim arkadaşım napalım şurda kaldı 9 hafta Allahın izni ile lohusalıkta yeriz bizde

Bebek zehirlenmesine kadar gidiyormuş o zikkim. Aman dikkat et. Benim de sınırda çıktı 1 aydır diyetteyim.

Karbonhidrat da almak gerekiyor. Ya tam buğday ya da çavdar ekmeği yemek lazım Cicekciteyze

Hamilelik bitince ilk 2 hafta da bakacaksın

Aa aslında çok mantıklı yaa bende imdiriyim sanalını takip ediyim tüm deterjanlar çok pahalılar ya şoka girdim 1 kilosu 50lira granürün ne gereksiz fiyatlar

Kızlar ben 28. Hafta da yıkadım bebişin kıyafetleri sonra ütüledim.kızımın dolabında yer ayırdık kardeşine ve yerleştirdim bu arada doğum çantamı da hazırlardım

O zaman bile zorlandım.Dedim iyiki hemen yapmışım herşeyi yoksa sonrası daha zor oluyo insan ağırlaşıyo

Bebek zehirlenmesine kadar gidiyormuş o zikkim. Aman dikkat et. Benim de sınırda çıktı 1 aydır diyetteyim.

Karbonhidrat da almak gerekiyor. Ya tam buğday ya da çavdar ekmeği yemek lazım Cicekciteyze
Yiyorum canım ama herşey dozunda yoksa ekmek arası domates peynir falan en sevdiğim şeyler o yüzden tadında ihtiyacım kadar evet 2 hafta daha dikkat etmek lazımmış nelere katlandı nu yürek ona da katlanırız

Günde 9 dilim ekmek hakkım var benim.

Günde 9 dilim ekmek hakkım var benim.
9 dilim iyimis ben iki dilim yiyorum sadece.
Ama az önce dayanamayıp 3 kuru kayısı 1 incir yedim. Acaba şeker ne durumdadır simdi.
Benim açlık sekerim biraz yüksek çıkıyor 93 bazen 96. Bir kerede 105 cikti.
Oysa akşam 7 den sonra birsey yemiyorum.

İncir de aşırı şeker varmis. Ben zaten sevmem de yasak demişti.
Tam bugday ya da çavdar olacak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…