ah canııım çok geçmiş olsun sana da ya 10. haftamdı sanırım bende bir geçirmiştim biontech 2. doz olalı da 3 hafta oluyo hala etkisi sürüyor bulaşmıyor heralde ondan yoksa iş yerimde perşembe 8 kişi pozitifti test oluyoruz da rutin ben eşime taşıdım diye düşünüyorumZ zahrada cığımm yazdıklarına denk geldim yeni covid atlatmış biri olarak yazmak istedim. Çok geçmiş olsun sen pozitife dönmeden bu süreci atlatırsınız umarımBizde tam tersi ben pozitif eşim negatifti, eşim negatif olduğu için işe devam etti temaslıların karantina süresi 10 günmüş ama onların karantinası pozitiflerden 1 gün sonra başlıyor. Benim 6.günümde eşimin 5. Günüydü o zaman testini tekrarladı ve negatif çıktı temaslılığı düştü. Eğer 5.gün testinde pozitif çıksaydı 5 gün evde karantinada olcaktı. Sen negatif çıktığın için işe devam edebiliyorsun ve eşinin 6. Gününde senin tekrar test vermen gerekiyor. Vermezsen temaslı olarak gözüküyorsun. Yarın ilçe sağlık müdürlüğünü ararsan yardımcı olurlar sana. Aşılılara filyasyon ekibi bile gelmiyormuş artık. İlaç bile vermiyorlar. Ben hamile olduğum için gelirler belki dedim ama bana da kimse gelmedi
araba olmasa toplu taşımayla gitsen pozitif yaya yaya gidilecek desenee düştüğümüz hallere bak yarabbiiiBenimde yarin 32. Haftam oluyor ve calisamaz raporu istediler calistigim kurum… doktorumu aradim suan pozitif oldugumu ve kurumun 32. Hafta raporunu istedigini souledim onlarda , hastaneye gelmek icin evden disari cikabilirsin hastaneye gelince bizi ara raporonu seni gorup verelim dediler
Aşını yeni olduğun için seni koruyor büyük ihtimal iyi ki olmuşsun bakah canııım çok geçmiş olsun sana da ya 10. haftamdı sanırım bende bir geçirmiştim biontech 2. doz olalı da 3 hafta oluyo hala etkisi sürüyor bulaşmıyor heralde ondan yoksa iş yerimde perşembe 8 kişi pozitifti test oluyoruz da rutin ben eşime taşıdım diye düşünüyorum
ayyy rezalett yarın işe gitsem yaysam millete olacak yanii 5. gün pozitif olursam karantinaya gircem negatifsem devam hala yaymayaa
negatif ama taşıyıcı muhabbeti uydurmaca mı o zaman cidden böyle böyle yayıldı bu lanett inanamadım şu annn
dediğin gibi mesaj geldi yarın biz arayıp bilgi alalım onlardan çok teşekkür ederiiim
Canım çok geçmiş olsun, sen covid atlatmıştın, o zaman eşin yakalanmamış mıydı?şimdi kızçeler size birkaç sorum var
eşim covid pozitif ben negatif
ama izolasyon falan bana görünmüyor resmen çıkıp dolaşabilirim şok
eşi pozitif olup çalışanlardan rapor işi nasıl oldu ne yaptınız işe gidip geldiniz mi herkese yayabilirim her an pozitif olup çok ilginç değil mi bu uygulama arayan soran edend e yok filyasyon vs bitmiş heralde
10 ocakta 32+1 olup hamilelik iznine ayrılacaktım bu durumda eşimin 16 ocakta bitecek karantinası... 32+0 da çalışır veya çalışamaz raporu almazsak bir yaptırım vs oluyor mu ne yapmak lazım bu durumda gidemicem yani veya bana serbest dolaşmak diye 9 ocakta tekrar test olup 10u doktora mı gitsem
ama mesela o zamana kadar rapor işi nolcak işe gidip gelmem mi mantıklı kafamda deli sorular bana bir yardım edin beyin fırtınası yapalım
eşimde o zaman hiç belirti yoktu ama test yapmamışlardı sadece 2 hafta rapor vermişlerdi ona da ama bulaşmıştır bence 3 doz da aşılıydı ama yine oldu çok ilginçççCanım çok geçmiş olsun, sen covid atlatmıştın, o zaman eşin yakalanmamış mıydı?
Sen kendini iyice izole et evde, dikkat et kendine. İşe gitme tabii ki, özel bir durumun var, raporsuz bile işyeri idare edebilir. Evden online çalışırsın.
Canım alıyorlar mı almıyorlar mı inan bilmiyorum burda yazan bir kaç arkadaştan görmüştüm bende bakalım nst zamanı gelincr öğreniriz onu daCanım özel devlet aynı kontrol suresi 10gundur ayrıca nts ücretli falan değil ya yanlış bililendirmis olabilirler mi seni ben Bezmialeme gidiyorum yarı özel orasi doktorum ücretli mesela suan ben girmiyorim ama haftasi gelip ntsye giren gebeler ekstra ücret vermiyor onu bence sor gittiğinde alıyorlarsa da çok sacma o muaynene icinde senin durumunu kontrol etmek icin yaptığı birsey ultrasondan farki yok ki
Şu son zamanlarda ki karantina işlerine zerre kafam yatmıyor bi garipler var cidden çözemedim canım. Allah acil şifalar versin inşallah eşindr sende sıkıntısız bir şekil de atlatırsınız bu dönemi. Sen çalışamaz alacaksın brn çalışabilir alıcam 10 ocak k daeşimde o zaman hiç belirti yoktu ama test yapmamışlardı sadece 2 hafta rapor vermişlerdi ona da ama bulaşmıştır bence 3 doz da aşılıydı ama yine oldu çok ilginççç
çok sağol balım benim bizde uzaktan çalışılmıyor sistem kapalı dışarıdan çalışmaya ama bir şekilde rapor bulcam 5 gün alsam sonrası doğum izni artık doktora mı giderim naparım bilmiyorum kötü denk geldi
Ben hep 34 de hazirlamistim. Simdi erken basladim ama hizli yapamiyorum kiAy evet sizin ev daha kalabalık bı debende 32 de valizin falan hazır olsun istiyorum . Kızımda 4 aya kadar ütü yapmıştım kıyafetlerini . Bunda bı kere utulerim daha da yapmam herhalde
Hepimizde var oKızlar 3 saattir ayaktayım bu aralar bu uykusuzluk çattı bana
Allah yardımcımız olsun canım hepimizin insan gece uyuyamayınca sabah sersemce dolaşıyorHepimizde var o
Ben gündüz uyuyorum Allah'tanAllah yardımcımız olsun canım hepimizin insan gece uyuyamayınca sabah sersemce dolaşıyor
Bugün kesin bende uyurumBen gündüz uyuyorum Allah'tan
Günaydın geçmiş olsun. Diş olayı berbat bir şey ya. Ben yaşamadım çok şükür ama kalsiyum eksikliği yapar aynen. Bol bol yoğurt ye takviye.Kizlar günaydın canlarım.dislerimin sızısı ve dis ellerim.komple yara oldu acıyla uyandım bugün kalsiyum eksikliği olabilirmiş o yüzden calcimaxd3 al dedi doktorum 2 doktora sordum kullan dediler sizden kullanan var mı
Canımsın belli bir haftadan sonra yetmiyor aldığın kalsiyum bebek sendekini kullanmaya başlıyor gerçekten de berbatmisGünaydın geçmiş olsun. Diş olayı berbat bir şey ya. Ben yaşamadım çok şükür ama kalsiyum eksikliği yapar aynen. Bol bol yoğurt ye takviye.
Bunlar ilaç olarak geçmiyor korkma o yüzden :)Canımsın belli bir haftadan sonra yetmiyor aldığın kalsiyum bebek sendekini kullanmaya başlıyor gerçekten de berbatmisetimi kemiğimı sömürdüler tam olarak helal olsun tabi de insan korkuyor tabi ilaç kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?