2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sarı akinti enfeksiyon evet mantıklı değil ama kullandığın antibiyotik isal yapmış olabilir bence doktorunu bir ara
Canım Perşembe günü kullandım enfeksiyon ilacını ctesi ishal oldum. Anlamadım bende bugünde akşama devam ederse yarın sağlık ocağına gidicem artık

Canım Perşembe günü kullandım enfeksiyon ilacını ctesi ishal oldum. Anlamadım bende bugünde akşama devam ederse yarın sağlık ocağına gidicem artık
Durdurmak için haslanmis patates falan ye can ama şu kaybı bebegi etkiler diye korktum suan

Durdurmak için haslanmis patates falan ye can ama şu kaybı bebegi etkiler diye korktum suan
Bende korkuyroum sürekli su içmeye çalışıyorum zaten yaa bide yediğim şeyler direk çöp olunca oda kötü oluyo .
Muz yiyorum şuan. Patateste aklıma geldi akşama haşlayıp yicem inşallah

Monurolsa verdigi ilac inanilmaz ishal yapar su gibi

Osteocare aldim ben sonunda suan ben ona o bana bakıyorum kuzum içip içmemekte kararsizim daha kötü olmamak için içmem lazım tabi ama sonuçta kimyasal yani
Kuzum parasından değil kimyasal ya ondan korkuyorum
Yediğimiz her şey kimyasal valla kuzum. Yapacak bir şey yok. Sağlığından önemli değil ama onlar da çok kimyasal olmuyor diye biliyorum.

Ya çalışıyorum bide tabi özele gidicem devlette sıra bulmak kolay mı durumumuz olmasa bende bilirim ücretsiz ve masrafsız olmayı ama kuzumu 3 yıl bekledim ben ona giden masrafların hiç birine üzülmüyorum

Bende korkuyroum sürekli su içmeye çalışıyorum zaten yaa bide yediğim şeyler direk çöp olunca oda kötü oluyo .
Muz yiyorum şuan. Patateste aklıma geldi akşama haşlayıp yicem inşallah
Afiyet olsun canim antibiyotik isak eder ama hani kötü düşünmeyelim

Bi kere içtim içim çalkalandı resmen bi ilaca nedne bu kadar tatlandırıcı koyarlar. İnşallah bidaha içmek zorunda kalmam
Ay sorma bide en altınd hala beyaz beyaz şekerlerii vardı bekleyemwdim DHA fazla diktim kafama
Afiyet olsun canim antibiyotik isak eder ama hani kötü düşünmeyelim
Bu akşam patates desteği çakıcam artık inşallah geçerr.
Kızlar bu arada hepatit c testini hastanede yaptırdım pozitif çıktı gastrodan randevu aldım 17sine morelim dibe düştü ne düşünüceğimi bile bilmiyorum

Hepatit c tedavisi olan bir durum sadece bulaş riskinden dolayı normal doğum onermiyorlar benm annem hepatit b ve 3 tane normal bizi doğurmuş hiç de bise olmamış şükürler olsun en fazla bebekte de olur o da tedavi ediliyor zaten korkma akut bir hastalık kroniklesme yapmiyor canm yani b olsa o kalıcı oluyor ama c bulaşıcı ve geçici

Eşimde de b var evlenmeden önce 3 doza tamamladım bağışıklığım var ama nerden kaptım bunu bilmiyorum. Evet normal doğumda daha fazla bulaş riski varmış sezeryan öneriyorlar. Doktorum gastrodaki doktorla beraber çalışırız bi sıkıntı görmezse büyük bi sorun olmazsa önceliğimiz normal doğum olur merak etme dedi. Allahın izniyle normal çok istiyorum ama bebeğe bulaşır sitede vicdan azabı çekerim kesin ay blmiyorum hiç ya eşimede test yaptırıcaz bulaşmışmıdır ona yda varmıdır onda bilmiyorum. Değerim çok düşük zaten 0.9 referans değeri bende 1 doğöadn bişey yapmazlar sanırım tek önemli olan bebek şuan

Bende de sarı oluyor idrara baktılar birşey çıkmadı su içmeyi cogaltinca sarı gidiyor beyaza bazen akıntı kesiliyor.. şimdi kültür verdim onun sonucunu bekliyorum.. üşütme etkiliyor haylice.

Bende de sarı oluyor idrara baktılar birşey çıkmadı su içmeyi cogaltinca sarı gidiyor beyaza bazen akıntı kesiliyor.. şimdi kültür verdim onun sonucunu bekliyorum.. üşütme etkiliyor haylice.
2 aya yakındır sarı akıntım var benim ya ev taşıma dersler kayınvalide in hastane ameliyat işleri derken hiç dikkat edemedim. Ama kaşıntı ağrım falan hiç olmadı bolda su içmeye dikkat ediyorum. Bugün ses çıkmadı yarında bişey olmazsa zaten Çarşamba haftası dolucak enfeksiyon ilacının gidip tekrar test yaptırıcam bi hafta sonra tekrarla demişti kendi doktorum

ayy vallahi iş yerime dedim böyle böyle raporum falan yok şimdilik gelme dediler bakalım nolcakkkkk bundan sonrası
sizin evde durumlar nasıllll
Cok iyi atlattım ben canım cok şükür teste gitmeden yattığım o iki gün atlattim gitti heralde onun disinda bebiste bende iyiyim o kadar iyiyim ki bugun markete çıkacaktım karantinayı unutmusum

Aynen öyle valla Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsaallah benimde 5. Senemde oldu cok cektim malesef uzucu tecrubeler oldu kıymetini bizim gibi bilmeleri imkansız

Kızlar doktor kontrolüme daha var, size sorayım dedim. 30. Haftalara giriyorum artık bu zamana kadar ilişki ara ara oluyordu haftada bazen az bazen fazla ama şimdi artık iyice gergin hissediyorum göbeğimi, hareketleri vs. Normal doğumu da kolaylaştırıyor mantığıyla devam ettim hep etmek de isterim tabiki ama bu haftalardan sonra siz nasil devam ettiniz? Devam ettiniz mi? Seyreklestirmek mi lazim ne diyorsunuz

Benimki korkudan aylardır yanaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…