2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ah canııım çok geçmiş olsun sana da ya 10. haftamdı sanırım bende bir geçirmiştim biontech 2. doz olalı da 3 hafta oluyo hala etkisi sürüyor bulaşmıyor heralde ondan yoksa iş yerimde perşembe 8 kişi pozitifti test oluyoruz da rutin ben eşime taşıdım diye düşünüyorum
ayyy rezalett yarın işe gitsem yaysam millete olacak yanii 5. gün pozitif olursam karantinaya gircem negatifsem devam hala yaymayaa
negatif ama taşıyıcı muhabbeti uydurmaca mı o zaman cidden böyle böyle yayıldı bu lanett inanamadım şu annn
dediğin gibi mesaj geldi yarın biz arayıp bilgi alalım onlardan çok teşekkür ederiiim

araba olmasa toplu taşımayla gitsen pozitif yaya yaya gidilecek desenee düştüğümüz hallere bak yarabbiii
ben de dedim ki kendimce 9u test olsam tekrar negatifsem yine 10u doktoruma gönlüm rahat giderim
ama negatif taşıyıcı diye bişey var mı ondan korkuyorum

Aşını yeni olduğun için seni koruyor büyük ihtimal iyi ki olmuşsun bak Negatif ama taşıyıcı diye bir şey yok bence olsaydı bu şekilde uygulamaya geçmezlerdi diye düşünüyorum. Belirtisiz ama pozitif olan çok oluyor. Temaslılar genelde 5.gün pozitife dönebiliyormuş o yüzden test istiyorlar. Ama bence de en mantıklısı temaslıların da karantinada kalması

Canım çok geçmiş olsun, sen covid atlatmıştın, o zaman eşin yakalanmamış mıydı?
Sen kendini iyice izole et evde, dikkat et kendine. İşe gitme tabii ki, özel bir durumun var, raporsuz bile işyeri idare edebilir. Evden online çalışırsın.

eşimde o zaman hiç belirti yoktu ama test yapmamışlardı sadece 2 hafta rapor vermişlerdi ona da ama bulaşmıştır bence 3 doz da aşılıydı ama yine oldu çok ilginççç

çok sağol balım benim bizde uzaktan çalışılmıyor sistem kapalı dışarıdan çalışmaya ama bir şekilde rapor bulcam 5 gün alsam sonrası doğum izni artık doktora mı giderim naparım bilmiyorum kötü denk geldi

Canım alıyorlar mı almıyorlar mı inan bilmiyorum burda yazan bir kaç arkadaştan görmüştüm bende bakalım nst zamanı gelincr öğreniriz onu da attığımız her adım para olunca aalıştım artık. Kayınvalidem doğum ücretini duyunca biz masrafsızmışız dedi. Sanki biz çok memnunuz o kadar paralar bayılmaya

Şu son zamanlarda ki karantina işlerine zerre kafam yatmıyor bi garipler var cidden çözemedim canım. Allah acil şifalar versin inşallah eşindr sende sıkıntısız bir şekil de atlatırsınız bu dönemi. Sen çalışamaz alacaksın brn çalışabilir alıcam 10 ocak k da

Ay evet sizin ev daha kalabalık bı de bende 32 de valizin falan hazır olsun istiyorum . Kızımda 4 aya kadar ütü yapmıştım kıyafetlerini . Bunda bı kere utulerim daha da yapmam herhalde
Ben hep 34 de hazirlamistim. Simdi erken basladim ama hizli yapamiyorum ki devamli islerim bölünüyor. Bir bakmisim aksm olmus. Dogum cantasina koyacaklarimi ütülemek kaldi. Evi duzene sokunca dogum cantasini da bitiririm . Elime gecenleri bir yere koyuyorum suanlik

Kizlar günaydın canlarım.dislerimin sızısı ve dis ellerim.komple yara oldu acıyla uyandım bugün kalsiyum eksikliği olabilirmiş o yüzden calcimaxd3 al dedi doktorum 2 doktora sordum kullan dediler sizden kullanan var mı

Günaydın geçmiş olsun. Diş olayı berbat bir şey ya. Ben yaşamadım çok şükür ama kalsiyum eksikliği yapar aynen. Bol bol yoğurt ye takviye.

Günaydın geçmiş olsun. Diş olayı berbat bir şey ya. Ben yaşamadım çok şükür ama kalsiyum eksikliği yapar aynen. Bol bol yoğurt ye takviye.
Canımsın belli bir haftadan sonra yetmiyor aldığın kalsiyum bebek sendekini kullanmaya başlıyor gerçekten de berbatmis etimi kemiğimı sömürdüler tam olarak helal olsun tabi de insan korkuyor tabi ilaç kullanmaya

Bunlar ilaç olarak geçmiyor korkma o yüzden :)
Vitamin takviyesi alıyoruz dışardan sadece. Karaciğeri yoran şeyler değil aldıklarımiz. Kaldı ki psikoljik destek alan hastaların kullandıkları ciddi ilaçlar var hamileyken zararsız şekilde. Doktor bize ve bebeğe zarar verecek şeyler vermez merak etme, içini ferah tut. Parol bile ilaç diye görülmüyor
Aynen sevimli parazit diye geçiyor bebekler kitaplarda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…