- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Canım seni en iyi ben anlarım 3 haftadır o kadar dikkat ediyorum ki yoruldum bazen ağladım bazen çok aç hissettim kilo bile verdim. Dün doktora gittim yine 9 gün önden gidiyor diyecek diye aklım çıktı ama dikkatli beslenmem işe yaramış hem bebeğin gelişimi iyi hem ölçümleri normal çıktı. Ben ara da şımarıyorum kendimi doktorum aynen devam 180leri görmek istemeyiz dedi şekerin etkilerini bebekten anlıyorlar zaten su da fazlalık bebeğin karnının çok geniş olması dün yemişsin geçmiş gitmiş kafana takma inşallah az kaldı bugünler de geçecekDün ilk defa cheat day yapiyim dedim aksam disarda yiyip. Kızarmış tavuk ve iki tanecik sushi yedim. Bide tavuğu ozellikle sossuslardan seçtim cok sekerli oluyo soslar diye. Ve nerdeyse 4.5 saat sonra eve gelince sekerimi ölçüm 135di hala kim bilir kaça çıkmışsailk ve son oldu heralde ☹
Ben biraz once yikadim serdim cok guzel duygular yaGünaydın kizlarrr
Bebislerin kıyafetlerini yıkamak için erken değil demi artık.30+5 oldum ya.Tabi zipirnaz kızım her gittiğimde önde gidiyor oluyor 1hafta ama.
Bende başlıyorum artık.Son zamanlar da çok zor olur ya.Minik minik görünce onları içim bi garip oluyor benimde.Daha da sabirsizlaniyorumBen biraz once yikadim serdim cok guzel duygular ya30+5’im hazir dursun dedim. Dahada agirlasmadan halledelim bence helede benim gibi yardima gelecek birisi yoksa
Aynen hele o eldivenler çoraplar ay bukadarcık mı olcak bu kız diyorumBende başlıyorum artık.Son zamanlar da çok zor olur ya.Minik minik görünce onları içim bi garip oluyor benimde.Daha da sabirsizlaniyorum
Aynı skinti bende de var normalde şeker yüklemesi yaptirmicaktim ama bebeğin gelişimi 2 hafta onde ve su fazlalığı var diyince 100 mg lik şeker yüklemesi yaptırdık ve sonuç temiz çıktı doktorda yemene dikkat et dedi ama çok da dikkat edemiyorum. Aslında şekerde de skinti çıkmadı bebek icin bi risk olur mu ki. Siz nelere dikat ettiniz acabaCanım seni en iyi ben anlarım 3 haftadır o kadar dikkat ediyorum ki yoruldum bazen ağladım bazen çok aç hissettim kilo bile verdim. Dün doktora gittim yine 9 gün önden gidiyor diyecek diye aklım çıktı ama dikkatli beslenmem işe yaramış hem bebeğin gelişimi iyi hem ölçümleri normal çıktı. Ben ara da şımarıyorum kendimi doktorum aynen devam 180leri görmek istemeyiz dedi şekerin etkilerini bebekten anlıyorlar zaten su da fazlalık bebeğin karnının çok geniş olması dün yemişsin geçmiş gitmiş kafana takma inşallah az kaldı bugünler de geçecek
Ya onları üstünde görmeyi nasip etsin Rabbim.Gel de yeme o elleri ayakları ozaman.Aynen hele o eldivenler çoraplar ay bukadarcık mı olcak bu kız diyorumevcilik oyuncaklarının kıyafetleri gibi minnak
Ben şeker yüklemesi yaptırmıcam demiştim doktoruma kendim takip ederim dedim içimezdim çünkü onu kusarım biliyorum huyumu. O da tamam o zaman dedi ben 26cı haftadan beri çok dikkatli besleniyorum yağlı tuzlu karbonhidrat tarzu şeyleri çok çok aza indirdim akşam 9dan sonra yoğurt penir harici şeyler yememeye çalıştım. Ekmek sadece sabah yiyorum ben normalde de kilolu biriyim o yüzden dikkatli gitmeye çalışıyorum suyum hiç fazla olmadı bebek en fazla 9 gün ileri de oldu ama düzenleyince beslenmemi 5 gün diyor şimdilik doktor o da çok normalmiş. Yani lafın kısası bebeğimle bana faydalı olacak şeyleri kararında tüketmeye çalışıyorumAynı skinti bende de var normalde şeker yüklemesi yaptirmicaktim ama bebeğin gelişimi 2 hafta onde ve su fazlalığı var diyince 100 mg lik şeker yüklemesi yaptırdık ve sonuç temiz çıktı doktorda yemene dikkat et dedi ama çok da dikkat edemiyorum. Aslında şekerde de skinti çıkmadı bebek icin bi risk olur mu ki. Siz nelere dikat ettiniz acaba
Benim doktor biraz titizlendi zannedersem. Bende tatli karbonhidrat çok tuketmemeye çalışıyorum ama yine de kilo almışızBen şeker yüklemesi yaptırmıcam demiştim doktoruma kendim takip ederim dedim içimezdim çünkü onu kusarım biliyorum huyumu. O da tamam o zaman dedi ben 26cı haftadan beri çok dikkatli besleniyorum yağlı tuzlu karbonhidrat tarzu şeyleri çok çok aza indirdim akşam 9dan sonra yoğurt penir harici şeyler yememeye çalıştım. Ekmek sadece sabah yiyorum ben normalde de kilolu biriyim o yüzden dikkatli gitmeye çalışıyorum suyum hiç fazla olmadı bebek en fazla 9 gün ileri de oldu ama düzenleyince beslenmemi 5 gün diyor şimdilik doktor o da çok normalmiş. Yani lafın kısası bebeğimle bana faydalı olacak şeyleri kararında tüketmeye çalışıyorumşekeri denge de tutmaya çalışıyorum çünkü azıcık dozunu kaçırdığım an açlık ve tokluk yükseliyor göze alamıyorum yükselmesini 140dan sonrası beni strese sokuyor
Ben doktordan daha paniğim dün adam birşey diyor bu dediğimi kafana takmıcaksın ama kötü bişey değil diye uyarıyor direkBenim doktor biraz titizlendi zannedersem. Bende tatli karbonhidrat çok tuketmemeye çalışıyorum ama yine de kilo almışızbiraz daha dikkat ediyorum bakalım bir dahaki kontrole ne dicek.
Bebek zehirlenmesine kadar gidiyormuş o zikkim. Aman dikkat et. Benim de sınırda çıktı 1 aydır diyetteyim.Aynı skinti bende de var normalde şeker yüklemesi yaptirmicaktim ama bebeğin gelişimi 2 hafta onde ve su fazlalığı var diyince 100 mg lik şeker yüklemesi yaptırdık ve sonuç temiz çıktı doktorda yemene dikkat et dedi ama çok da dikkat edemiyorum. Aslında şekerde de skinti çıkmadı bebek icin bi risk olur mu ki. Siz nelere dikat ettiniz acaba
Hamilelik bitince ilk 2 hafta da bakacaksınBen doktordan daha paniğim dün adam birşey diyor bu dediğimi kafana takmıcaksın ama kötü bişey değil diye uyarıyor direksabredelim arkadaşım napalım şurda kaldı 9 hafta Allahın izni ile lohusalıkta yeriz bizde
Aa aslında çok mantıklı yaa bende imdiriyim sanalını takip ediyim tüm deterjanlar çok pahalılar ya şoka girdim 1 kilosu 50lira granürün ne gereksiz fiyatlarCarfursanin sitesini arada takip et orda yuzde 40indirimler oluyo bazen,uc dort hafta once ben carfursanin net adresinden dalin yumusatici 1500ml 11lira dalin deterjani 1500ml 25liradan,uni baby 10lu hastane alt acma bezini 7.50 ye almistim 900ml dalin sampuani 9.90a almistim,yine takip ediyom indirim olursa direk alcam
Yiyorum canım ama herşey dozunda yoksa ekmek arası domates peynir falan en sevdiğim şeylerBebek zehirlenmesine kadar gidiyormuş o zikkim. Aman dikkat et. Benim de sınırda çıktı 1 aydır diyetteyim.
Karbonhidrat da almak gerekiyor. Ya tam buğday ya da çavdar ekmeği yemek lazımCicekciteyze
Günde 9 dilim ekmek hakkım var benim.Yiyorum canım ama herşey dozunda yoksa ekmek arası domates peynir falan en sevdiğim şeylero yüzden tadında ihtiyacım kadar evet 2 hafta daha dikkat etmek lazımmış nelere katlandı nu yürek ona da katlanırız
9 dilim iyimis ben iki dilim yiyorum sadece.Günde 9 dilim ekmek hakkım var benim.
Allah korusun bebisleri de bizi de son ayları da atlatsaydık biBebek zehirlenmesine kadar gidiyormuş o zikkim. Aman dikkat et. Benim de sınırda çıktı 1 aydır diyetteyim.
Karbonhidrat da almak gerekiyor. Ya tam buğday ya da çavdar ekmeği yemek lazımCicekciteyze
İncir de aşırı şeker varmis. Ben zaten sevmem de yasak demişti.9 dilim iyimis ben iki dilim yiyorum sadece.
Ama az önce dayanamayıp 3 kuru kayısı 1 incir yedim. Acaba şeker ne durumdadır simdi.
Benim açlık sekerim biraz yüksek çıkıyor 93 bazen 96. Bir kerede 105 cikti.
Oysa akşam 7 den sonra birsey yemiyorum.
Amin inşallahAllah korusun bebisleri de bizi de son ayları da atlatsaydık bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?