Canım Perşembe günü kullandım enfeksiyon ilacını ctesi ishal oldum. Anlamadım bende bugünde akşama devam ederse yarın sağlık ocağına gidicem artıkSarı akinti enfeksiyon evet mantıklı değil ama kullandığın antibiyotik isal yapmış olabilir bence doktorunu bir ara
Durdurmak için haslanmis patates falan ye can ama şu kaybı bebegi etkiler diye korktum suanCanım Perşembe günü kullandım enfeksiyon ilacını ctesi ishal oldum. Anlamadım bende bugünde akşama devam ederse yarın sağlık ocağına gidicem artık
Bende korkuyroum sürekli su içmeye çalışıyorum zaten yaa bide yediğim şeyler direk çöp olunca oda kötü oluyoDurdurmak için haslanmis patates falan ye can ama şu kaybı bebegi etkiler diye korktum suan
Monurolsa verdigi ilac inanilmaz ishal yapar su gibiAy kızlar herkes işlerden raporlardan bahsetmiş ben pek anlamadığım için bi süredir girmedim foruma
Hftasonundan beri ishalim kaç günden sonra riskli olur sizce bugün gidicektim ama gece uyuyamadım hiç geç uyanınca da salladım. Zaten enfeksiyonda vardı bir toz verdi doktor akşam son tuvaletten sonra erit iç dedi yaptım ama 2 saat sonra yine tuvalete gittim hamilelikte son çiş diye bişey yoktur biri söylesin desteklesin beni. Haliyle enfeksiyonunda geçtiğini sanmıyorum gece alt karnımda ağrım oluyo çünkü. 1 hafta sonra tekrarlarsın tahlilini demişti zaten ama yarına gider veririm belki
Yediğimiz her şey kimyasal valla kuzum. Yapacak bir şey yok. Sağlığından önemli değil ama onlar da çok kimyasal olmuyor diye biliyorum.Osteocare aldim ben sonundasuan ben ona o bana bakıyorum kuzum içip içmemekte kararsizim daha kötü olmamak için içmem lazım tabi ama sonuçta kimyasal yani
Kuzum parasından değil kimyasal ya ondan korkuyorum
Sağlık ocağından onu verdiler ama kendi doktorum başka verdi oda e nabızd yazmıyo malesef ki. Bende Kendi doktorumun verdiğini kullanmıştım bilmiyorum hiç ay geçsede biMonurolsa verdigi ilac inanilmaz ishal yapar su gibi
Bi kere içtim içim çalkalandı resmen bi ilaca nedne bu kadar tatlandırıcı koyarlar. İnşallah bidaha içmek zorunda kalmamMonurolsa verdigi ilac inanilmaz ishal yapar su gibi
Ya çalışıyorum bide tabi özele gidicem devlette sıra bulmak kolay mı durumumuz olmasa bende bilirim ücretsiz ve masrafsız olmayı ama kuzumu 3 yıl bekledim ben ona giden masrafların hiç birine üzülmüyorumHersey ozaman ki gibi olsa masallah patır patır doğurmuşlar biz yeni nesil nazliyiz islerine geliyorsa valla. Şu biz masrafsizmisiz lafına da ayar oluyorum evde oğullarının parasını yerken sorun yok karısına yedirirince sorun bu kadar liymetliyse evlendirmesinler
Afiyet olsun canim antibiyotik isak eder ama hani kötü düşünmeyelimBende korkuyroum sürekli su içmeye çalışıyorum zaten yaa bide yediğim şeyler direk çöp olunca oda kötü oluyo.
Muz yiyorum şuan. Patateste aklıma geldi akşama haşlayıp yicem inşallah
Ictim can inan daha kötü olmasından korktum çünkü dış etlerim bembeyaz olmuşYediğimiz her şey kimyasal valla kuzum. Yapacak bir şey yok. Sağlığından önemli değil ama onlar da çok kimyasal olmuyor diye biliyorum.
Ay sorma bide en altınd hala beyaz beyaz şekerlerii vardı bekleyemwdim DHA fazla diktim kafamaBi kere içtim içim çalkalandı resmen bi ilaca nedne bu kadar tatlandırıcı koyarlar. İnşallah bidaha içmek zorunda kalmam
Bu akşam patates desteği çakıcam artık inşallah geçerr.Afiyet olsun canim antibiyotik isak eder ama hani kötü düşünmeyelim
Hepatit c tedavisi olan bir durum sadece bulaş riskinden dolayı normal doğum onermiyorlar benm annem hepatit b ve 3 tane normal bizi doğurmuş hiç de bise olmamış şükürler olsun en fazla bebekte de olur o da tedavi ediliyor zaten korkma akut bir hastalık kroniklesme yapmiyor canm yani b olsa o kalıcı oluyor ama c bulaşıcı ve geçiciAy sorma bide en altınd hala beyaz beyaz şekerlerii vardı bekleyemwdim DHA fazla diktim kafama
Bu akşam patates desteği çakıcam artık inşallah geçerr.
Kızlar bu arada hepatit c testini hastanede yaptırdım pozitif çıktı gastrodan randevu aldım 17sine morelim dibe düştü ne düşünüceğimi bile bilmiyorum
Eşimde de b var evlenmeden önce 3 doza tamamladım bağışıklığım var ama nerden kaptım bunu bilmiyorum. Evet normal doğumda daha fazla bulaş riski varmış sezeryan öneriyorlar. Doktorum gastrodaki doktorla beraber çalışırız bi sıkıntı görmezse büyük bi sorun olmazsa önceliğimiz normal doğum olur merak etme dedi. Allahın izniyle normal çok istiyorum ama bebeğe bulaşır sitede vicdan azabı çekerim kesin ay blmiyorum hiç ya eşimede test yaptırıcaz bulaşmışmıdır ona yda varmıdır onda bilmiyorum. Değerim çok düşük zaten 0.9 referans değeri bende 1 doğöadn bişey yapmazlar sanırım tek önemli olan bebek şuanHepatit c tedavisi olan bir durum sadece bulaş riskinden dolayı normal doğum onermiyorlar benm annem hepatit b ve 3 tane normal bizi doğurmuş hiç de bise olmamış şükürler olsun en fazla bebekte de olur o da tedavi ediliyor zaten korkma akut bir hastalık kroniklesme yapmiyor canm yani b olsa o kalıcı oluyor ama c bulaşıcı ve geçici
Bende de sarı oluyor idrara baktılar birşey çıkmadı su içmeyi cogaltinca sarı gidiyor beyaza bazen akıntı kesiliyor.. şimdi kültür verdim onun sonucunu bekliyorum.. üşütme etkiliyor haylice.Ay valla bilmiyorum hala sarı akıntım var normalde tuvalete gitmem lazım sancım var patlicam demedim gece hiç ama şimdi mesanem ağırıyo resmen koştur koştur tuvalete kalkıyorum 2 gündür gece. Am şuan ishal beni daha çok zorladığı için bekliyim dedim bakalım inşallah geçer
2 aya yakındır sarı akıntım var benim ya ev taşıma dersler kayınvalide in hastane ameliyat işleri derken hiç dikkat edemedim. Ama kaşıntı ağrım falan hiç olmadı bolda su içmeye dikkat ediyorum. Bugün ses çıkmadı yarında bişey olmazsa zaten Çarşamba haftası dolucak enfeksiyon ilacının gidip tekrar test yaptırıcam bi hafta sonra tekrarla demişti kendi doktorumBende de sarı oluyor idrara baktılar birşey çıkmadı su içmeyi cogaltinca sarı gidiyor beyaza bazen akıntı kesiliyor.. şimdi kültür verdim onun sonucunu bekliyorum.. üşütme etkiliyor haylice.
Cok iyi atlattım ben canım cok şükür teste gitmeden yattığım o iki gün atlattim gitti heralde onun disinda bebiste bende iyiyim o kadar iyiyim ki bugun markete çıkacaktım karantinayı unutmusumayy vallahi iş yerime dedim böyle böyle raporum falan yok şimdilik gelme dediler bakalım nolcakkkkk bundan sonrası
sizin evde durumlar nasıllll
Aynen öyle valla Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsaallahYa çalışıyorum bide tabi özele gidicem devlette sıra bulmak kolay mı durumumuz olmasa bende bilirim ücretsiz ve masrafsız olmayı ama kuzumu 3 yıl bekledim ben ona giden masrafların hiç birine üzülmüyorum
Kızlar doktor kontrolüme daha var, size sorayım dedim. 30. Haftalara giriyorum artık bu zamana kadar ilişki ara ara oluyordu haftada bazen az bazen fazla ama şimdi artık iyice gergin hissediyorum göbeğimi, hareketleri vs. Normal doğumu da kolaylaştırıyor mantığıyla devam ettim hep etmek de isterim tabiki ama bu haftalardan sonra siz nasil devam ettiniz? Devam ettiniz mi? Seyreklestirmek mi lazim ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?