2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne güzel yazmışsın ağzına sağlık inşallah
Z zahrada

Ayy vala yemek yaptım. Robot evi süpürdü üzerine ben sildim viledayla. Dediğin gibi yatak topla bulasik makinesi topla yeni bulaşıkları yerlerştir. Şuan pertim daha ütü yapmam lazım, buzdolabını ve fırını temizlemem lazım. Ama daha ne kadar erteleyebilirim onu düşünüyorum koltukta

Canım hergün birazını yap

Çokda düzenli biriyim çalışırken bile öyleydim eski günlere donucem inşallah
Bugün
Çamaşır katla yerlerine koy
Mutfak topla bulaşık makinesi doldur boşalt
Yemek yap
Yatak toplama sofra topla onlar zaten hergün var
Yarında başka işleri yaparım

Robot yok bende ne marka memnun musun

Kuzu ben hergün evde olmuyorum ki. Bugün arkadasima gidiyorum bigun anneme gidiyorum. Bi de ütü ve buzdolabı temizleme işinden hep kaçıyorum en nefret ettiğim işler çok vaktimi aliyo kuşum bizde de yoktu. 1-2 ay önce aldık. Bizimki basit bir model oyle navigasyonlu falan değil. Ama yazıyım sana bi bakarsın. Anker eufy 11S. Kendi kumandası var ordan kumanda edebiliyosun. Sadece süpürüyor silme vs yok. Ama ben memnunum. 2 günde bir açıyorum en azından sürekli vileda yapmasam da saçı, tüyü kılı topluyo o da bana yetiyo yani.

Kız ben Grundig aldım ya moblu 1849a. 3.5 olmuş

Kolay gelsin kuzum haftaya yqvas yqvas beşik kurulumu oda tertibatı bende de başlayacak ve ben baya korkuyorum kavga dövüş eşimle nasıl olur bilmiyorum kıyafetler yıkanarak utulenecek
Daha ilerlemeden halletmek lazım valla ben şuan bile zorlanıyorum ilerleyen haftalarda hiç yapamam herhalde
Kolay gelsin canım bende başladım işe başlıcam diye dün gece ne şekil yatacağımı bilemedim iş yaparken enerjim full ama iş bittikten sonra bende pertim
Benimde öyle ya sabah iyiyim iş yapıyorum harika gece yatınca sanki beni dövüyolar

Yatakla başladım ben örtülerini yıkadım ütüledim eşim serdi Çok tatlı oldu yaa

Eklentiler

• IMG-20220104-WA0001.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 112
Tamam bakicam iyi diyorsan almam lazım silme istemiyorum zaten supursun yeter

Buzdolabını öyle tümden indirmem ben sepetler aldım içleri kirli olanlari yıkayıp kurluyorum yerine koyarim rafı kirli görünce hemen o an silerim..

Ütüye gelince önceden haftada birgün belirleyip yapıyordum şimdi yapmıyorum sadece baby kıyafetlerini annem utuledi.esimin biraz kendi biraz annem yaptı utusunu
Elektrik süpürgesi eşim haftada bir takıyor tozdan geberiyorum onu beklediğim için neden çünkü süpürge yaptığım gün kanamam oldu benim
Onun dışında wc temizliği herşeyi yerli yerine koy ayakta topla vs herşey bende
Birde poşet taşımam o herzaman esimde
Kedimin tuvaletini esim temizliyor belirgin yaptığı 3 şey bunlar gerisini hemen o an görünce yapıyorum yada günlere yayiyorum işte

Canim bu mu senin robot alicam çünkü emin olayım fiyat uygun görünüyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-04-17-20-07-588_trendyol.com.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 117
D doakolik o ürün de çok pahalı şuan sana attığım stokta yok çok üzgünüm ah ah ben 5 TL vercem de öyle alicam heralde

selam herkese^^ kaç gündür bakamamıştım, hızlıca bi göz gezdirdim. Z zahrada geçmiş olsun hafif geçiriyo dimi eşin? sen hem aşı hem covid geçirdiğin için antikorlusundur heralde kolay bulaşmaz, bulaşsa da hafif geçer çok.

benim kontrol vardı bugün. biraz canım sıkıldı. bu diyabet b*ku yüzünden diyetteydim ama diyetisyenin verdiği diyet çok ağır geldiği için kendimde esnetiyodum. doktor biraz minyon bi bebek olucak, sen de minyonsun tabi falan dedi ama sonra beslenmemi biraz fazla sorguladı. günde 2 bin kalorinin altına düşmemeye gayret et, karbonhidratları yeterince aldığına emin ol falan diye. 1300 gram ve 38 cm 30+2 bugün. bir de sancılar sebebiyle biraz erken doğabilir konusu oluyo ikidir. iki hafta üstüne gitmiştim, şimdi bir sonrakini 10 gün sonraya verdi. şu an görünürde herşey normal, erken doğum riski görünürde yok ama sanırım sancıların erken başlaması sebebiyle 35. haftadan sonra hazırlıklı olmayı önerdi.

neyse ki bu sefer yüzünü görebildik bir de göremesek baya üzücü olcaktı :I

Eklentiler

• IMG-20220104-WA0056.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20220104-WA0077.webp
    15 KB · Görüntüleme: 106
Hiç sıkma canını. O şeker illeti bende de var. Maaşallah sıpaya

Bende butun gun hastanedeydım perınatalog kesın tanıyı koydu artık plasenta prevıa degılmısım kendı doktorum sezaryenımı yapabılırmıs okonuda ıcım rahatladı ama arastırma hastanesı oldugu ıcın butun gun fazla ayrıntılı ınceledıler benı nst alırken koluma damardan serum burnumada oksijen hortumu taktılar daha neler neler..
Gel gelelım benım bebısın olcumlerde bır hafta 10 gun gerıden gelıyor 29 +3 gunluk 1.100 gr mıs doktor 100 bebekten senınkı sondan 8.sırada fılan dedı arastırma hastanesı oldugu ıcın her hafta gel bızım takıbızde olucaksan gerılıgı takıp etmemız gerek konsey toplanıcak her hafta dedı
Ama ben sehır dısına her hafta gıdemem kendı doktoruma devam edıcem o yuzden bebek zayıf dogarsada allahtan yapacak bırsey yok

kız bu bal suratı görünce erken merkennn ne zaman gelecekse gelsin yeter ki sağlıkla gelsiiiin yerim onuuuu eşek sıpası gösterdi sonunda yüzünüüü

aman zayıf doğarsa da toparlarsınız hemencik sen enseyi karartma kuzucum çok mu uzaktı hastane evine şehir dışı diyorsun gerçi

Kilo alır sutunle hiç sıkma canını. Gözün aydın kuzum.

aman zayıf doğarsa da toparlarsınız hemencik sen enseyi karartma kuzucum çok mu uzaktı hastane evine şehir dışı diyorsun gerçi
Istanbula gore yakın 1 saat uzaklıkta ama hastanede ınsana kobay muamelesı yapıyolar gırınce cıkamıyosun arastrma hastanesı. bende kılolu degılım zaten zayıf ve saglıklı olsun yapcak bıse yok
Kilo alır sutunle hiç sıkma canını. Gözün aydın kuzum.
tsşekkür ederim ınsallah emen bır bebek olur

Ayy kuzum zayif olsa nolcak benimki de zayif ölçümleri icin 2 haftaya kadar normal diye biliyorum. Benimde 29+3 te 1300 demişti doktorum. Dogunca kilo alir bizimkilerde. Dogurmak kolay olur boşver

Maşallah canım ne belirgin çıkmış yüzü
Allahım nazarlardan saklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…