2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hersey ozaman ki gibi olsa masallah patır patır doğurmuşlar biz yeni nesil nazliyiz islerine geliyorsa valla. Şu biz masrafsizmisiz lafına da ayar oluyorum evde oğullarının parasını yerken sorun yok karısına yedirirince sorun bu kadar liymetliyse evlendirmesinler

Valla bu sistem cok saçma suan ben karantinadayım canım 6sinda bitecek ama esim ve kardesime calisabilirsiniz o yuzden size rapor yok dediler 5. Gün test yaptırın pozitifseniz karantinaniz oyle baslar dediler e bu arada gidip başkalarına yayarlarsa dedim bende senin gibi asılı oldugu icin herkes devlet kimseyi magdur etmemek icon boyle bir sistem oluşturmuş bla bla bla. Neyseki ikiside evdeydi kardesimi istemediler pozitif olup bize dağıtma diye 1 hafta izin verdiler kendileri kesinti yapmadan esimin patronu cakal yıllık izinden kesti haftasonuyla 10 Gün evdelerdi test yaptilar dun bugun ise başladılar. Ama gitseler ise gidebiliyorlar hesleri açıktı ve risksiz görünüyor

Ayrıca hamileyim ve poztif olan benim bir kere aradilar dediler sonuc pozitif o kadar öldüm mü kaldim mi hicc arayıp soran yok

Ayrıca hamileyim ve poztif olan benim bir kere aradilar dediler sonuc pozitif o kadar öldüm mü kaldim mi hicc arayıp soran yok

Ben beni sinir eden herkesi kim olursa olsun telefonumdan Bile ismini siliyorum.
Hamile Hamile kimsenin Nazını çekmeye mecbur değilsiniz.
Sallayın gitsin

Ayy aynı ben
Vall hiç gelemem hamilelikte triplere falan. Bir de bir şey desen sana gelip ay sen hamilesin tabi hormonların yüzünden gerginsin böyle diyorlar iyice deliriyorum.

Ay taksit taksit yazdım ama bence is yerin kesinti yapacaksa bosuna yaptırma git gel raporunuda zamanında al madem neden paran ya da iznin kesilsin ki 9 ocakta da risksiz göründüğü icin uygulaman otobüs kullanabilcegin icin testini yaptırıp raporunuda 10unda alabilirsiniz

Can qradim doktoru osteocare diye bir kalsiyum daha var dedim onu mu alsam dedim ikisi de ayni dedi ama calcimax kabiz edebilir diyor dedim o zaman osteocare al dedi aldim smdi bakışıyoruz bakalim öğlen iciyim diyorum

aşırı aşırıı covid olmayan da domuz gribi evden çıkmamak kimseyle görüşmemek en iyisi şu ara ve bundan sonraki süreçte hastanede öyle bir kuyruk vardı ki covid sırası şok olursun
Kız Allah'tan ilk aşımı oldum şükür.evden çıkmıyorum da işte alışverişe anca o kadar eşim işe gidip geliyor işte.doktorda zaten dedi bebeğe birşey olmuyor sen zaten hamilelik yorucu birde üstüne kovid eziyet çekersin dikkat et dedi..

Can qradim doktoru osteocare diye bir kalsiyum daha var dedim onu mu alsam dedim ikisi de ayni dedi ama calcimax kabiz edebilir diyor dedim o zaman osteocare al dedi aldim smdi bakışıyoruz bakalim öğlen iciyim diyorum
Canim banada ücretli alınan bir tane onerdi ama sağlık ocağına yazılan bir kalsiyum mu alsam diyorum bilemedim.
Bu arada kansızlık yok ama depo bosalmasin günde iki iç dedi kan hapını ama kabızlık oluyor su aralar günde iki içen var mı ki

Ben içiyorum ama ben de hiç kabızlık yapmadı gyneferon.
Ay o doktorlar da ne meraklı paralı olanı vermeye. Avanta aliyorlar ya... Asmdeki doktoruna sor bakalım reçete edilen var miymis?

ayy vallahi iş yerime dedim böyle böyle raporum falan yok şimdilik gelme dediler bakalım nolcakkkkk bundan sonrası
sizin evde durumlar nasıllll

Ay kızlar herkes işlerden raporlardan bahsetmiş ben pek anlamadığım için bi süredir girmedim foruma
Hftasonundan beri ishalim kaç günden sonra riskli olur sizce bugün gidicektim ama gece uyuyamadım hiç geç uyanınca da salladım. Zaten enfeksiyonda vardı bir toz verdi doktor akşam son tuvaletten sonra erit iç dedi yaptım ama 2 saat sonra yine tuvalete gittim hamilelikte son çiş diye bişey yoktur biri söylesin desteklesin beni . Haliyle enfeksiyonunda geçtiğini sanmıyorum gece alt karnımda ağrım oluyo çünkü. 1 hafta sonra tekrarlarsın tahlilini demişti zaten ama yarına gider veririm belki

Merhabalar 28. haftadan selam vereyim dedim. Ayın beşinde randevum var. Bebeğim çok oynak bu ara acayip hareketli mide yanmalı geceler geçiriyoruz. Ama genel durum çok iyi :) Kilo alımı da fena gitmiyor sanki ben her ay 2 kilo alıyor gibiyim. Bu durumda biraz fazla olacak beklediğimden ama sağlık açısından iyiyiz. Şeker yüklemesinde de güzel çıktı her şey. Tetanoz olacağım yarın da. Şimdilik hazırlıklar devam ediyor.

Osteocare aldim ben sonunda suan ben ona o bana bakıyorum kuzum içip içmemekte kararsizim daha kötü olmamak için içmem lazım tabi ama sonuçta kimyasal yani
Ben içiyorum ama ben de hiç kabızlık yapmadı gyneferon.

Ay o doktorlar da ne meraklı paralı olanı vermeye. Avanta aliyorlar ya... Asmdeki doktoruna sor bakalım reçete edilen var miymis?
Kuzum parasından değil kimyasal ya ondan korkuyorum

Canm enfeksiyonun türü önemli mantar cogumuzda var mesela senin kullandığın mutlaka ise yaramistir dediğin gbi 2 saat tuvaletsiz düşünemiyorum haklısın

Canm enfeksiyonun türü önemli mantar cogumuzda var mesela senin kullandığın mutlaka ise yaramistir dediğin gbi 2 saat tuvaletsiz düşünemiyorum haklısın
Ay valla bilmiyorum hala sarı akıntım var normalde tuvalete gitmem lazım sancım var patlicam demedim gece hiç ama şimdi mesanem ağırıyo resmen koştur koştur tuvalete kalkıyorum 2 gündür gece. Am şuan ishal beni daha çok zorladığı için bekliyim dedim bakalım inşallah geçer

geçen kayınvalidem pozitif çıktığında beni bile aradılar filyasyondan istanbul yetişemiyor mu acaba?

Rosmanda chicco ürünlerinde indirim var canlar.
Dün biberon emzik vs yıkayıp sterip ettim. 2 oğlumda tamamı silikon emzik kullandım. Buna normal emzik almistım simdiden pisman oldum. Kaynatırken icine su girdi. Ayrıca 2. Dez avantajı silikon olan yerler plastik olan yer arasına toz gibi birseyler doluyor yatağa düstükce. Chicco tamamı silikon emzik kullanmıstım bu sebeple. Bunda rengine kanıp normal aldım ama tamamı silikon emzige gecicem emziği tutarsa.

Eklentiler

• 8058664051830_RS_60ba2b18dfe71.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 69
Z zahrada canim gecmis olsun esine hafif atlatır umarım.

Sarı akinti enfeksiyon evet mantıklı değil ama kullandığın antibiyotik isal yapmış olabilir bence doktorunu bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…