2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizimde ayda bir oda benim zorumla Bari yürüyüşe çıkmıyorum bunu sıklaştıralım

Ben dün çalışamaz raporu aldım koronadan korktuğum için ama doktorum çalışabilir mi çalışamaz mı istiyorsun diye sordu. Siz öğretmen miydiniz? Öğretmenlerde ders programı değişecek öğretmen değişikliği olacak mantığıyla kurum tekrar başlatmak istemiyor. Ondan bahane buluyorlar genelde

Ayyy çok güldüm ilişki tam olarak neydi nasıl yaşanıyordu. Bebeği ögrendigimizden beri tık yok ilk 3 ay riskli demişti doktor kaldı, sonra doktor bişey demedi bizde sormadık. Gecen hadi falan dedim de yok anam bu göbekle hareket edemedim kaldı öyle doğumdan sonra inşallah unutmadıysak kaldığımız yerden devam

Öğretmen degılım aslında benden oncekılerde calısabılır yaptılar ama arada degısen bırsey oldu dedı ıdari mali işlerdeki çalışanlar da bakalım
brnde oyle dusunuyorm dogum sonrası ıcın rahat olabılmem ıcın calısayım dıyorum doktor verırse gelırsın demıslerdı yrn doktoruma sorucam bende

Kızlar herkese merhaba eşim izinli evi düzene sokmaya çalışıyoruz pek bi iş yapmıyorum ama üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum
Kolay gelsin kuzum haftaya yqvas yqvas beşik kurulumu oda tertibatı bende de başlayacak ve ben baya korkuyorum kavga dövüş eşimle nasıl olur bilmiyorum kıyafetler yıkanarak utulenecek

Aynen benm de öyle kuzum tup bebeğe başladık bitti o iş bizde hala da bitkileri oynuyoruz adamcağız korkudan yatağı bile terk etti ben desen zaten ucube gibiyim herseye ağlar herseye kızar oldum

Narenciye turşu beyaz ekmek beyaz undan yapılmış masalı undan yapılmış hersey tetikliyor kuzum

Kızlar herkese merhaba eşim izinli evi düzene sokmaya çalışıyoruz pek bi iş yapmıyorum ama üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum
Kolay gelsin canım bende başladım işe başlıcam diye dün gece ne şekil yatacağımı bilemedim iş yaparken enerjim full ama iş bittikten sonra bende pertim

Narenciye turşu beyaz ekmek beyaz undan yapılmış masalı undan yapılmış hersey tetikliyor kuzum
Beyaz ekmek zaten yasak bana canım sekeren dolayı. Domates yemedim şu an aşırı iyiyim. Bir de tam buğday değil de çavdar ekmeği aldım.

Beyaz ekmek zaten yasak bana canım sekeren dolayı. Domates yemedim şu an aşırı iyiyim. Bir de tam buğday değil de çavdar ekmeği aldım.
Bende kepekli ekmek yiyorum hep kuzum domates ben zaten mevsimi değil diye almıyorum idare ediyoruz iste ama yanmalarin önüne geçemeyiz sadece azalıyor

Benimde doktorum degisti sehir degisikliginden dolayi adam ilk gordu cinsel iliski 32.ye kadar serbest dedi bizden potansiyel mi aldi bilmiyorum ama 20.haftadan beri tık yok sordum hatta bak grupta boyle boyle denmis dedim bende 31+2 yim son hafta son sans dedim korkuyon mu dedim yok dedi ona kadar ulasmaz diyo hee belli ondan ilismiyon dedim bende
Hadi ilk haftalarda esim yoktu yurt disina goreve gittiydi, sonra gelincede kanamam vardi doktordan izin alip 20.haftada yapmistik ama sanirim icten ice korkuyoruz ikimizde

Normal dogumu tetikler mi hic sormadim sezeryan dusundugum icin

Kaslar ile ilgili olumlu etkisi var diye biliyorum normal doğumda yardımcı ama, gidince soracagim bakalım. 32 ye kadar demis size de mesela, haftaya öğreneyim bi

Kızlar kızımda doktorum 32den sonra yasaklamıştı erken doğuma sebep olabilir diye. 38den sonra da öneriyorlar doğal doğumda yardımcı oluyormuş açılmaya .

Bende kepekli ekmek yiyorum hep kuzum domates ben zaten mevsimi değil diye almıyorum idare ediyoruz iste ama yanmalarin önüne geçemeyiz sadece azalıyor
Bana kepekli yasak dedi doktor. İçindeki bir maddeden dolayı yeme zararliymis.

Kepekli hiç oldum olası sevmem çavdarlı alıyorum sürekli ekmegi

Buradaki yazıları okuyun haftamla uyuyor yazılanlar uymayanlar da oluyor tabi ama bilgileri faydalı

Eklentiler

• IMG_20220104_145510.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…