- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
İlk başlar bizde öyleydik ama baktık bisey olmuyor devam dedikBenimki korkudan aylardır yanaşmıyor
Yok benden yana değil de bizimki korkuyor bebeğe zarar verirmiş. Ben doktora sormuştum hatta, bir sıkıntı yok dedi doktor. Tuttu ben yapamam dedi, resmen beni azgın teke moduna soktuİlk başlar bizde öyleydik ama baktık bisey olmuyor devam dedik
Bizimde devam ediyor canim cok seyrek,okuduğuma göre normal doğum için iyiymişKızlar doktor kontrolüme daha var, size sorayım dedim. 30. Haftalara giriyorum artık bu zamana kadar ilişki ara ara oluyordu haftada bazen az bazen fazla ama şimdi artık iyice gergin hissediyorum göbeğimi, hareketleri vs. Normal doğumu da kolaylaştırıyor mantığıyla devam ettim hep etmek de isterim tabiki ama bu haftalardan sonra siz nasil devam ettiniz? Devam ettiniz mi? Seyreklestirmek mi lazim ne diyorsunuz
en son ağustosta yaptıkKızlar doktor kontrolüme daha var, size sorayım dedim. 30. Haftalara giriyorum artık bu zamana kadar ilişki ara ara oluyordu haftada bazen az bazen fazla ama şimdi artık iyice gergin hissediyorum göbeğimi, hareketleri vs. Normal doğumu da kolaylaştırıyor mantığıyla devam ettim hep etmek de isterim tabiki ama bu haftalardan sonra siz nasil devam ettiniz? Devam ettiniz mi? Seyreklestirmek mi lazim ne diyorsunuz
Evet bende öyle duydum bu zamana kadarda hiç doktorumdan yasak gelmeyince devam ettik, simdi gittigimde sorcam bakalim gercekten etkisi var miBizimde devam ediyor canim cok seyrek,okuduğuma göre normal doğum için iyiymiş
Tabiki sagliksal bir yasağınız yoksa vallahi azminizi tebrik ettimen son ağustosta yaptık
Hahahahaha vallahi size de helal olsunYok benden yana değil de bizimki korkuyor bebeğe zarar verirmiş. Ben doktora sormuştum hatta, bir sıkıntı yok dedi doktor. Tuttu ben yapamam dedi, resmen beni azgın teke moduna soktu
Erkekler nedense bebege bir şey olur diye korkuyor. Yani en azından benimki öyle.Hahahahaha vallahi size de helal olsun
Benim zaten riskli diye öğrendiğimiz andan itibaren düşük olmasin tekrar diye ara verdik. Sonrasında 18. Hafta yanlış hatirlamiyorsam sorun yok artık dedi doktorum normale dönebilirsiniz dedi en direncli oldugu haftalar artık vs. Ama benimkini ikna etmek zor oldu valla bazıları tiksinirmis ama bana ters tepti ne yalan söyleyeyim adam gel diyorum yok diye e bendede hormonlar tavandı öyle oldu ama tabi tedbirli insan yine de korkuyor bu ara karnım biraz beliriyor diye bide ayıptır soylemesi psikolojik midir sizdede oldu mu bilmiyorum birseye dokunuyomusKızlar doktor kontrolüme daha var, size sorayım dedim. 30. Haftalara giriyorum artık bu zamana kadar ilişki ara ara oluyordu haftada bazen az bazen fazla ama şimdi artık iyice gergin hissediyorum göbeğimi, hareketleri vs. Normal doğumu da kolaylaştırıyor mantığıyla devam ettim hep etmek de isterim tabiki ama bu haftalardan sonra siz nasil devam ettiniz? Devam ettiniz mi? Seyreklestirmek mi lazim ne diyorsunuz
Aynı aynı ne oldu sana böyle diyor e napim hormonlar tavan olmuş doktorda yasak koymadı devamke diyorum yok diyor hahahah sinirden ağladım bir kere saka bir yana olmadi diye değil yani yanlış anlaşılmasın. O konuma düşmek sinirimi bozdu kötü hissettirdi bana kötü kadın gibi oda hormonel sanırım sonra dedim Songül kendine gelYok benden yana değil de bizimki korkuyor bebeğe zarar verirmiş. Ben doktora sormuştum hatta, bir sıkıntı yok dedi doktor. Tuttu ben yapamam dedi, resmen beni azgın teke moduna soktu
Bu ara benimki de öyle bazen sanki elleri kollari ayni anda vuruyomus gibi icimde kıpır kıpırKızlar benim tosun sabah sakin benbyatağa yatınca başlıyor yumruklamayamikser gibi bi aşağı bi yukarı
Masallah sana ben duramadım vallaen son ağustosta yaptık
Sanmıyorum. Doktorlar konusun onu bir calisalabilir raporu veriliyor diye biliyorum ben.Merhaba bu çalışabılır raporu ile ilgili sormak istediğim birşey var.24 ile 32 arasında idari izinli olan devlet memuruna istenilirse 32 de çalışabılır raporu verılıyordu bende 32 den sonra 5 haftalıga donmek ıstıyordum aslında ama kurumum artık bunun degıstıgını doktorlara talımat geldıgını ve degısıklık yapıldıdıgını soyledı 32.den sonra dırekt dogum ıznıne baslatıyorlarmış doktorlar artık calısabılır raporu vermıyormuş bunun ilgili bilgisi olan varsa bılgı verırse sevınırım
Ay sorma sorma. Korkuyormus bebeğe bir şey olur diye. Ya diyorum doğum için iih yokAynı aynı ne oldu sana böyle diyor e napim hormonlar tavan olmuş doktorda yasak koymadı devamke diyorum yok diyor hahahah sinirden ağladım bir kere saka bir yana olmadi diye değil yani yanlış anlaşılmasın. O konuma düşmek sinirimi bozdu kötü hissettirdi bana kötü kadın gibi oda hormonel sanırım sonra dedim Songül kendine gel
Ben ben. Ölüyorum yanmadan. Dış macunumu değiştirdim bu iyibgeldi gibi. Valla gaviscon da fayda etmiyor artık. Neyden kaynaklı onu da çözemedimKizlar ya bu arada bende birkac gündür yine yanma basladi ama asiri aşırı bogaz yanmasi ama midemde falan birsey yok su iciyorum gecmiyor tatlı tuzlu biseyler yiyorum hani tadim degissin yok boğazım cok kotü rennie bile iyi gelmiyor yani uyusturmuyor boğazımı sizlerdede var mi acaba?
Sen benden 2 haftada öndesin umarım o kadar cekmem yaSanmıyorum. Doktorlar konusun onu bir calisalabilir raporu veriliyor diye biliyorum ben.
Ay sorma sorma. Korkuyormus bebeğe bir şey olur diye. Ya diyorum doğum için iih yok
Ben ben. Ölüyorum yanmadan. Dış macunumu değiştirdim bu iyibgeldi gibi. Valla gaviscon da fayda etmiyor artık. Neyden kaynaklı onu da çözemedim
Merhaba canım bende cumartesi çalışabilir almaya gidicem doktoruma. Doktorum da vereceğini söyledi ama kurumumu aramadım henüz. Bence verir doktor niye vermesin erkenden doğum iznimiz bsşlarsa ne yaparız biz çok az doğum iznimiz kalır bende riske atmayıp yarınn arayayım en iyisiMerhaba bu çalışabılır raporu ile ilgili sormak istediğim birşey var.24 ile 32 arasında idari izinli olan devlet memuruna istenilirse 32 de çalışabılır raporu verılıyordu bende 32 den sonra 5 haftalıga donmek ıstıyordum aslında ama kurumum artık bunun degıstıgını doktorlara talımat geldıgını ve degısıklık yapıldıdıgını soyledı 32.den sonra dırekt dogum ıznıne baslatıyorlarmış doktorlar artık calısabılır raporu vermıyormuş bunun ilgili bilgisi olan varsa bılgı verırse sevınırım
Domates yememeyi denicem kahvaltıda bakalım. Belki ondan kaynaklıdır.Sen benden 2 haftada öndesin umarım o kadar cekmem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?