- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Bizimde ayda bir oda benim zorumlaAynı aynı ne oldu sana böyle diyor e napim hormonlar tavan olmuş doktorda yasak koymadı devamke diyorum yok diyor hahahah sinirden ağladım bir kere saka bir yana olmadi diye değil yani yanlış anlaşılmasın. O konuma düşmek sinirimi bozdu kötü hissettirdi bana kötü kadın gibi oda hormonel sanırım sonra dedim Songül kendine gel
Ben dün çalışamaz raporu aldım koronadan korktuğum için ama doktorum çalışabilir mi çalışamaz mı istiyorsun diye sordu. Siz öğretmen miydiniz? Öğretmenlerde ders programı değişecek öğretmen değişikliği olacak mantığıyla kurum tekrar başlatmak istemiyor. Ondan bahane buluyorlar geneldeMerhaba bu çalışabılır raporu ile ilgili sormak istediğim birşey var.24 ile 32 arasında idari izinli olan devlet memuruna istenilirse 32 de çalışabılır raporu verılıyordu bende 32 den sonra 5 haftalıga donmek ıstıyordum aslında ama kurumum artık bunun degıstıgını doktorlara talımat geldıgını ve degısıklık yapıldıdıgını soyledı 32.den sonra dırekt dogum ıznıne baslatıyorlarmış doktorlar artık calısabılır raporu vermıyormuş bunun ilgili bilgisi olan varsa bılgı verırse sevınırım
Ayyy çok güldüm ilişki tam olarak neydi nasıl yaşanıyordu. Bebeği ögrendigimizden beri tık yokKızlar doktor kontrolüme daha var, size sorayım dedim. 30. Haftalara giriyorum artık bu zamana kadar ilişki ara ara oluyordu haftada bazen az bazen fazla ama şimdi artık iyice gergin hissediyorum göbeğimi, hareketleri vs. Normal doğumu da kolaylaştırıyor mantığıyla devam ettim hep etmek de isterim tabiki ama bu haftalardan sonra siz nasil devam ettiniz? Devam ettiniz mi? Seyreklestirmek mi lazim ne diyorsunuz
Öğretmen degılım aslında benden oncekılerde calısabılır yaptılar ama arada degısen bırsey oldu dedı ıdari mali işlerdeki çalışanlar da bakalımBen dün çalışamaz raporu aldım koronadan korktuğum için ama doktorum çalışabilir mi çalışamaz mı istiyorsun diye sordu. Siz öğretmen miydiniz? Öğretmenlerde ders programı değişecek öğretmen değişikliği olacak mantığıyla kurum tekrar başlatmak istemiyor. Ondan bahane buluyorlar genelde
brnde oyle dusunuyorm dogum sonrası ıcın rahat olabılmem ıcın calısayım dıyorum doktor verırse gelırsın demıslerdı yrn doktoruma sorucam bendeMerhaba canım bende cumartesi çalışabilir almaya gidicem doktoruma. Doktorum da vereceğini söyledi ama kurumumu aramadım henüz. Bence verir doktor niye vermesin erkenden doğum iznimiz bsşlarsa ne yaparız biz çok az doğum iznimiz kalır bende riske atmayıp yarınn arayayım en iyisi
Kolay gelsin kuzum haftaya yqvas yqvas beşik kurulumu oda tertibatı bende de başlayacak ve ben baya korkuyorum kavga dövüş eşimle nasıl olur bilmiyorum kıyafetler yıkanarak utulenecekKızlar herkese merhaba eşim izinli evi düzene sokmaya çalışıyoruz pek bi iş yapmıyorum ama üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum
Aynen benm de öyle kuzumAyyy çok güldüm ilişki tam olarak neydi nasıl yaşanıyordu. Bebeği ögrendigimizden beri tık yokilk 3 ay riskli demişti doktor kaldı, sonra doktor bişey demedi bizde sormadık. Gecen hadi falan dedim de yok anam bu göbekle hareket edemedim kaldı öyle doğumdan sonra inşallah unutmadıysak kaldığımız yerden devam
Narenciye turşu beyaz ekmek beyaz undan yapılmış masalı undan yapılmış hersey tetikliyor kuzumSanmıyorum. Doktorlar konusun onu bir calisalabilir raporu veriliyor diye biliyorum ben.
Ay sorma sorma. Korkuyormus bebeğe bir şey olur diye. Ya diyorum doğum için iih yok
Ben ben. Ölüyorum yanmadan. Dış macunumu değiştirdim bu iyibgeldi gibi. Valla gaviscon da fayda etmiyor artık. Neyden kaynaklı onu da çözemedim
Kolay gelsin canım bende başladım işe başlıcam diye dün gece ne şekil yatacağımı bilemedim iş yaparken enerjim full ama iş bittikten sonra bende pertimKızlar herkese merhaba eşim izinli evi düzene sokmaya çalışıyoruz pek bi iş yapmıyorum ama üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum
Beyaz ekmek zaten yasak bana canım sekeren dolayı. Domates yemedim şu an aşırı iyiyim. Bir de tam buğday değil de çavdar ekmeği aldım.Narenciye turşu beyaz ekmek beyaz undan yapılmış masalı undan yapılmış hersey tetikliyor kuzum
Bende kepekli ekmek yiyorum hep kuzum domates ben zaten mevsimi değil diye almıyorum idare ediyoruz iste ama yanmalarin önüne geçemeyiz sadece azalıyorBeyaz ekmek zaten yasak bana canım sekeren dolayı. Domates yemedim şu an aşırı iyiyim. Bir de tam buğday değil de çavdar ekmeği aldım.
Benimde doktorum degisti sehir degisikliginden dolayi adam ilk gordu cinsel iliski 32.ye kadar serbest dediKızlar doktor kontrolüme daha var, size sorayım dedim. 30. Haftalara giriyorum artık bu zamana kadar ilişki ara ara oluyordu haftada bazen az bazen fazla ama şimdi artık iyice gergin hissediyorum göbeğimi, hareketleri vs. Normal doğumu da kolaylaştırıyor mantığıyla devam ettim hep etmek de isterim tabiki ama bu haftalardan sonra siz nasil devam ettiniz? Devam ettiniz mi? Seyreklestirmek mi lazim ne diyorsunuz
Kaslar ile ilgili olumlu etkisi var diye biliyorum normal doğumda yardımcı ama, gidince soracagim bakalım. 32 ye kadar demis size de mesela, haftaya öğreneyim biBenimde doktorum degisti sehir degisikliginden dolayi adam ilk gordu cinsel iliski 32.ye kadar serbest dedibizden potansiyel mi aldi bilmiyorum ama 20.haftadan beri tık yok sordum hatta bak grupta boyle boyle denmis dedim bende 31+2 yim son hafta son sans dedim korkuyon mu dedim yok dedi ona kadar ulasmaz diyo hee belli ondan ilismiyon dedim bende
Hadi ilk haftalarda esim yoktu yurt disina goreve gittiydi, sonra gelincede kanamam vardi doktordan izin alip 20.haftada yapmistik ama sanirim icten ice korkuyoruz ikimizde
Normal dogumu tetikler mi hic sormadim sezeryan dusundugum icin
Bana kepekli yasak dedi doktor. İçindeki bir maddeden dolayı yeme zararliymis.Bende kepekli ekmek yiyorum hep kuzum domates ben zaten mevsimi değil diye almıyorum idare ediyoruz iste ama yanmalarin önüne geçemeyiz sadece azalıyor
Ayy aylardir yiyorum dur hemen kesiyorum bugunBana kepekli yasak dedi doktor. İçindeki bir maddeden dolayı yeme zararliymis.
Bende kepekli yiyorum hep ne zararı var acaba valla yazık edip duruyoz kendimizeBana kepekli yasak dedi doktor. İçindeki bir maddeden dolayı yeme zararliymis.
Valla diyetisyen gebelikte kepekli şeyleri önermiyoruz kesinlikle dedi.Bende kepekli yiyorum hep ne zararı var acaba valla yazık edip duruyoz kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?